Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Er du vores nye kontorelev i Herlev Kommune?

Kan du lide udfordringer, som udvikler dig fagligt og personligt? Og kunne du tænke dig at afprøve det, du lærer, i praksis? Så søg stillingen som kontorelev i Herlev Kommune.

Vi søger pr. 1. september 2023 tre elever til en lærerig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Under den toårige uddannelse lærer du en masse om borgerkontakt, økonomi, sagsbehandling og administration, og du får samtidig styrket din skriftlige og mundtlige kommunikation.

Du vil under dit uddannelsesforløb få et bredt kendskab til hele organisationen og de mange forskellige fagområder, hvor du vil være fast tilknyttet to forskellige afdelinger i et år ad gangen – du vil starte i en af følgende afdelinger. Der er en overordnet elevansvarlig samt en daglig elevansvarlig i hver afdeling. Der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler for at følge op på din trivsel og faglige udvikling.

I løbet af uddannelsen veksler du mellem praktik i Herlev Kommune og skoleophold.

Vi tilbyder

I Herlev Kommune får du en elevplads, hvor du:

 • får ansvar og selvstændige opgaver.
 • får en varieret og bred uddannelse.
 • bliver en del af en velfungerende arbejdsplads.
 • får optimale muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.
 • indgår i et godt arbejdsmiljø.
 • får et socialt fællesskab med de andre elever, blandt andet fælles elevfrokost.

"Et varieret og bredt uddannelsesforløb" er noget af det, du får som elev i Herlev

Cathrine, 1.-års elev: ”Jeg valgte at søge elevplads i Herlev Kommune, da kommunens vision er ”Sammen skaber vi et stærkere Herlev”. Herlev Kommune kunne samtidig tilbyde mig et varieret og bredt uddannelsesforløb med kendskab til hele organisationen med indblik i det borgerlige og det politiske plan, hvilket fangede min interesse. Det tiltalte mig også, at kommunen ikke er særlig stor, hvilket gør at man har et tættere samarbejde mellem centrene, og de vægter det sociale fællesskab højt, hvilket jeg kan bekræfte nu, hvor jeg er elev her.”

Tayyeba, 1.-års elev: ”Jeg valgte at søge elevplads i Herlev Kommune, fordi jeg blev tiltrukket af man kommer rundt i de forskellige afdelinger samt at man har indflydelse på hvilken afdeling man kommer i på det andet år. Derudover får man lov til at arbejde med en masse arbejdsopgaver og får ansvar hvilket tiltalte mig meget".

Hannah, 2.-års elev: ”Som 2. årselev får man mere ansvar og bliver bedre klædt på til livet som færdiguddannet”.

Izabella, 2.-års elev: ”Jeg er rigtig glad for at være kontorelev i Herlev Kommune. I Herlev kommune får du et bredt uddannelsesforløb, og et godt kendskab til hele organisationen. Når man starter som elev i Herlev kommune, møder man søde kollegaer, som står klar til at lære dig op og give dig et godt uddannelsesforløb. Som 2. årselev i Herlev kommune, få man meget ansvar, selvstændige opgaver, og man bliver klædt godt på til at være færdiguddannet. Vi har som elever et rigtig godt elevfællesskab, og vi spiser frokost sammen hver uge”.

Om dig

Vi forventer, at du:

 • har lysten til at lære og dermed er initiativrig.
 • er ansvarsbevidst.
 • er udadvendt, serviceminded og engageret.
 • er god til at formulere dig, både skriftligt og mundtligt.
 • ikke er bange for at kaste dig ud i store og små opgaver.
 • trives med forandringer og kan skifte mellem opgaver i løbet af en hverdag, der varierer.

Adgangskrav

For at komme i betragtning til en af elevpladserne, skal du have gennemført eller påbegyndt enten HHX, EUX, STX eller HF (STX og HF skal kombineres med et 5 ugers grundforløb). Er du i tvivl om, at du opfylder kravene, kan du kontakte en erhvervsskole.

Er du over 25 år og har gennemført anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, bedes du vedlægge et realkompetencebevis (RKV-bevis) fra en erhvervsskole.

Løn under hele uddannelsen

Din månedsløn vil på første år være ca. kr. 15.500 kr. og på andet år ca. kr. 16.400. Hvis du er over 25 år, er månedslønnen ca. kr. 23.000 kr.

Få mere at vide om elevuddannelsen

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at ringe til elevansvarlig Kim Johansen på 4452 5516 eller til kontorelev Cathrine Jeppsson på 4452 7003. Du kan også læse mere om Herlev Kommune på www.herlev.dk.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 12. februar 2022, og vi forventer at afholde samtaler i uge 8.

Umiddelbart inden selve samtalen, vil du møde to af vores nuværende elever - en 1. årselev og en 2. årselev. De vil fortælle om deres forløb i Herlev Kommune, og du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og kopi af eksamensbevis eller resultat af seneste terminsprøver. Er du over 25 år, skal du vedhæfte RKV-bevis. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Herlev Kommune
Herlev Bygade 90
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlig Kim Johansen
4452 5516Find vej

.

Om Herlev

Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger. Vi skaber et Herlev i fremgang, som fortsat er præget af stærke fællesskabsinstitutioner, lokalt medansvar og aktiv deltagelse, hvor alle kan udfolde sig. Et Herlev, hvor de stærke vedbliver med at bidrage til at løfte de svage, og hvor progression for borgerne er fundamentet i vores tiltag og ydelser.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®