FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vil du med på den grønne gren? Så bliv kontorelev i Miljøstyrelsen

Er du en energisk og positiv person, som kan lide at arbejde på tværs af forskellige faggrupper og sidde med opgaver for flere områder? Brænder du for at arbejde i en styrelse hvor miljøet, naturen og bæredygtighed er i højsædet? Så har du nu chancen for at søge et spændende elevjob i Miljøstyrelsen, hvor en gruppe engagerede medarbejdere glæder sig til at tage godt imod dig på vores hovedkontor i Odense. 

Vi søger tre kontorelever, der ønsker at tage uddannelsen ’kontorassistent med speciale i offentlig administration’ til start den 1. september 2023. 

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er, at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er, at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse. 

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 1.100 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 700 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark. 

Vi tilbyder 

Med en elevuddannelse fra Miljøstyrelsen får du en alsidig kontoruddannelse. Du får ansvar og udfordringer samt muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du får et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du skal rokere mellem forskellige arbejdsområder og enheder. Din arbejdsdag vil indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. 

Vi forventer, at du i dine to år i Miljøstyrelsen skal rokere mellem tre enheder: Økonomi & Service, hvor du bl.a. lærer om debitor- og kreditorbogholderi, afstemninger, tilskudsudbetalinger og med en masse kommunikation på mail og telefon. I enheden Cirkulær Økonomi & Affald vil fokus være på tungere sagsbehandling i vores import/eksport team, der bl.a. håndterer administrative processer ifm. affaldstransport. Der vil også være oplæring i databaser, journalisering og workflow-systemer. Når du kommer til HR vil du blive en del af partner-teamet, der bl.a. arbejder med rekruttering, ansættelser og fratrædelser samt administration af forskellige personalemæssige opgaver. Du vil også få tværgående opgaver i HR. 

Uddannelsen veksler mellem praktik på arbejdspladsen og skoleperioder på Tietgenskolen i Odense. Derudover kan du deltage i relevante interne kurser, både holdundervisning og individuelle e-læringsforløb. 

Du vil som elev blive tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som følger dig gennem elevtiden. Dertil får du en vejleder i hver af de enheder, du skal være i, og du vil møde flere oplæringsansvarlige gennem din elevtid, de sørger for oplæring i de enkelte opgaver. Du vil ligeledes løbende få feedback på din læringskurve – feedback og erfaringsudveksling er vigtige elementer i dit daglige læringsforløb. Sammen med de andre kontorelever i Miljøministeriet indgår du i et elevnetværk som mødes flere gange årligt, hvor I udveksler erfaringer på tværs af Miljøministeriet. Lokalt i Miljøstyrelsen forventer vi også, at vores tre elever sparrer med hinanden, hvor det kunne være nyttigt. 

Adgangskrav 

Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration dvs. EUX, HHX eller anden studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb. 

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning. 

Er du i tvivl i forhold til ovennævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning. 

Samtidig forventer vi, at du:

  • Formulerer dig klart og præcist i både skrift og tale, på dansk og engelsk. 
  • Har flair for talbehandling. 
  • Har et godt kendskab til og er fortrolig med Office-pakken; især Excel og Outlook. 
  • Er i stand til at tage ansvar for dine opgaver og egen udvikling gennem din elevtid. 
  • Er positiv, engageret, udadvendt og omstillingsparat. 
  • Parat til at gribe de opgaver, som kommer. 
Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK). 

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. 

Der er tale om en to-årig uddannelsesstilling, så ansættelsen løber fra 1. september 2023 til og med 31. august 2025. 

Ansættelse vil være i Miljøministeriet med tilhørende institutioner. 

Arbejdsstedet vil være Miljøstyrelsen, Tolderlundsvej 3-5, 5000 Odense C. 

Yderligere oplysninger 

Du kan få mere at vide hos elevvejleder og HR Partner Lone Vandsted på tlf. 40 10 87 14

Sådan søger du stillingen

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest den 5. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler mandag og tirsdag i uge 8.


Sted

Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej
5000 Odense 

Datoer

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR Partner Lone Vandsted 
(+45) 40 10 87 14



Find vej

.

Karriere hos Future & Co

Som medarbejder i Miljøstyrelsen, bliver du en del af et engageret hold af kollegaer, der er nogle af landets skarpeste eksperter inden for de væsentligste kerneopgaver på natur- og miljøområdet. Miljøstyrelsen er porten til viden på området, og du vil komme til at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed med et mål om at balancere hensynet til både beskyttelse og benyttelse samt skabe sammenhæng mellem politik og praksis. 

Som arbejdsplads er vi fagligt præget af stærke miljøer, intern videndeling og sparring på tværs af mange forskellige faggrupper. Vi har fokus på at sikre god trivsel i et balanceret arbejdsliv med gode muligheder for at udvikle sig og tage fagligt ansvar.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®