FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kokkeelev i LEGO®House

Vi søger en ambitiøs Kokkeelev, der har lyst til at lære og udvikle sig både fagligt og personligt i gastronomiens vidunderlige verden.

I LEGO® House leverer vi altid høj service, og i Food & Beverage har vi store ambitioner for vores gæsters madoplevelse. Som kokkeelev hos os får du mulighed for at udvikle dine gastronomiske kompetencer og præge madstilen. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet og restauranten sikrer vi dig en grundig oplæring og kompetent sparring under din uddannelse, så du bliver klædt på til din fremtid som faglært Kok.

Arbejdsopgaver:

  • Vær med til at skabe en verdensklasse madoplevelse i restaurant MINI CHEF, hvor det unikke koncept er á la carte menuer serveret i LEGO bokse for op til 700 gæster om dagen
  • Klargøring, tilberedning og anretning af á la carte og menuer til mindre selskaber
  • Madlavning helt tæt på gæsterne i vores åbne showkøkken i café BRICKACCINO
  • Udføre egenkontrol og rengøring, da vi prioriterer fødevarehygiejne højt
  • Varemodtagelse og kvalitetssikring af daglige leverancer
  • Respektfuld behandling af råvarer og minimering af madspild

Vi tilbyder dig:

  • En farverig og inkluderende arbejdsplads med fokus på at skabe verdensklasse gæsteoplevelser
  • En gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer/uge, men du skal være indstillet på varierende arbejdstider samt arbejde i weekender og ferieperioder
  • Du har som udgangspunkt fri hver anden weekend
  • Du kommer til at indgå i et team, hvor der er respekt for forskelligheder og plads til at du kan være dig selv
  • Tæt dialog med skole om din individuelle udviklingsplan

Dine personlige kompetencer:

  • Tager ansvar for egen læring og søger proaktivt viden om faget
  • Dygtig håndværker og begejstret ”fagnørd” med oprigtig interesse for detaljen og smagen
  • Glad og bidrager positivt til samarbejdet i køkkenet og resten af huset
  • Klar på en travl, men udfordrende og lærerig hverdag
  • Taler og forstår dansk og engelsk på et grundlæggende niveau.

Lyder det som dig?

Så send os straks en motiveret ansøgning (kan være ganske kort eller længere) og glæd dig til at starte en uddannelsesrejse i et fantastisk team i et helt unikt oplevelseshus, der ikke findes andre steder i verden.

Tiltrædelse finder sted snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte Køkkenchef Bjarne Eckholdt Petersen på 53 19 48 21 eller bjarne.eckholdt.petersen@legohouse.com

I forbindelse med rekrutteringen behandler vi dine data som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Hvorfor skal du vælge os? Her er noget af det, du kan forvente:

Sociale events – Vores personaleforening inviterer til en lang række sociale arrangementer for alle medarbejdere i huset. Her er noget for enhver smag; nytårsfest, fastelavnsløjer, skøjteløb og meget mere

Personalerabat – Fra din første arbejdsdag kan du benytte vores generøse personalefordele og rabatter på LEGO æsker og beklædning samt rabatter på alt fra leje af sommerhuse til entre hos en lang række af vores kon-kollegaer i branchen

Bonus - Vi gør vores bedste for at få succes sammen. Når målene er nået, vil du blive belønnet gennem vores bonusordning

Forsikring – Alle kollegaer er dækket af vores livs- og invalideforsikring, som giver beskyttelse og ro i sindet

Familie- og plejeorlov – Vi tilbyder betalt orlov til de vigtige øjeblikke.

Wellness - Vi ønsker, at du skal være dit bedste jeg. Så du har adgang til Headspace-appen og masser af velvære-initiativer og programmer

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LEGO® House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Køkkenchef Bjarne Eckholdt Petersen
53 19 48 21
bjarne.eckholdt.petersen@legohouse.com



Find vej

.

Om LEGO® House

LEGO® House er et oplevelseshus i Billund sat i verdenen for at hylde LEGO ideen og fejre LEGO klodsen. De 12.000 m2 er fyldt med 25 millioner LEGO klodser. Her kan LEGO fans i alle aldre opleve magien bag LEGO brandet og få den ultimative LEGO oplevelse.

I LEGO House arbejder vi ikke kun på at levere en LEGO oplevelse i verdensklasse til vores gæster, men også på at være det bedste sted at arbejde for vores medarbejdere. Hos os kan du være dig selv, og du vil blive værdsat for den, du er, hver dag. Vi stræber efter at skabe en mangfoldig, dynamisk og inkluderende kultur, hvor alle føler sig trygge og værdsat og har følelsen af at høre til.

I LEGO House får du passionerede og dedikerede kollegaer, der på tværs af afdelinger er dybt engagerede og forpligtede til at give vores gæster en verdensklasse LEGO oplevelse, som ingen andre steder. Grundlæggende tror vi på, at det kun kan lykkes, hvis alle medarbejdere oplever LEGO House som det bedste sted at arbejde. Det er to sider af samme mønt, der ikke kan skilles ad.

Vi fokuserer derfor ikke kun på at rekruttere kolleger, der matcher jobprofil og kompetencekrav. Der skal også være et match med vores LEGO House værdier og kultur. Du får til gengæld muligheden for en spændende karriere med fokus på din personlige udvikling og et mærkbart formål i det daglige arbejde, samtidig med at du giver fantastiske LEGO øjeblikke videre til vores gæster.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®