FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Synscenter Refsnæs søger kontorelev med speciale i off. administration

Vi glæder os til september 2023, hvor vi håber at kunne byde velkommen til en ny kontorelev.

Hvis du drømmer om en erhvervsuddannelse i en offentlig virksomhed, og om at arbejde med en bred vifte af administrative opgaver, så kunne det måske være dig?

Synscenter Refsnæs søger en kontorelev indenfor specialet offentlig administration, som har lyst og engagement til at udvikle sine faglige, sociale og personlige kompetencer. At være kontorelev ved Synscenter Refsnæs er spændende, udfordrende og lærerigt. Du vil indgå i Administration og Service, hvor du mellem skoleopholdene er en del af hhv. sekretærteamet og økonomiteamet.

Vi tilbyder

  • Et spændende og varieret uddannelsesforløb med mange udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling i en dynamisk organisation, hvor vi arbejder med mennesker
  • Oplæring i funktioner vedr. kursusadministration, service, kvalitetssikring, dokumentation, IT, økonomi og personaleadministration
  • Mulighed for at sætte dit præg på uddannelsen
  • Et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger og kompetente uddannelsesansvarlige, som er parate til at give dig den bedste oplæring undervejs i dit uddannelsesforløb
  • En arbejdsplads med gode forhold i et uformelt miljø
  • Mulighed for at benytte centrets faciliteter, f.eks. svømmehal og motionscenter.

Vi forventer at du

  • Er nysgerrig, har gode samarbejds- og refleksionsevner, masser af gå på mod og er udviklingsorienteret
  • Er mødestabil, engageret og serviceminded, og at det er vigtigt for dig at løse opgaver selvstændigt med kvalitetssans
  • Har let ved at formulere dig mundtligt og skriftligt og interesse/flair for tal og IT
  • Har generelle IT færdigheder på brugerniveau
  • Udviser initiativ og tager ansvar for egen læring

For at blive elev hos os skal du have bestået eller forvente at bestå en af følgende uddannelser inden opstart:

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EU's/HGS grundforløb, eller
  • HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015.
  • Vedhæft en realkompetencevurdering til din ansøgning, hvis du er over 25 år.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest og straffeattest til offentligt brug.

Har du lyst til at vide mere om at være kontorelev ved Synscenter Refsnæs kontakt områdeleder Dorthe Mechernsée på 40 33 05 23 eller dmc@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist 14.05.2023

Vi vurderer løbende ansøgninger og kalder til samtale. Du opfordres derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da opslaget vil blive taget af, når relevant kandidat er fundet.

Ansættelse 01.09.2023

Mød os

Har du lyst til at møde os og se stedet inden du sender en ansøgning, så kontakt Dorthe Mechernsée, dmc@regionsjaelland.dk, 40 33 05 23

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Synscenter Refsnæs
Kystvejen 112
4400 Kalundborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Områdeleder Dorthe Mechernsée
40 33 05 23
dmc@regionsjaelland.dk



Find vej

.

Om Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske ressource- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse. Børn og unge, der er optaget i Synsregistret eller opfylder kriterierne herfor, kan gøre brug af tilbuddene. Målgruppen omfatter også børn og unge med yderligere funktionsnedsættelser.

Synscenter Refsnæs er et højt specialiseret tilbud, som arbejder vidensbaseret og tværfagligt med udvikling, læring, trivsel og medborgerskab for målgruppen i et landsdækkende samarbejde.

Tilbuddene omfatter vidensarbejde, specialrådgivning og vejledning, individuel udredning, kursustilbud og gruppeforløb, materialeproduktion, skole, efterskole, STU og botilbud.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®