Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Bliv finanselev i Pensiondanmark


Er du klar til at kickstarte din uddannelse som finanselev, og vil du være en del af en pensionsvirksomhed med et stort fokus på en bæredygtig fremtid? Så er er PensionDanmark klar til at give dig den bedste start på din karriere.

Vi er et kundeejet arbejdsmarkedspensionsselskab for 800.000 lønmodtagere, der har en samlet formue på over 300 mia. kr. Kundetilfredsheden er høj, og vi er førende i branchen inden for digitalisering, hvor vi er langt fremme i brugen af nye værktøjer som inden for automatisering og robotics. 

PensionDanmark som arbejdsplads 

Vi er ca. 360 medarbejdere, og du bliver en del af en professionel og moderne arbejdsplads med en uformel omgangstone. Vi sidder i åbent kontorlandskab, og organisationsstrukturen er flad, så du er tæt på din nærmeste leder. Vi er beliggende på Langelinie Allé med udsigt til vand fra alle sider. 

Vi har fokus på sundhed og trivsel, og der er motionsrum, cykelordning, frugtordning og en god kantine med en lækker, varieret og sund kost. 

Du kommer til at arbejde i et miljø med gode muligheder for indbyrdes sparring – også på tværs af afdelingerne. Sammen sørger vi for, at du får et godt branchekendskab til liv og pension, så du har et stærkt fundament for din fremtidige karriere. 

Da PensionDanmark er et arbejdsmarkeds pensionsselskab, har vi ikke aktionærer, som vi skal skabe et overskud til. Vi er ejet af medlemmerne, og derfor er vi ikke sælgere, men kan koncentrere os om at give medlemmerne den bedst mulige rådgivning. 

Dit forløb i PensionDanmark under uddannelsen 

Den første måned får du en bred introduktion til PensionDanmark, hvor du kommer rundt i de forskellige systemer. Din primære afdeling bliver vores medlemsrådgivning, som består af i alt 21 rådgivere, en assisterende teamleder samt en teamleder. Teamet har ansvaret for, telefonisk og skriftligt, at rådgive og vejlede medlemmerne om deres pensionsordning, som både indeholder en opsparing, samt forsikringer ved fx død, kritisk sygdom, sundhedsordning og førtidspension. Du indgår i afdelingen på lige fod med dine kollegaer, og får hurtigt ansvar. Der er dermed ikke nogen kedelige ’elevopgaver’. 

Du vil endvidere blive introduceret til vores sundhedsteam, behandlerteam og virksomhedsteam. 

Du får tilknyttet en vejleder, som er ansvarlig for din oplæring i PensionDanmark. Det er også din vejleder, der hjælper og rådgiver dig, så du når de mål, der er sat for din uddannelse på Forsikringsakademiet. 

Som finanselev, er din uddannelse bygget op, som en kombination af skole og arbejde. Det betyder, at du hurtigt kan omsætte det, du har lært på skolen til praksis. 

Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 8-16. Perioder med skole er typisk en uge af gangen og med lidt kortere dage. Du får elevløn og pension under hele uddannelsen. 

Vi sørger selvfølgelig for at klæde dig godt på inden hvert skoleophold. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve efter 2 år. 

Efter din uddannelse vil du have mulighed for at få ansættelse inden for hele finanssektoren. Du kan også videreuddanne dig efterfølgende. Det er dermed en bred uddannelse, der giver mange muligheder, og som betyder, at du ikke er låst, til at arbejde med det samme i de næste mange år. 

Begge vores tidligere finanselever blev fastansat i PensionDanmark efter endt uddannelse. 

Om dig 

  • Du er student fra enten STX, HTX, HF, EUX eller HHX. 
  • Du er positiv og god til at skabe relationer 
  • Du er selvstændig og ansvarlig 
  • Du er god til at lytte og har lyst til at rådgive vores medlemmerne. 

Tidligere elever fortæller 

Josephine Helene Lindblad, tidligere finanselev og nu ansat i Medlemsrådgivningen: 
”Vi har som elever fået rigtig meget ansvar. Der er tillid til, at jeg har styr på det. Det synes jeg er fedt” 

Aske Hagstrøm, tidligere finanselev og nu ansat i Medlemsrådgivningen: 
” Forløbet som finanselev her hos PensionDanmark, har været utrolig lærerigt og givende på mange parametre”

Yderligere oplysninger 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive en e-mail til teamleder Ditte Macholm Frengler dmf@pension.dk eller ringe på tlf.: 2559 6730

PensionDanmark sørger for at du bliver tilmeldt finanselevuddannelsen, som du kan læse mere om her. Du kan også læse mere om PensionDanmark som arbejdsplads og se video her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PensionDanmark
Langelinie Allé 43
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. januar 2023
Tiltrædelse: 21. august 2023

Kontakt

Teamleder Ditte Macholm Frengler 
dmf@pension.dk 
tlf.: 25 59 67 30.

Om PensionDanmark

PensionDanmark er et arbejdsmarkedspensionsselskab med over 765.000 medlemmer og en samlet formue på 290 mia. kr. Vi er ejet er af en række fagforeninger og arbejdsgiverorganisationer og arbejder for at sikre vores mange medlemmer et sundt og langt arbejdsliv samt en økonomisk tryg alderdom. Vores kundetilfredshed er høj, og vi er digitale frontrunners i branchen blandt andet i forhold til brugen af machine learning og software-robotter. Ansvarlighed og bæredygtighed er desuden en central del af vores DNA, og FN’s 17 verdensmål udgør værdigrundlaget for vores aktiviteter.

I 2020 blev PensionDanmark kåret som Europas bedste pensionsselskab for femte gang.

Mere fra PensionDanmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at læse din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®