FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger butikselever i Egå, Herning, Næstved, Odense og Holbæk

Vil du gerne have en uddannelse i en landsdækkende og spændende detailkæde som udvikler sig med hastige skridt? Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter. Du skal have gennemført en HHX (suppleret med et fem ugers grundforløb inden for detailhandel), HGS/EUD-S (detail), HGV, HG eller GF2 for at kunne søge ind som VVS Eksperten-elev. Du får et 2-årigt elevforløb med 9 teoretiske skoleforløb, hvor der varieret veksles mellem praktik i butikken og teoretisk viden.

Hvorfor tage en uddannelse i VVS-Eksperten kæde?

En elevuddannelse hos VVS-Eksperten giver dig et stærkt fundament indenfor detailhandel. Vi sætter fokus på din uddannelse og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning. Da vi har fokus på yderlig ekspansion i vores kæde, vil derefter endt uddannelse - for rette kandidater - være mulighed for et videre karriere forløb som kan munde ud i ansvar for drift af en af vores butikker.

Hvad kan du forvente at lave til daglig?

  • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben.
  • Du brænder for salg og
  • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdtarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver

Hvordan kan du gøre en forskel, hver dag?

  • Du elsker at sælge og servicere, samt du behandler hver kunde
  • Du lytter og sætter dig ind i kundens behov, og sikre at kunden får de rette produkter, med
  • Du er synlig for vores kunder og du møder dem på en kompetent og hjælpsom måde
  • Du trives ved dynamikken og afvekslingen, som jobbet indebærer
  • Du er købmand og en holdspiller!

Vi søger elever til vores butikker i Egå, Herning, Næstved, Odense og Holbæk med start ca. 1. august 2023 med mulighed for ansættelse som sælger inden elevstart. Vi er allerede i gang med at finde vores kommende talenter, og holder løbende samtaler. Så send hellere din ansøgning i dag end i morgen!

Har du spørgsmål til VVS-Ekspertens elev-uddannelse, kan du kontakte Lars N. Nielsen på tlf. 21 17 82 89.

Har du lyst til at blive en del af vores elevhold med opstart hurtigst muligt, så send din ansøgning ved at klikke på ”ansøg nu” knappen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VVS Eksperten
Vi søger elever til følgende lokationer:
Egå, Herning, Næstved, Odense og Holbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Lars N. Nielsen
(+45) 21 17 82 89

Læs mere på:
vvs-eksperten.dk/butikselev


.

DET HANDLER OM MENNESKER

Kan du finde ud af, hvad vores kunder har brug for, og ikke bare hvad de vil have? Så har du en lys fremtid her. Vi sørger for, at du altid er fagligt opdateret. Og du får lov at bringe dine stærkeste sider i spil på et hold, hvor godt humør og teamwork er nøglen til et godt arbejdsliv.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®