FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Drømmer du om en elevtid med spændende administrative opgaver i et internationalt arbejdsmiljø?

DTU Learn for Life har fokus på at styrke og understøtte efter- og videreuddannelse på DTU og sætte nye standarder for livslang læring. Lige nu søger vi en ny kontorelev med lyst til varierede arbejdsdage med mange forskellige administrative opgaver og mulighed for at give god service til vores kunder.

Varierende opgaver, kompetente kollegaer og erfaring med elever

Som kontorelev på DTU Learn for Life får du ansvar for en bred række administrative opgaver, der klæder dig fagligt på til at lykkes både som kontorelev og i din fremtidige karriere. Eksempler på arbejdsopgaver er:

  • Studieadministration
  • Studieservice og -support
  • Fakturering og indkøb
  • Mødeplanlægning og referatskrivning
  • Lokalebooking og bestilling af forplejning
  • Oplæring i de IT-systemer vi bruger på DTU og i afdelingen

Som kontorelev vil du være tilknyttet teamet Service og Relationer, der består af erfarne administrative og en kontorelev, som er startet sommer 2022.

Du vil få indflydelse på egne opgaver og kommer til at indgå i et godt socialt arbejdsmiljø.

Lyst til faglig udvikling og til at lære nyt

Som elev regner vi med, at du er nysgerrig på at lære nyt og, at du har stor lyst til at udvikle dig fagligt og personligt. Du er derfor ikke bange for prøve nye ting eller spørge, når der er noget, du ikke forstår. Derudover forventer vi at du:

  • brænder for at levere en service til menneskene omkring dig
  • har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk
  • har gode IT-evner og ikke er bange for at sætte dig ind i nye systemer
  • er grundig og omhyggelig i udførelsen af dine opgaver
  • kan arbejde selvstændigt såvel som i teams
  • nyder at give en ekstra hånd med, når der er brug for det
  • har bestået grundforløbet fra handelsskole eller har en gymnasial baggrund med EUS-forløb

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med forventet tiltrædelse pr. 1. september 2023. Elevlønnen er ifølge OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest mandag den 10. april 2023. Åbn linket via "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores nuværende kontorelev Amalie Katrine Larsen på akala@dtu.dk eller telefonnummer 9351 8910. Du kan også læse mere om DTU Learn for Life på vores hjemmeside learnforlife.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Learn for Life
DTU Learn for Life er et center på DTU. Centret har siden 2019 været et centralt omdrejningspunkt for en ny strategisk satsning i forhold til efteruddannelse og livslang læring. DTU Learn for Life vil være DTU’s platform for alle former for fremtidens lederuddannelser og specialiserede efteruddannelser baseret på teknologi og innovation. Et udstillingsvindue for DTU’s undervisning og forskning, som rækker bredt ud til erhvervslivet, myndigheder og organisationer både i Danmark og resten af verden. Visionen er et ambitiøst og markedsdrevet center, som opfylder samfundsmæssige krav til livslang læring.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelundsvej 1
2800 Kgs. Lyngby

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Amalie Katrine Larsen
9351 8910
akala@dtu.dk



Find vej

.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®