FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv en del af Struers’ internationale miljø

Søger du en alsidig kontoruddannelse med masser af kontakt til vores udenlandske kunder, så står vores afdeling ’Order desk & Shipping’ klar til at tage imod dig med start d. 1. september 2023.

Velkommen til Struers

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder, som kommer fra både fly og bilindustrien, universiteter, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Vores produkt sortiment indeholder alt fra større maskiner til kemiske produkter. Vi står sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som markedsleder inden for vores forretningsområde. Struers’ hovedkvarter er beliggende i Ballerup hvor både administration og produktion er samlet under et tag.

Driftige studenter

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx EUX Business eller HHX. Har du en HTX, HF, STX eller HG, skal du have taget det supplerende grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en elevuddannelse, der tager udgangspunkt i den digitale kontoruddannelse, der veksler mellem on-line træning, ophold på skole og praktik i Struers.

’Order desk & Shipping’ tager imod kundeordrer og sørger for at produkterne sendes rundt i verdenen med den rette dokumentation. De sørger også for alle forsendelser til Struers’ lagre rundt omkring i verdenen, både hos datterselskaber og forhandlere.

Du vil i løbet af de 2 år komme til at arbejde med alle arbejdsopgaverne i en shippingafdeling, f.eks. eksport dokumenter, leveringsbetingelser og koordinering af ordrer samt forsendelser. Du vil komme til at kommunikere meget på engelsk især skriftligt, da du vil få daglig kontakt med kunderne. Derudover kommer almindelige administrative opgaver som at arbejde med Outlook, arkivering og mødedeltagelse. ’Order desk & Shipping’ arbejder med LEAN i dagligdagen for at optimere arbejdsgangene, hvilket du vil blive inddraget i på lige fod med resten af afdelingen.

Elever i Struers deler opgaven som afløser i receptionen (i frokostpausen og ved særlige mødeaktivitet).

Den teoretiske del af uddannelsen foregår i samarbejde med Niels Brock via digitalplatform, hvor du selv er med til at sammensætte forløbet, og kan fokusere på netop de fagområder, der har din interesse.

Om dig:

Du kan lide at arbejde selvstændigt, koncentreret og struktureret. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal og gode kundskaber i både dansk og engelsk. Derudover regner vi med, at du har et godt kendskab til IT.

Som vores andre dygtige elever er du imødekommende af natur, og sætter en ære i at yde vores kunder en ekstra god betjening. Du er god til at holde hovedet koldt, når der er deadlines, der skal overholdes, og trives i en travl hverdag. Du værdsætter at blive en vigtig del af afdelingen med egne ansvarsområder. Frem for alt har du lyst til faglig og personlig udvikling de næste 2 år.

Du ansættes efter de regler, der findes i overenskomsten mellem Dansk Industri og CO-Industri, og vil indgå i vores elevordning, som p.t. er normeret til 2 kontorelever og 1 økonomielev.

Send din ansøgning nu

Har du også lyst til at blive en del af Struers, så sendt straks din ansøgning via "ansøg nu" knappen, vedhæft dit CV, og dit eksamensbevis.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til HR: Camilla Leth på 44 60 08 51 eller tidligere elev, Kirsten Nielsen på 44 60 61 44.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Struers ApS
Pederstrupvej 84
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR, Camille Leth
(+45) 44 60 08 51

Tidligere elev, Kirsten Nielsen
(+45) 44 60 61 44Find vej

.

SCIENCE IS WHAT WE DO – CERTAINTY IS WHAT WE GIVE

At Struers, our goal is to ensure certainty throughout the entire materialographic process. Across the globe, professional materialographers use our equipment, consumables, services and expertise to maximize efficiency and achieve accurate results, every time.

As a Struers customer, you benefit from high quality design and engineering of equipment and consumables. You also get access to our unique knowledge base, robust global supply chain, and expert service and applications support – where and when you need it.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®