FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

BLIV ELEV HOS FLISE BENT

Som elev hos FLISE BENT kommer du et skridt nærmere en uddannelse med gode fremtidsmuligheder. Vi giver dig en uddannelse du aldrig vil glemme og som giver dig gode fremtidsmuligheder.

Er du god til at sælge? Eller har du viljen til at blive det? Så har du chancen for at blive elev hos FLISE BENT. Du skal have vilje, gåpåmod og initiativ – og brænde for at vise, hvad du dur til. Derudover er det afgørende, at du er pligtopfyldende og serviceminded. For du får ansvar for dine egne arbejdsområder – og daglig kontakt med masser af kunder. Endelig skal du have en god portion nysgerrighed og være klar til at suge til dig fra dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide om salg, butiksdrift og kundeservice.

Vi garanterer, at du får masser af udfordringer, som vil udvikle dig både personligt og fagligt, og ruste dig til et spændende liv i handelsbranchen. Vi ansætter 2 elever og du kan vælge imellem Detailuddannelsen, hvor dit fokus bliver butiksdrift, kundeservice, markedsføring, kommunikation sociale medier, salg, udstillinger m.m. eller Handelsuddannelsen med fokus på salg, hvor du vil blive oplært af de dygtigste i branchen, og have fokus på opsøgende salg, B2Bsalg, kommunikation på telefon, administration og backendsupport m.m.

Fælles gælder at du bliver en del af en spændende rejse hvor FLISE BENT er ved at transformere sig til et moderne køkken-, bad og flisecenter på alle platforme, og hvor vores nye produkter og agenturer vil differentiere os fra konkurrenterne.

I løbet af din uddannelse, som veksler imellem skoleophold, og praktik i butikken kommer du også på studietur til udlandet, hvor du oplever produktionen og salg, og salgsmesser på nært hold.

For de rette kandidater garanterer vi efterfølgende job.

Hos FLISE BENT ansætter vi kun to elever i år, og håber du vil ansøge nu. Så kan du være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind på at give dig den bedste elevuddannelse, du kan drømme om. For vi har store planer for din fremtid.

Send din ansøgning til direktør Eilif Rosenkilde via "ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FLISE BENT A/S
Herlev Hovedgade 203
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Direktør, Eilif Rosenkilde
er@flisebent.dkFind vej

.

Du bliver en del af et professionelt team med en uformel omgangstone.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®