FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Vil du gerne have en uddannelse i en landsdækkende og spændende detailkæde som udvikler sig med hastige skridt? Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter. Du skal have gennemført en HHX (suppleret med et fem ugers grundforløb inden for detailhandel), HGS/EUD-S (detail), HGV, HG eller GF2 for at kunne søge ind som VVS Eksperten-elev. Du får et 2-årigt elevforløb med 9 teoretiske skoleforløb, hvor der varieret veksles mellem praktik i butikken og teoretisk viden.

Hvorfor tage en uddannelse i VVS-Eksperten kæde?

En elevuddannelse hos VVS-Eksperten giver dig et stærkt fundament indenfor detailhandel. Vi sætter fokus på din uddannelse og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning. Da vi har fokus på yderlig ekspansion i vores kæde, vil derefter endt uddannelse - for rette kandidater - være mulighed for et videre karriere forløb som kan munde ud i ansvar for drift af en af vores butikker.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

  • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben.
  • Du brænder for salg og
  • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdtarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver

Hvordan kan du gøre en forskel, hver dag?

  • Du elsker at sælge og servicere, samt du behandler hver kunde
  • Du lytter og sætter dig ind i kundens behov, og sikre at kunden får de rette produkter, med
  • Du er synlig for vores kunder og du møder dem på en kompetent og hjælpsom måde
  • Du trives ved dynamikken og afvekslingen, som jobbet indebærer
  • Du er købmand og en holdspiller!

Vi søger elever til vores butikker i hele landet med start ca. 1. august 2023 med mulighed for ansættelse som sælger inden elevstart. Vi er allerede i gang med at finde vores kommende talenter, og holder løbende samtaler. Så send hellere din ansøgning i dag end i morgen!

Har du spørgsmål til VVS-Ekspertens elev-uddannelse, kan du kontakte Lars N. Nielsen på tlf. 21 17 82 89.

Har du lyst til at blive en del af vores elevhold med opstart hurtigst muligt, så send din ansøgning ved at klikke på ”ansøg nu” knappen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VVS Eksperten
Vi søger elever til følgende lokationer:
Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Frederikshavn, Hedensted, Herning, Hjørring, Holstebro, Kolding, Randers, Rødekro, Silkeborg, Sønderborg, Thisted, Viborg, Viby J, Hillerød, Holbæk, Kastrup, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Ringsted, Rødovre, Slagelse, Middelfart, Nyborg, Odense, Svendborg & Rønne

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Lars N. Nielsen
(+45) 21 17 82 89

Læs mere på:
vvs-eksperten.dk/butikselev


.

DET HANDLER OM MENNESKER

Kan du finde ud af, hvad vores kunder har brug for, og ikke bare hvad de vil have? Så har du en lys fremtid her. Vi sørger for, at du altid er fagligt opdateret. Og du får lov at bringe dine stærkeste sider i spil på et hold, hvor godt humør og teamwork er nøglen til et godt arbejdsliv.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®