Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Bliv kontorelev i Egedal Kommune

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Vi søger lige nu fire nye kontorelever pr. 1. september 2023. Tre elever med speciale i Offentlig Administration og en elev med speciale i Økonomi.

Kontoruddannelsen tager som udgangspunkt op til 2 år og veksler mellem skoleperioder på Niels Brock i København og praktik hos os. Du vil få indblik i forskellige arbejdsområder og få prøvet kræfter med mange forskelligartede opgaver, som vil give dig et godt udgangspunkt for din fremadrettede karriere.

Elever til specialet i Offentlig Administration

I løbet af din praktik i Egedal Kommune, vil du arbejde inden for to forskellige fagområder, med en god veksling mellem administrative- praktiske – og udviklingsmæssige opgaver. Der kan være sagsbehandling, receptionsopgaver, betjening af borgere, både personligt som telefonisk. Du kommer til at være en del af et team og arbejde på tværs af forskellige faggrupper, og vi lægger vægt på, at du kommer til at arbejde med så mange områder som muligt.

Som elev med speciale i Offentlig Administration skal du deltager i en studietur til Bruxelles. Her vil du bl.a. få indblik i sammenhængen mellem kommunal-, national- og international politik.

Elev til speciale i Økonomi

I din elevtid i Egedal Kommune vil du være tilknyttet vores centrale økonomifunktion under Borgerservice og organisation. Her vil du arbejde i forskellige teams og derved opnå et indgående kendskab til økonomi- og regnskabsopgaverne i en større organisation, herunder regnskab, budgetopfølgning og økonomistyring.

Skoleforløbet kan evt. suppleres med relevante valgfag.

Vi kan tilbyde

I Egedal Kommune kan vi give dig en god og attraktiv uddannelse på en arbejdsplads med mange fagligheder og et godt rum for læring. Du får ansvar og indgår på lige fod i et team, hvor du vil møde gode, hjælpsomme kolleger, der gerne bidrager til din læring.

Du vil få din egen vejleder, der vil sørge for et godt og stabilt uddannelsesforløb og alsidighed i opgaverne. Derudover får du også et godt socialt sammenhold med de andre elever via vores elevnetværk, hvor der afholdes netværksmøder med fagligt indhold. I netværket kommer du til at sparre med de andre elever på tværs af fagområder og årgange. Vores elever har et stærkt netværk og opnår i tiden hos os personlig udvikling, gode relationer og venskaber.

Egedal Kommune ligger i udkanten af Storkøbenhavn – kun 35 minutter fra Københavns Hovedbanegård med S-tog. Du vil få din daglige gang på Egedal Rådhus i Ølstykke. Som medarbejder får du gratis adgang til gode fitnessfaciliteter lige ved siden af rådhuset, samt mange andre personalegoder.

Vi vil være kendt for at skabe verdens bedste hverdag for kommunens borgere. Til at understøtte den ambition, arbejder vi hele tiden med, at skabe den mest fleksible arbejdsplads for alle medarbejderne i Egedal Kommune.

Vi ønsker os

Vi ønsker os af dig, at du har lyst til at være på en alsidig arbejdsplads, at du har interesse for faget og lysten til at lade dig udfordre både fagligt og personligt.

Stillingen kræver at du kan tage ansvar for egen læring, byde ind på opgaver, at du er nysgerrig, har gå-på-mod og har lyst til borgerkontakt.

Du skal have gode danskkundskaber og være habil bruger af Office-pakken.

Optagelseskrav

Det er vigtigt, at du allerede har – eller inden 1. september 2023 har bestået – én af følgende uddannelser:

  • EUX kontorlinje
  • HHX
  • STX/HTX/HF + 5 ugers EUS
  • HG2/HGS/HGV med adgang til specialet offentlig administration

Hvis du fylder 25 år inden dit grundforløbs påbegyndelse, skal du ligeledes medsende en realkompetencevurdering. Kontakt Niels Brock hvis du er i tvivl.

Løn og ansættelse

Din løn pr. måned det første uddannelsesår er 15.592 kr. stigende til 16.410 kr. det andet år. Voksenelevløn er 23.602 kr. til alle over 25 år. Ansættelse er på KL’s overenskomst for Administration og IT. I forbindelse med ansættelse indhentes straffe – og børneattest.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har lyst til at besøge os

Vil du vide mere om Egedal Kommune og om hvordan det er at være elev, kan du læse mere på vores hjemmeside under kontorelev.

Har du yderligere spørgsmål eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Eva Vinther Andersen på tlf. 7259 6410 eller mail eva.vinther.andersen@egekom.dk

Hvis du vil vide mere om vores gode elevnetværk, er du velkommen til at kontakte vores elev Sophie Holmstrøm Løvborg på telefon 7259 64 22 eller mail sophie.loevborg@egekom.dk

Ansøgning

Send os din ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv, dine interesser, om du søger elevplads inden for Offentlig Administration eller Økonomi, hvorfor du søger netop denne stilling og ikke mindst, hvorfor vi skal vælge netop dig!

Husk at vedlægge CV og kopi af eksamensbevis eller dine seneste terminskarakterer.

Ansøgningsfrist er den 5. marts 2023 og vi forventer at afholde samtaler den 13, 14, og 15. marts 2023.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

Datoer

Ansøgningsfrist: 5. marts 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlig, Eva Vinther Andersen
7259 6410
eva.vinther.andersen@egekom.dkFind vej

.

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske

Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi ”Den fleksible arbejdsplads”. Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®