FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Trainee 2023 

Bliv trainee inden for Business & Outsourcing hos BDO


Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - 1. september 2023

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO). 

JOBBET SOM BUSINESS & OUTSOURCING TRAINEE HOS BDO 

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Derfor investerer vi også over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb. 

BSO servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for anvendelse af digitale kundeløsninger, bogføring, afstemninger, opgørelse af moms, controlling/analyse og på sigt kunderådgivning samt overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. Som trainee bliver du en del af et lokalt kontor og vil i samarbejde med dine kollegaer servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring. 

FORMÅL  

Overordnet er alle medarbejdere hos BDO ansat med ét grundlæggende formål, som vi lægger stor vægt på. Vi er mennesker som ønsker at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme. Det gælder ligeligt internt i organisationen ligesom det vores primære formål i forhold til kontakten med vores kunder. Uanset hvilket forretningsområde man arbejder i og hvilke styrker og specialer man har eller udvikler sig frem imod, er det formålet der driver vores virksomhed. 

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil b.la omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
 • Afstemninger og klargøring til revisor
 • Lønadministration
 • Betalingsforslag i bank.

DINE FAGLIGE KOMPETENCER 

Du har enten allerede afsluttet din uddannelse på handelsgymnasiet, erhvervsakademiet eller universitetet. Eller måske forventer du at afslutte med et godt resultat i 2022? 

Du kan naturligvis lide at arbejde med tal og er nysgerrig på sammenhængen mellem de tal og oplysninger, som du bliver præsenteret for. Som digital kundekonsulent er det helt essentielt, at du kan lide at arbejde med mennesker og er god til at skabe kontakt.

DINE PERSONLIGE KOMPETENCER 

 • Er nysgerrig og har lysten til at lære
 • Tager ansvar for egne opgaver og overholder aftalte deadlines
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Er kundeorienteret med fokus på effektivitet og kvalitet
 • Trives med skiftende arbejdssteder, skiftende referencer og en konsulentadfærd
 • Er imødekommende og har gode samarbejdsevner

VI TILBYDER DIG 

Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Du vil blandt andet få mulighed for at udvikle eksisterende og nye kompetencer via vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau.” 

Samarbejdsformen i BDO er uformel, og du får stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver både i det daglige og på længere sigt. BDO tilbyder desuden stor fleksibilitet med forventning til høj personlig ansvarlighed samt pensionsordning og en lang række attraktive medarbejdergoder og rabatordninger. 

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål. Du vil fra første dag blive betragtet som en ægte BDO’er.

Hvilke kontorer søger trainees inden for business & outsourcing: 

Hobro, Frederikshavn, Aarhus, Randers, Silkeborg, Viborg, Vejle, Kolding, Middelfart, Haderslev, Esbjerg, Kalundborg og København. 

ARBEJDSTID OG ARBEJDSSTED 

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og du holder til på det aftalte kontor.

SEND OS DIN ANSØGNING

Er du interesseret i at blive trainee hos BDO? Alt du skal gøre er at sende os din ansøgning online hurtigst muligt.

Vi ansætter løbende frem mod 1. september 2023.

BDO betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen eller BDO? Læs mere her.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på karsc@bdo.dk. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Aarhus, Esbjerg, Frederikshavn, Haderslev, Hobro, Kalundborg, Kolding, København, Middelfart, Randers, Silkeborg, Vejle, Viborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Information

www.bdo.dk/da-dk/om-bdo.

Tre gode grunde til, at du skal blive trainee:

1. Du får mulighed for at udvikle dig og karrierestigen er stejl.

2. Du får en varierende arbejdsdag med mange forskellige opgaver og kunder.

3. Du bliver en del af et stort og stærkt fællesskab.

Læs mere her.

Mere fra BDO

Kom tættere på os :)

Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om BDO

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®