FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøg nu

Elev til Delikatessen - Løvbjerg Aabenraa

Lær at lave god mad fra bunden, bliv en del af et stærkt fællesskab og forkæl de lokale kunder med inspirerende måltidsløsninger og spændende delikatesser.

Uddannelsen

Er du klar til en læreplads, som stiller store krav og samtidig giver dig masser af spændende opgaver? Som delikatesseelev lærer du dit fag at kende fra bunden. Du skal bl.a. købe ind, tilberede forskellige måltidsløsninger med gode råvarer og derefter anrette produkterne, så de ser lækre og indbydende ud. Samtidigt lærer du alt om godt købmandskab og god service.

Din dagligdag

Med fokus på madglæde, får du en hverdag i butikken med fuld fart på og ansvar for egne opgaver. Du lærer hurtigt de lokale kunder at kende, og dine kolleger hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden.

Fokus på dig

Du får en uddannelsesplan allerede fra starten. Du og din leder i delikatessen taler sammen løbende, om hvordan det går og hvordan din faglige udvikling skal planlægges videre. På den måde sikrer vi sammen, at du står rigtig stærkt igennem din uddannelse og derfor også som færdiguddannet.

Varighed

Uddannelsen varer mellem 3 og 4 år alt efter hvilken baggrund du har og om du har grundforløbet. Du har indimellem skoleophold, men det meste af tiden er du i delikatessen i butikken. Du kan starte allerede efter 9. eller 10. klasse.

Løn under uddannelse

Du får selvfølgelig løn under hele din uddannelse, når du har en uddannelsesaftale med Løvbjerg.

Opstart

Snarest eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, og synes du stillingen lyder som noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Løvbjerg supermarked
H. P. Hanssens gade 41
6200 Aabenraa

Datoer

Ansøgningsfrist: 6. april 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Peter Jensen
(+45) 96 13 21 41Find vej

.

Bliv elev i Løvbjerg

Hos Løvbjerg Supermarked lægger vi vægt på en elevuddannelse med masser af udfordringer, hvor du vil få dit eget ansvarsområde og hele tiden er med til at præge din hverdag. Samtidig vil vi sikre den nødvendige sparring med fagligt dygtige kolleger, gode arbejdsforhold og et godt arbejdsklima.

Hos os er du ikke bare billig arbejdskraft

- vi sætter en ære i at give dig en god uddannelse og lysten til at fortsætte i branchen. Derfor lægger vi vægt på et godt samarbejde og er opmærksom på, at fritid og arbejde skal gå op i en højere enhed.

Vi vil gøre meget for, at du får dine ambitioner opfyldt efter endt uddannelse, og derfor kigger vi først i egne rækker, når der er ubesatte stillinger.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®