FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev til Delikatessen - Løvbjerg Aabenraa

Lær at lave god mad fra bunden, bliv en del af et stærkt fællesskab og forkæl de lokale kunder med inspirerende måltidsløsninger og spændende delikatesser.

Uddannelsen

Er du klar til en læreplads, som stiller store krav og samtidig giver dig masser af spændende opgaver? Som delikatesseelev lærer du dit fag at kende fra bunden. Du skal bl.a. købe ind, tilberede forskellige måltidsløsninger med gode råvarer og derefter anrette produkterne, så de ser lækre og indbydende ud. Samtidigt lærer du alt om godt købmandskab og god service.

Din dagligdag

Med fokus på madglæde, får du en hverdag i butikken med fuld fart på og ansvar for egne opgaver. Du lærer hurtigt de lokale kunder at kende, og dine kolleger hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden.

Fokus på dig

Du får en uddannelsesplan allerede fra starten. Du og din leder i delikatessen taler sammen løbende, om hvordan det går og hvordan din faglige udvikling skal planlægges videre. På den måde sikrer vi sammen, at du står rigtig stærkt igennem din uddannelse og derfor også som færdiguddannet.

Varighed

Uddannelsen varer mellem 3 og 4 år alt efter hvilken baggrund du har og om du har grundforløbet. Du har indimellem skoleophold, men det meste af tiden er du i delikatessen i butikken. Du kan starte allerede efter 9. eller 10. klasse.

Løn under uddannelse

Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Løvbjerg.

Opstart

Snarest eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og synes du stillingen lyder som noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Løvbjerg supermarked
H. P. Hanssens gade 41
6200 Aabenraa

Datoer

Ansøgningsfrist: 6. april 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Peter Jensen
(+45) 96 13 21 41



Find vej

.

Bliv elev i Løvbjerg

Hos Løvbjerg Supermarked lægger vi vægt på en elevuddannelse med masser af udfordringer, hvor du vil få dit eget ansvarsområde og hele tiden er med til at præge din hverdag. Samtidig vil vi sikre den nødvendige sparring med fagligt dygtige kolleger, gode arbejdsforhold og et godt arbejdsklima.

Hos os er du ikke bare billig arbejdskraft

- vi sætter en ære i at give dig en god uddannelse og lysten til at fortsætte i branchen. Derfor lægger vi vægt på et godt samarbejde og er opmærksom på, at fritid og arbejde skal gå op i en højere enhed.

Vi vil gøre meget for, at du får dine ambitioner opfyldt efter endt uddannelse, og derfor kigger vi først i egne rækker, når der er ubesatte stillinger.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®