FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Revisortrainee i Lægård Revision

Bliv revisorelev eller -trainee i et ungt dynamisk firma, og bliv en del af et firma med fokus på kompetenceudvikling og socialt sammenhold.

Lægård Revision er et ungt, dynamisk, statsautoriseret revisionsfirma med stor erfaring indenfor bl.a. iværksættere og vækstvirksomheder. Vi er et mindre revisionsfirma, som har hjemme I Tietgens Have over for Nordhavn Station på Østerbro, og er kendetegnet ved vores stærke faglige profil, hvor kunden altid er i centrum. Vi har en solid kundeportefølje, typisk blandt mindre og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher, og har tidligere gode erfaringer med at oplære elever/trainees, hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Din profil:

Vi leder efter dig, som:

  • Har bestået eller består sommeren 2023 HHX, financiel controller, finansbachelor, finansøkonom, e.l.
  • Har interesse i at gøre en god karriere og dygtiggøre dig i en spændende revisionsbranche.
  • Er positiv, ansvarsbevidst og har godt humør.
  • Har stærke kommunikative kompetencer og har let ved at indgå i dialog på tværs af brancher.
  • Er en stabil og initiativrig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar.

Jobbet:

Du vil her blive en del af et ungt miljø, med en uformel omgangstone, hvor faglige og sociale arrangementer prioriteres. Vi gør en stor indsats for sammenholdet blandt medarbejderne, ved blandt andet personalearrangementer, faglige orienteringsdage, fællesoplevelser, m.m.

I introduktionsforløbet vil du have en personlig mentor tilknyttet, som er med til at sikre din faglige udvikling og at du er tryg i dine arbejdsopgaver. Der vil derfor fra starts være lagt en udviklingsplan for dig, hvor din hverdag vil være præget af spændende og alsidige arbejdsopgaver inden for revision og rådgivning. Denne vil vi sikre løbende bliver tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser.

Når introduktionsperioden er overstået, vil selve arbejdet være præget af stor selvstændighed, med personlig kontakt til egen klientportefølje og styring af egne opgaver – dog altid med mulighed for sparring med kollegaer og ledelse.

Du tilbydes dermed en stilling i en energisk virksomhed med høj faglighed og gode udviklingsmuligheder, hvor der er mulighed for at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv, da vi vægter fleksibilitet højt samt muligheden for at have indflydelse på egne opgaver.

Tiltrædelse nu eller sommeren 2023.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klik på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV. Upload også gerne uddannelsesbeviser m.m.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Kurt Lægård på kl@laegaard.dk.

Ansøgninger vil blive læst løbende, ligesom der vil blive indkaldt til ansættelsessamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lægård Revision
Østbanegade 123
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. juni 2023
Tiltrædelse: Nu eller sommeren 2023

Kontakt

Kurt Lægård
kl@laegaard.dkFind vej

.

Karriere hos Future & Co

Lægård Revision er et mindre revisionsfirma beliggende i Tietgens Have over for Nordhavn Station på Østerbro.

Vore medarbejdere tilbydes spændende og alsidige arbejdsopgaver inden for revision og rådgivning, og vil løbende blive tilpasset udviklingen i dine kvalifikationer og interesser. Du vil kunne skabe en god balance mellem dit arbejds- og privatliv.

Læs mere på vores hjemmeside.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®