FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev i Kundeservice i Koda og vær med til at skabe et stærkere musikliv

Søger du et spændende og alsidigt elevforløb, hvor din faglige og personlige udvikling er i fokus? Kribler det i dig for at lære en masse og få erfaringer, som i fremtiden vil åbne dørene for mange muligheder i din videre karriere indenfor administration? Og vil du arbejde med dygtige og dedikerede kolleger i en organisation, der har musikliv og mangfoldighed på agendaen?

”Jeg har været rigtig glad for at være elev i kundeservice i Koda. Jeg fik en god oplæring og mulighed for at få indflydelse på min uddannelse og arbejde med mine interesseområder. Jeg er vokset både fagligt og personligt, hvilket især skyldes, at jeg fik mine egne ansvarsområder. Derudover blev jeg en del af et fantastisk team med et godt sammenhold, hvor vi støtter hinanden i stort og småt.” fortæller Frida, kundekonsulent og tidligere kontorelev i Kundeservice.

Din dagligdag som kontorelev

I Koda er du med til at skabe værdi ved at sikre, at komponister, sangskrivere og musikforlag får betaling, når deres musik bliver brugt. Mere konkret får du en afvekslende hverdag, hvor du i et miljø med videndeling, sparring og en god oplæring vil arbejde henimod at beskæftige dig med at:

  • varetage kundesager på mail og telefon, som fx spørgsmål til nuværende aftaler og fakturaer
  • opdatere og vedligeholde kundedata, herunder musiklicenser
  • bogføre og fakturere
  • kommunikere og formidle om Koda, ophavsret og musikbrug.

Du får mulighed for at få indflydelse på din uddannelse ud fra dine egne interesser, og du kan få erfaringer med flere fagområder i Koda ved ophold i fx vores økonomifunktion og reception.

Vi prioriterer interesse, personlighed og motivation

Vi forestiller os, at du er en person, der har interesse for administration og service, og at du kunne tænke dig at være med til at give en god og imødekommende oplevelse for vores kunder. Vi forventer ikke, du har en masse erfaring, men derimod at du er nysgerrig, og at du tager ansvar for dine opgaver og er engageret i egen uddannelse og læring.

Til gengæld mener vi det, når vi siger, at din uddannelse er vigtig for os. Vi tilbyder fleksibilitet i forbindelse med dine skoleophold og dit afsluttende projekt, som vi naturligvis også gerne sparrer med dig om undervejs. Du bliver tilknyttet en fast oplæringsansvarlig og co-vejleder, som begge følger dig i hele dit forløb, og så tilbyder vi at betale faglitteratur til brug for din uddannelse. Desuden bliver du en del af vores attraktive pensionsordning og sundhedsforsikring.

Koda for et stærkere musikliv – og arbejdsliv

Vi arbejder målrettet og ambitiøst for at gøre musikbranchen mere bæredygtig. Det samme gælder for vores ansatte. Vi er en moderne arbejdsplads med beliggenhed i flotte lokaler i Nordhavn og en god kantineordning. Vi værner om god trivsel og fællesskab, når vi synger personalemøder ind, afholder sociale arrangementer eller mødes i foreninger for både kunst- og sportsentusiaster. I vores arbejde med mangfoldighed har vi en ambition om bl.a. at bidrage til Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene, 8: Anstændige jobs og bæredygtig vækst og 10: Mindre ulighed.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du kan se dig selv som vores nye kontorelev, så send os relevante eksamensbeviser, standpunktskarakterer eller merit for adgangskrav samt en ansøgning med dit bud på, hvordan du ser dig selv i Koda. Vi opfordrer alle til at søge, som kan se sig selv i stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Og det mener vi – derfor kigger vi hverken på billeder, adresser og navn i ansættelsesprocessen.

Du bliver ansat i en 2-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge, der veksler mellem praktikophold hos os og obligatoriske skoleophold. Vi forestiller os, at du starter hos os omkring midt august.

Inden dit elevforløb starter hos os, skal du have et bevis fra EUX Business, (EUD), med speciale inden for kontor (20 uger) / HHX / STX, HTX, HF med 5 ugers EUS-forløb inden for kontor eller HG grundforløb med speciale i kontor bestået før d. 1. august 2015. Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, skal du fremsende din realkompetencevurdering eller vedlægge den som en del af din ansøgning efter kontakt og aftale med en handelsskole. Du kan læse mere om optagelseskrav på Uddannelsesnævnet.dk eller tage kontakt til din nærmeste handelsskole.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koda som arbejdsplads, så ræk endelig ud til kundekonsulent Ida Porsborg på idp@koda.dk/ 33306325 eller HR-konsulent Liv Juel-Nielsen på lwn@koda.dk/ 61893265.

Ansøgningsfristen er 21. maj 2023.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Koda
Lautrupsgade 9
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. maj 2023
Tiltrædelse: august/september 2023

Kontakt

Kundekonsulent Ida Porsborg
(+45) 33 30 63 25
idp@koda.dk

HR-konsulent Liv Juel-Nielsen
(+45) 61 89 32 65
lwn@koda.dkFind vej

.

Koda for et stærkere musikliv

Koda arbejder for, at komponister, sangskrivere og musikforlag får betaling, når deres musik bliver brugt. Det har vi gjort gennem 100 år. Kerneopgaven er den samme i dag, men udfordringerne er blevet mere komplekse. Det kræver, at vi arbejder for et stærkere musikliv gennem et tættere internationalt samarbejde, kontinuerlige investeringer i teknologi og et nødvendigt fokus på et bæredygtigt musikliv.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®