FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv en del af et stærkt fællesskab som revisortrainee hos PwC i Aarhus


Vil du uddanne dig som revisor i et fleksibelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og udvikling er afgørende?

Så læs mere om PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens revisorer, Trustbuilder.

Trustbuilder - Få den bedste start på karrieren og oplev et unikt sammenhold med andre trainees

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens revisorer. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi i PwC arbejder for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger.

Hos PwC er din udvikling i fokus, og her er Trustbuilder-forløbet med til at give dig et stærkt fundament for din fremtidige karriere.

De første uger af forløbet tilbringer du sammen med de andre trainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og lokationer i PwC.

Du kan læse mere om uddannelsesforløbet på https://www.pwc.dk/bliv-revisor.

Din karriere som revisor

Sideløbende med Trustbuilder-forløbet og dit HD-studie kommer du fra start til at arbejde med revisionsopgaver i tæt samarbejde med kunder og kolleger. Du arbejder i teams og får mere ansvar og indflydelse, i takt med at du udvikler dine kompetencer inden for revision og forretningsforståelse. Du kan på sigt også vælge en karriere som statsautoriseret revisor – PwC støtter dig hele vejen.

PwC er markedsledende, og du har dermed mulighed for at arbejde med mange forskellige typer af kunder lige fra internationale, børsnoterede selskaber til lokale familievirksomheder, den offentlige sektor og finansielle virksomheder. Hvilke kundesegmenter du kommer til at arbejde med afhænger af den lokation, du ansøger til, dine kvalifikationer og dine præferencer.

Få en udviklende karriere som revisortrainee

 • Fastansættelse fra første dag, hvor du følges med din årgang gennem vores interne uddannelsesforløb.
 • Gode relationer og et stærkt fællesskab på tværs af PwC, hvor I lærer af og med hinanden.
 • Karrieresparring og mentorforløb med din egen career coach, som følger din udvikling tæt.
 • Faglig og personlig udvikling med “on the job training”, hvor du får lov til at arbejde med revisionsopgaver fra start i tæt samarbejde med kunder og kolleger.
 • Et arbejdsmiljø, hvor den digitale udvikling er en naturlig del af hverdagen.

Er du fremtidens økonomiske rådgiver?

I PwC er solid faglighed en selvfølge, men din personlighed og din lyst til at gøre en forskel er mindst lige så vigtig. Vi forestiller os, at:

 • Du er i gang med eller har afsluttet din HHX, STX, Finansøkonom, HA Almen eller lignende uddannelse.
 • Du er passioneret, nysgerrig og har flair for de økonomiske fag i skolen.
 • Det falder dig naturligt at skabe nye relationer og møde mennesker med en positiv tilgang.
 • Du vil gerne arbejde i et fleksibelt og inspirerende arbejdsmiljø.

Er du klar til at blive en del af vores team?

Så send din motiverede ansøgning, dit cv og karakterudskrift fra din nuværende og tidligere uddannelse via "ansøg nu" knappen. Du vil herefter blive viderestillet til vores rekrutteringssystem, hvor du bedes loggge ind "Sign In" eller oprette en bruger "Create Account". Vi forventer ikke du kommer ind med en masse erhvervserfaring. Til gengæld forventer vi, at du er motiveret, nysgerrig og klar til at lære. I din ansøgning lægger vi derfor vægt på:

 1. Hvem du er, og hvad din motivation er for at søge jobbet som revisor hos PwC.
 2. Hvilke overvejelser du har gjort dig om at arbejde fuldtid og studere deltid.
 3. Hvad du har lært fra dit tidligere studie/arbejde, og hvad tager du med videre.
 4. Om du har nogle særlige interesseområder, eller om du drømmer om at arbejde med en bestemt type af kunder.

Vi screener og interviewer løbende og tager opslaget ned, når vi har fundet vores nye kolleger. Så søg hellere i dag end i morgen!

Du ansøger ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via 'Ansøg nu'-knappen. Bemærk at du viderestilles til vores rekrutteringssystem, hvor du bedes klikke på "Create Account", hvis du ikke allerede er oprettet hos os. Vær opmærksom på, at du skal vedhæfte dine dokumenter et ad gangen i systemet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller hvad det vil sige at arbejde i PwC, er du meget velkommen til at række ud til Camilla Bech Jensen på telefon: 24 43 56 83 eller camilla.bech.jensen@pwc.com.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PwC, Aarhus
Jens Chr. Skous Vej 1
8000 Aarhus

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Camilla Bech Jensen
tlf.: 24 43 56 83 
camilla.bech.jensen@pwc.com


Lær os bedre at kende.

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens økonomiske rådgivere. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi klæder fremtidens revisorer på til at være kundens mest betroede rådgiver.

Som Trustbuilder i PwC fastansættes du enten som trainee eller graduate fra første dag. Din faglige og personlige udvikling er i fokus, og du får derfor tildelt din egen career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får spændende opgaver, og at dine kompetencer bliver brugt på bedst mulig vis på relevante projekter.

Du kommer til at arbejde med spændende revisionsopgaver fra start i tæt samarbejde med kunder og kolleger, og du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®