Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Tag en spændende 2-årig speditionsuddannelse


Spedition- & Shippingelever

Sæt gang i din karriere med en uddannelse fra en international logistikvirksomhed, der tager ansvar for klima og bæredygtighed. Med en uddannelse som speditørelev fra Frode Laursen er dine karrieremuligheder mange. 

Få ansvar under din uddannelse 

Som speditørelev kommer du til arbejde med kerneforretningen i Frode Laursen – nemlig vores transporter. Vi har transporter i Danmark, Norden og Europa – og dem bliver du ansvarlig for. Du kommer til at have det store overblik over vores transporter. Det gør du ved at planlægge og disponere vores lastbiler på vejene og sikre at vores transporter bliver gennemført mest optimalt. Du kommer til at vejlede vores chauffører og på den måde sikrer du, at vores kunders gods kommer sikkert frem til tiden.  Du skal trives med at arbejde i et til tider hæsblæsende tempo, for det går rigtig stærkt, når der skal købes og sælges transporter. 

Du bliver hurtigt en del af teamet, og du arbejder på lige fod med dine andre kollegaer. Du får derfor også hurtigt ansvar for dine egne opgaver, men med al den hjælp, du har brug for. 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Du bliver en del af et ungt team, som du kan sparre med. Vi har tradition for at uddanne mange elever – især inden for spedition. Dine karrieremuligheder i Frode Laursen er derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, mens Frode Laursen giver tilskud til sociale arrangementer blandt kollegaerne. 

Du kan blive en del af holdet, hvis… 

  • Du har gennemført en EUX Business (kontor) eller en HHX. Alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb
  • Du taler og skriver dansk. Kan du tale og skrive engelsk, tysk eller svensk er det bestemt en fordel 
  • Du kan lide at tale meget i telefon og at møde nye mennesker 

Opstart i foråret eller sommeren 2023 

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som elev i Frode Laursen er du velkommen til at kontakte Sofie Schack Pedersen fra HR på 87 64 16 18

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Stengårdsvej 32
4340 Tølløse

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Forår / sommer 2023

Kontakt

HR, Sofie Schack Pedersen 
tlf: 87 64 16 18


Lær os bedre at kende


.

Kort om uddannelsen

Som spedition- og shippingelev skal du kunne lide at have mange bolde i luften. Du skal nemlig disponere og koordinere vores mange biler på vejene fra A til B, ikke bare i Danmark, men på tværs af landegrænser. Du vil lære at vejlede chauffører i deres arbejdsdag og sørge for, at vores kunders gods kommer sikkert frem. Under elevuddannelsen har du derfor daglig kontakt med vognmænd, terminaler og vores øvrige divisioner. Vi beskæftiger os udelukkende med vejgodstransporter, og du vil blive placeret i enten Road Denmark, Road Nordic eller Road Continent.

Kompetencegivende uddannelse med specialisering

I både Road Nordic og Road Continent vil du få brug for dine sproglige kompetencer, som vi gerne hjælper dig med at udvikle. Hvis du drømmer om at blive shippingelev i en international transport- og logistikkoncern, så tilbyder Frode Laursen en spændende og kompetencegivende elevuddannelse med specialisering i spedition og shipping. Under uddannelsen vil du blandt andet få bredt kendskab til køb, salg og planlægning af internationale transporter samt toldbestemmelser og verdensforhold, i samarbejde med resten af speditionsafdelingen.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®