FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i HR administration

Er du vores nye kollega?

Har du lyst til at være en del af en virksomhed, som er en af de førende aktører indenfor hospitality-branchen i Danmark?

Bellagroup tilbyder dig en 2-årig elevstilling i et team med gode og kompetente kolleger, som sætter pris på et godt arbejdsmiljø og et godt fællesskab. Som ansat hos Bellagroup, får du adgang til gode personaleforhold i form af pensionsordning, sundhedssikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Om jobbet

Som elev i HR afdelingen, vil du i din elevtid indgå i et spændende og varierende arbejdsmiljø, og når du er færdig, vil du have gennemgået en bred og varieret uddannelse med god mulighed for personlig som faglig udvikling og som ruster dig godt til din videre karriere.

Hos Bellagroup hjælper vi hinanden med at opnå de bedste resultater og du vil indgå i et team på i alt 8 kolleger fordelt på hhv. 5 i HR & 3 i Løn-afdelingen.

Opgaver

Som elev i vores HR & Lønafdeling vil du indgå i udførelsen af de daglige opgaver.

Du vil få kendskab til alle relevante områder inden for både HR og Løn, bl.a.:

 • Personaleadministration, herunder oprettelse og sletning af stamdata
 • Kursusadministration
 • Rekruttering
 • Overenskomster
 • HR-systemer
 • Behandling af data til løn
 • Lønkørsel
 • Løn-systemer
 • Diverse ad hoc opgaver inden for både HR og Løn

Om dig

Vi forventer, at du er ved at afslutte grundforløbet for kontorelever og at du er klar til at vælge HR og personaleadministration som valgfag.

Herudover forventer vi, at:

 • du er initiativrig, selvstændig og struktureret.
 • du har sans for detaljer og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.
 • du samtidig evner at bevare overblikket i en travl hverdag, hvor du følger dine opgaver til dørs.
 • du som person er positiv, imødekommende og stabil samt indstillet på samarbejde på tværs af organisationen med respekt for dine kolleger.
 • du både taler og skriver dansk/engelsk på højt niveau.

Yderligere oplysninger

Vi vil glæde os meget til at høre fra dig og vil afholde samtaler løbende, så send endelig din ansøgning med det samme via 'ansøg nu'. Her bliver du viderestillet til vores rekrutteringssystem, hvor du kan udfylde dine data og uploade CV og ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder indenfor hoteller, konferencer, messer og hospitality og består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena, Bella Sky Conference & Event, AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Copenhagen Marriott Hotel og Crowne Plaza Copenhagen Towers. Besøg vores hjemmeside her https://www.bellagroup.dk/

Den samlede koncern byder årligt over 1 mio. gæster fra hele verden velkommen på koncernens venues og hoteller i København. I alt råder Bellagroup over knap 1.600 hotelværelser, mere end 160 møde- og konferencelokaler og ca. 65.000 m2 konference-, møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 samtidige personer.


Sted

Bellagroup
Center Boulevard 5
2300 København S

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. marts 2023
Tiltrædelse: Efter aftaleFind vej

.

Vores værdier & mission

Hosting Moments that Matter er vores eksistensberettigelse, omdrejningspunkt og mission. Vi skaber rammerne, og gæsterne udfylder dem.

Vi tror på styrken ved at bringe mennesker sammen. Vi tror på, at ideer udveksles, løsninger findes og fantastiske oplevelser deles, når mennesker mødes.

Vi ved, at synergien, der opstår, når vi forener kræfterne, er vigtig. Sammen er vi stærkest - vi er One Team.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®