FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

BLIV ELEV HOS FLISE BENT

Som elev hos FLISE BENT kommer du et skridt nærmere en uddannelse med gode fremtidsmuligheder. Vi giver dig en uddannelse du aldrig vil glemme og som giver dig gode fremtidsmuligheder.

Er du god til at sælge? Eller har du viljen til at blive det? Så har du chancen for at blive elev hos FLISE BENT. Du skal have vilje, gåpåmod og initiativ – og brænde for at vise, hvad du dur til. Derudover er det afgørende, at du er pligtopfyldende og serviceminded. For du får ansvar for dine egne arbejdsområder – og daglig kontakt med masser af kunder. Endelig skal du have en god portion nysgerrighed og være klar til at suge til dig fra dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide om salg, butiksdrift og kundeservice.

Vi garanterer, at du får masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til et spændende liv i handelsbranchen. Vi ansætter 2 elever og du kan vælge imellem Detailuddannelsen, hvor dit fokus bliver butiksdrift, kundeservice, markedsføring, kommunikation sociale medier, salg, udstillinger m.m. eller Handelsuddannelsen med fokus på salg, hvor du vil blive oplært af de dygtigste i branchen, og have fokus på opsøgende salg, B2Bsalg, kommunikation på telefon, administration og backendsupport m.m.

Fælles gælder at du bliver en del af en spændende rejse hvor FLISE BENT er ved at transformere sig til et moderne køkken-, bad og flisecenter på alle platforme, og hvor vores nye produkter og agenturer vil differentiere os fra konkurrenterne.

I løbet af din uddannelse, som veksler imellem skoleophold, og praktik i butikken kommer du også på studietur til udlandet, hvor du oplever produktionen og salg, og salgsmesser på nært hold.

For de rette kandidater garanterer vi efterfølgende job.

Hos FLISE BENT ansætter vi kun to elever i år, og håber du vil ansøge nu. Så kan du være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind på at give dig den bedste elevuddannelse, du kan drømme om. For vi har store planer for din fremtid.

Send din ansøgning til direktør Eilif Rosenkilde via "ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FLISE BENT A/S
Herlev Hovedgade 203
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Direktør, Eilif Rosenkilde
er@flisebent.dkFind vej

.

Du bliver en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®