FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

TS Group søger kontorelev med speciale i administration

Søger du en elevplads, hvor du selv kan være med til at præge din uddannelse og din faglige udvikling? Søger du en elevplads med mange forskellige opgaver indenfor administration, som klæder dig skarpt på til arbejdslivet efter endt uddannelse? Søger du en elevplads, hvor du får dine egne ansvarsområder og derfor får afprøvet, hvordan det faktisk er at sidde som administrationsansat, hos en mellemstor eller mindre virksomhed? Er du ambitiøs og ærekær omkring dit arbejde og har du lyst til at være en del af en virksomhed, der vægter Work Life balance højt? Så læs med her:

Hvem er vi?

Hos TS Group er vi specialister i løsninger til alt arbejde, der foregår i højden. Vi har to virksomheder hos TS Group. TS Stilladsmontage A/S, har hovedsæde i Herfølge og beskæftiger sig med montage, demontage og vedligeholdelse af stilladser og totaloverdækninger. TS Platform og Hejs A/S har hovedsæde i Bjæverskov og beskæftiger sig med udlejning af materiale- og personhejs, byggepladselevatorer og arbejdsplatforme. Hos TS Group, lægger vi vægt på en afslappet omgangstone og en hverdag der bærer præg af nære relationer, arbejdsomhed og faglig udvikling.

Hvad tilbyder vi dig?

En effektiv hverdag i administrationen, primært i Herfølge, hvor du skal sidde sammen med den administrationsansvarlige, som også er din mentor under uddannelsen. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage i Bjæverskov, hvorfor det er vigtigt, at du har egen bil. Du vil få et bredt indblik i bygge -og anlægsbranchen, som er en branche præget af høje arbejdsmiljømæssige krav, samt du vil blive skarp på de administrative opgaver bag kvalitetssikring. Vi tilbyder dig en hverdag med frihed under ansvar, da vi lægger vægt på en sund Work Life balance. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du selv får mulighed for at præge din faglige udvikling, løbende under uddannelsen.

Når det er tid til at stå på egne ben i erhvervslivet, vil du være klædt skarpt på, til en administrativ kontorstilling, hos en mellemstor eller mindre virksomhed. Måske endda indenfor bygge -og anlægsbranchen eller hos en udlejningsvirksomhed.

Lige foran kontordøren, finder du byens bedste kaffemaskine. Vi har morgenmadsordning og smørrebrød om torsdagen. Du finder parkeringspladser lige foran bygningen, med mulighed for opladning af el -eller hybridbil.

Din arbejdstid vil typisk ligge indenfor tidsrummet 7.30-15.30. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Dine opgaver vil blandt andre, være indenfor følgende områder:

 • Administration af udlejet materiel
 • Arkivering og opfølgning af diverse interne kontroller og lovpligtige eftersyn på både materiel, maskiner og samlede konstruktioner
 • Opdatering og arkivering af vores kvalitetsledelsessystem
 • Administration af tilbud
 • Bestilling og vedligehold af lagerbeholdning af værktøj, løsdele, værnemidler, elektronik, kontorartikler og andet materiel
 • Diverse ad-hoc opgaver

Få succes i jobbet

For at opleve succes i jobbet, skal du være troværdig, struktureret og omhyggelig. Det er en stor fordel, hvis du er udadvendt, netværksskabende og trives i at arbejde sammen med flere ildsjæle.

Du er god til at se muligheder, tage initiativ og er nyskabende. Det er vigtigt, at du har erfaring i brugen af Microsoft Office-pakken samt, at du har flair for it generelt, da vi anvender mange forskellige systemer i dagligdagen.

Om dig:

 • Du elsker at kunne sætte flueben ved en opgave
 • Du er god til at holde overblikket og trives med at have mange bolde i luften
 • Du elsker at hjælpe til hvor du kan og at gøre en ekstra indsats
 • Du er sprogligt flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • Du har generelt flair for IT og besidder gode tekniske færdigheder
 • Du har gennemført enten HHX, STX/HTX/HF med 5 ugers EUS, eller EUX/EUD
 • Du har kørekort til personbil og egen bil

Lyder dette som noget for dig? Så send dit cv, samt ansøgning på job@tsstilladsmontage.dk. Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du blot at præsentere dig selv, er der du velkommen til at kontakte den administrationsansvarlige, Amandah, på telefon 29 24 24 43.

Ansøgningsfristen er den 01/07-2023. Der afholdes samtaler løbende, da vi ønsker at finde den rette til stillingen. Opstart efter aftale.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TS Group Holding ApS
Danmarksvej 8
4681 Herfølge

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. juli 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Amandah
(+45) 29 24 24 43Find vej

.

Om TS Group Holding

Vores mission er at levere stilladser, stilladsoverdækninger, midlertidige person- og materialehejs samt andet materiel til brug for arbejde i højden. Vi leverer vores ydelser med den allerstørste hensyntagen til brugernes sikkerhed. Vores produkter henvender sig til alle segmenter indenfor byggeri og industri.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®