FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv en del af Struers’ internationale miljø

Søger du en alsidig kontoruddannelse med masser af kontakt til vores udenlandske kunder, så står vores afdeling ’Order desk & Shipping’ klar til at tage imod dig med start d. 1. september 2023.

Velkommen til Struers

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder, som kommer fra både fly og bilindustrien, universiteter, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Vores produkt sortiment indeholder alt fra større maskiner til kemiske produkter. Vi står sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som markedsleder inden for vores forretningsområde. Struers’ hovedkvarter er beliggende i Ballerup hvor både administration og produktion er samlet under et tag.

Driftige studenter

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx EUX Business eller HHX. Har du en HTX, HF, STX eller HG, skal du have taget det supplerende grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en elevuddannelse, der tager udgangspunkt i den digitale kontoruddannelse, der veksler mellem on-line træning, ophold på skole og praktik i Struers.

’Order desk & Shipping’ tager imod kundeordrer og sørger for at produkterne sendes rundt i verdenen med den rette dokumentation. De sørger også for alle forsendelser til Struers’ lagre rundt omkring i verdenen, både hos datterselskaber og forhandlere.

Du vil i løbet af de 2 år komme til at arbejde med alle arbejdsopgaverne i en shippingafdeling, f.eks. eksport dokumenter, leveringsbetingelser og koordinering af ordrer samt forsendelser. Du vil komme til at kommunikere meget på engelsk især skriftligt, da du vil få daglig kontakt med kunderne. Derudover kommer almindelige administrative opgaver som at arbejde med Outlook, arkivering og mødedeltagelse. ’Order desk & Shipping’ arbejder med LEAN i dagligdagen for at optimere arbejdsgangene, hvilket du vil blive inddraget i på lige fod med resten af afdelingen.

Elever i Struers deler opgaven som afløser i receptionen (i frokostpausen og ved særlige mødeaktivitet).

Den teoretiske del af uddannelsen foregår i samarbejde med Niels Brock via digitalplatform, hvor du selv er med til at sammensætte forløbet, og kan fokusere på netop de fagområder, der har din interesse.

Om dig:

Du kan lide at arbejde selvstændigt, koncentreret og struktureret. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal og gode kundskaber i både dansk og engelsk. Derudover regner vi med, at du har et godt kendskab til IT.

Som vores andre dygtige elever er du imødekommende af natur, og sætter en ære i at yde vores kunder en ekstra god betjening. Du er god til at holde hovedet koldt, når der er deadlines, der skal overholdes, og trives i en travl hverdag. Du værdsætter at blive en vigtig del af afdelingen med egne ansvarsområder. Frem for alt har du lyst til faglig og personlig udvikling de næste 2 år.

Du ansættes efter de regler, der findes i overenskomsten mellem Dansk Industri og CO-Industri, og vil indgå i vores elevordning, som p.t. er normeret til 2 kontorelever og 1 økonomielev.

Send din ansøgning nu

Har du også lyst til at blive en del af Struers, så sendt straks din ansøgning via "ansøg nu" knappen, vedhæft dit CV, og dit eksamensbevis.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til HR: Camilla Leth på 44 60 08 51 eller tidligere elev, Kirsten Nielsen på 44 60 61 44.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Struers ApS
Pederstrupvej 84
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR, Camille Leth
(+45) 44 60 08 51

Tidligere elev, Kirsten Nielsen
(+45) 44 60 61 44Find vej

.

SCIENCE IS WHAT WE DO – CERTAINTY IS WHAT WE GIVE

At Struers, our goal is to ensure certainty throughout the entire materialographic process. Across the globe, professional materialographers use our equipment, consumables, services and expertise to maximize efficiency and achieve accurate results, every time.

As a Struers customer, you benefit from high quality design and engineering of equipment and consumables. You also get access to our unique knowledge base, robust global supply chain, and expert service and applications support – where and when you need it.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®