FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

 Speditørelev til DSV i Aalborg

Kickstart din karriere – bliv speditørelev hos DSV i Aalborg

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Som elev på DSV’s speditøruddannelse får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde frem til netop dén rolle som speditør, der motiverer dig mest.

Spedition hos de bedste

Som speditørelev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at forhandle en god aftale og koordinere den allerbedste transport. Du planlægger logistik og shipping af varer i hele verden, og du følger løbende op på forsendelser både lokalt og globalt. I DSV er intet for stort eller for småt, og vi arbejder med supply flow i både spændende start-ups og i de allerstørste internationale koncerner.

Du får hurtigt dine egne kunder, og du står dagligt for håndtering af alverdens forsendelser med fokus på et højt serviceniveau. Som elev i DSV lærer du alle facetter af speditionsfaget, og du arbejder tæt sammen med kolleger, kunder og leverandører i ind- og udland. Du bliver en del af et team i hjertet af DSV’s forretning, hvor du er på lige fod med dine kolleger fra dag 1.

Bliv en del af succesen

DSV har mange års erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 130 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekend og teambuilding.

Hvis du præsterer og viser initiativ, kan du nå langt allerede under din elevtid. Dit engagement betaler sig, og DSV belønner din indsats og dine resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder i både ind- og udland. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der derfor ikke langt til en lederstilling eller udstationering i DSV globalt.

DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. I centrum for vores forretning er spedition og logistik, og her udmærker vi os i DSV for vores håndværk. Hos os kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt.

Har du, hvad der skal til?

Handlekraft, personligt drive og en positiv indstilling er naturlige egenskaber, som vi værdsætter i DSV – men først og fremmest skal du vise, at du mestrer det gode købmandskab og et højt serviceniveau, og at du har modet og evnerne til at træffe knivskarpe beslutninger i en travl hverdag.

Læs mere om adgangskravene på vores karriereside. Vi tilbyder et unikt 2-årigt uddannelsesforløb med spændende udfordringer hos DSV og muligheden for selv at forme den teoretiske del af elevtiden. Allerede fra starten er DU med til drive succesen i Danmarks andenstørste koncern og en af verdens absolut førende transport- og logistikvirksomheder.

You snooze, you loose

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterudskrift hurtigst muligt via linket. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces.

Vi rekrutterer nu til årgang 2023 med opstart til september i Hedehusene, Horsens, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning eller Odense. Derefter er verden åben for dig!

Tjek vores karriereside her. I bunden af denne side kan du også finde vores kontakt informationer hvor du hurtigt og nemt kan få kontakt til Mona Larsen og Stine Kjølholt, som er vores eleveksperter her i Danmark.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Troensevej 16
9220 Aalborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2023

Kontakt

Du kan hurtigt og nemt få kontakt til vores eleveksperter Mona Larsen og Stine Kjølholt via vores karriereside her.

130

Nuværende elever i DK

65

Elever er startet i 2022

50

Nye elever søges til 2023

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®