FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du klar til at sætte gang i din karriere?

Så bliv elev i jordens bedste økonomiteam!

Til vores koncern økonomifunktion søger vi dig, som har passion for tal, regnskab og økonomi. Du får en aktiv rolle i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger, der har en god og munter omgangstone. Du får hurtigt et selvstændigt ansvar for egne opgaver, og din hverdag vil byde på en bred kontaktflade både internt til kolleger i ScanPipe og eksternt til samarbejdspartnere. Dine opgaver vil typisk omfatte:

  • Administration af kreditorer og debitorer
  • Servicering af kunder ved henvendelser
  • Registrering af leverandørfakturaer og afstemning af kontoudtog
  • Håndtering af moms
  • Deltagelse i månedsafslutning og budgettering
  • Betalinger

Der udarbejdes en plan for din elevtid, så du får en grundig uddannelse indenfor regnskab og økonomi og udvikler dig til den naturlige sparringspartner. Det betyder, at du efterfølgende kan vælge flere spændende karriereveje indenfor økonomi i en branche, der til stadighed er i udvikling. Vi er en fremtidsorienteret virksomhed med fokus på bæredygtighed, afhjælpning af klima- og miljøudfordringer, fx klimatilpasningsløsning i Horsens bymidte, genanvendelse af regnvand på AGF’s træningsanlæg, afvandingsanlæg i forbindelse med udbygning af lufthavn i Göteborg.

Hvad forventer vi?

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver og brænder for at gøre en forskel. Du evner at bevare overblikket også i travle perioder. Af natur er du struktureret, nysgerrig, aktiv og har en stor lyst til at lære og til at udvikle dig. Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og yde en høj service..

Du har en god talforståelse og kommunikerer godt med dine omgivelser. Som teamplayer er du fleksibel og samarbejder konstruktivt med dit team på at opnå jeres fælles mål.

Du har bestået en af følgende eksaminer inden opstart:

  • EUX (handel eller detail)
  • HHX
  • STX
  • HF
  • HTX

* som er suppleret med grundforløb (EUS)

Hvad kan du forvente?

En spændende lønnet elevuddannelse med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer i en solid vækstvirksomhed. Vi arbejder på moderne og fuldt opdaterede IT-systemer, herunder som ERP Navision Business Central. Vi har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m. Under din uddannelse vil du få mulighed for at supplere de obligatoriske fag fra skoleopholdene med fag, som har din særlige interesse. Vi har lyse og venlige omgivelser samt fokus på et godt og udviklende arbejdsmiljø.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser.

Har vi fanget din interesse?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning : job@scanpipe.dk

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Anne Sophie Søndergaard på mail: aso@scanpipe.dk eller på mobil 63 76 30 48.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scanpipe
Hvidkærvej 7
5250 Odense

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Regnskabschef Anne Sophie Søndergaard
(+45) 63 76 30 48
aso@scanpipe.dk



Find vej

.

Du finder yderligere information om ScanPipe og vores VA-produkter i disse videoer:

JORDENS BEDSTE VA-SORTIMENT

Vi er leverandør til danske entreprenører og kloakmestre. Vi er Danmarks største grossist med speciale i VA. Og vi elsker vand og afløb mere end noget andet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®