FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøgningsfristen er udløbet

ØKONOMIELEV TIL SHARED SERVICECENTER I ENERGINET

Brænder du for tal?

Vil du kickstarte din karriere inden for økonomi med erhvervserfaring og uddannelse fra en spændende virksomhed med en vigtig mission? Som økonomielev i Energinets Shared Servicecenter med økonomi- og lønsupport bliver du en del af en driftsfunktion, der rammer bredt i en organisation, der arbejder for den grønne omstilling. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Indsigt i alle daglige rutiner

Du kommer til at arbejde selvstændigt med økonomiopgaver inden for kreditor- og debitorbogholderi, ligesom du bliver involveret i stamdata, fakturering og rejseafregninger. Endeligt vil du i din turnus arbejde med lønrelaterede opgaver, hvor du stifter bekendtskab med løn, pension, refusioner og ferieregnskab.

Du bliver en del af Energinets Shared Servicecenter. Afdelingen håndterer ind- og udgående fakturaer, rejsebestilling og -afregning, lønrelaterede opgaver, stamdata, betalinger, moms og afgifter samt foretager rapportering og finansiel controlling af koncernens økonomi til ledelses- og bestyrelsesrapportering.

Afdelingen er præget af et godt fællesskab, stor individuel ansvarsfølelse og højt drive - og tæller 25 engagerede kolleger.

Glæd dig til at blive en del af en organisation, som har stort fokus på trivsel og vægter din faglige og personlige udvikling højt. Under hele uddannelsen får du i tæt dialog med dine uddannelsesansvarlige og får rige muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sans for service og forretningsmæssig interesse

Som person kan du håndtere balancen mellem effektivt at fokusere på faste opgaver samtidig med at skulle have kontakt i hele huset samt til kunder/leverandører. Du evner at samarbejde og håndterer dine opgaver med gå-på mod, positiv indstilling og lyst til at lære. Du har økonomiforståelse, IT-værktøjer og andre relevante kompetencer med i rygsækken fra skolen, evt. fritidsinteresser og -jobs, som du aktivt kan bringe i spil.

Vi tilbyder, at du bliver en del af et team med fokus på sammenhold og stærke relationer, ligesom du deltager i et elev-netværk på tværs af hele Energinet.

Uddannelse og ansættelse

Vi forventer, at du har afsluttet din EUX-eksamen eller afslutter den til sommer – eller har afsluttet en eksamen, der giver adgang til uddannelsesforløbet.

Du starter i dit nye job fredag den 1. september 2023, og den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via ”Ansøg nu” knappen, så vi har den senest den 24. marts 2023, og vi forventer at holde samtaler den 12. april 2023. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte manager Sofie Skovgaard Lund på telefon 3067 4745 eller mail SSL@energinet.dk.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Energinet
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia

Datoer

Ansøgningsfrist: 24. marts 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Manager Sofie Skovgaard Lund
(+45) 30 67 47 45
SSL@energinet.dkFind vej

.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

Se film om Energinet.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®