Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Vil du med på den grønne gren? Så bliv kontorelev i Miljøstyrelsen

Er du en energisk og positiv person, som kan lide at arbejde på tværs af forskellige faggrupper og sidde med opgaver for flere områder? Brænder du for at arbejde i en styrelse hvor miljøet, naturen og bæredygtighed er i højsædet? Så har du nu chancen for at søge et spændende elevjob i Miljøstyrelsen, hvor en gruppe engagerede medarbejdere glæder sig til at tage godt imod dig på vores hovedkontor i Odense. 

Vi søger tre kontorelever, der ønsker at tage uddannelsen ’kontorassistent med speciale i offentlig administration’ til start den 1. september 2023. 

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er, at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er, at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse. 

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 1.100 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 700 arbejdspladser har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et stærkt, fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark. 

Vi tilbyder 

Med en elevuddannelse fra Miljøstyrelsen får du en alsidig kontoruddannelse. Du får ansvar og udfordringer samt muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du får et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du skal rokere mellem forskellige arbejdsområder og enheder. Din arbejdsdag vil indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. 

Vi forventer, at du i dine to år i Miljøstyrelsen skal rokere mellem tre enheder: Økonomi & Service, hvor du bl.a. lærer om debitor- og kreditorbogholderi, afstemninger, tilskudsudbetalinger og med en masse kommunikation på mail og telefon. I enheden Cirkulær Økonomi & Affald vil fokus være på tungere sagsbehandling i vores import/eksport team, der bl.a. håndterer administrative processer ifm. affaldstransport. Der vil også være oplæring i databaser, journalisering og workflow-systemer. Når du kommer til HR vil du blive en del af partner-teamet, der bl.a. arbejder med rekruttering, ansættelser og fratrædelser samt administration af forskellige personalemæssige opgaver. Du vil også få tværgående opgaver i HR. 

Uddannelsen veksler mellem praktik på arbejdspladsen og skoleperioder på Tietgenskolen i Odense. Derudover kan du deltage i relevante interne kurser, både holdundervisning og individuelle e-læringsforløb. 

Du vil som elev blive tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som følger dig gennem elevtiden. Dertil får du en vejleder i hver af de enheder, du skal være i, og du vil møde flere oplæringsansvarlige gennem din elevtid, de sørger for oplæring i de enkelte opgaver. Du vil ligeledes løbende få feedback på din læringskurve – feedback og erfaringsudveksling er vigtige elementer i dit daglige læringsforløb. Sammen med de andre kontorelever i Miljøministeriet indgår du i et elevnetværk som mødes flere gange årligt, hvor I udveksler erfaringer på tværs af Miljøministeriet. Lokalt i Miljøstyrelsen forventer vi også, at vores tre elever sparrer med hinanden, hvor det kunne være nyttigt. 

Adgangskrav 

Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration dvs. EUX, HHX eller anden studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb. 

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning. 

Er du i tvivl i forhold til ovennævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning. 

Samtidig forventer vi, at du:

  • Formulerer dig klart og præcist i både skrift og tale, på dansk og engelsk. 
  • Har flair for talbehandling. 
  • Har et godt kendskab til og er fortrolig med Office-pakken; især Excel og Outlook. 
  • Er i stand til at tage ansvar for dine opgaver og egen udvikling gennem din elevtid. 
  • Er positiv, engageret, udadvendt og omstillingsparat. 
  • Parat til at gribe de opgaver, som kommer. 
Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK). 

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. 

Der er tale om en to-årig uddannelsesstilling, så ansættelsen løber fra 1. september 2023 til og med 31. august 2025. 

Ansættelse vil være i Miljøministeriet med tilhørende institutioner. 

Arbejdsstedet vil være Miljøstyrelsen, Tolderlundsvej 3-5, 5000 Odense C. 

Yderligere oplysninger 

Du kan få mere at vide hos elevvejleder og HR Partner Lone Vandsted på tlf. 40 10 87 14

Sådan søger du stillingen

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest den 5. februar 2023. Vi forventer at afholde samtaler mandag og tirsdag i uge 8.


Sted

Miljøstyrelsen
Tolderlundsvej
5000 Odense 

Datoer

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR Partner Lone Vandsted 
(+45) 40 10 87 14Find vej

.

Karriere hos Future & Co

Som medarbejder i Miljøstyrelsen, bliver du en del af et engageret hold af kollegaer, der er nogle af landets skarpeste eksperter inden for de væsentligste kerneopgaver på natur- og miljøområdet. Miljøstyrelsen er porten til viden på området, og du vil komme til at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed med et mål om at balancere hensynet til både beskyttelse og benyttelse samt skabe sammenhæng mellem politik og praksis. 

Som arbejdsplads er vi fagligt præget af stærke miljøer, intern videndeling og sparring på tværs af mange forskellige faggrupper. Vi har fokus på at sikre god trivsel i et balanceret arbejdsliv med gode muligheder for at udvikle sig og tage fagligt ansvar.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®