FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev hos Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB søger en engageret og selvstændig økonomielev

Vi søger en økonomielev, der har mod på at blive udfordret, og som tør tage ansvar for opgaveløsningen. Til gengæld lover vi, at du får en dagligdag med mange forskellige opgaver og med mulighed for at udvikle dig selv samtidig. Vi lægger vægt på, at du har en udadvendt personlighed, er serviceminded, og at du har evnen og viljen til at lære. Du vil som elev hos Boligforeningen AAB indgå i et miljø med en blanding af unge såvel som erfarne kolleger.

Vi har rigtig god erfaring med uddannelse af elever fra tidligere elevforløb og har efter succesfuld elevtid ansat flere af vores færdiguddannede elever. Du vil som elev i AAB udvikle kompetencer, som giver dig gode muligheder for job i en bred økonomirolle.

Om dig

Er du struktureret med en stærk forståelse for tal? Synes du, det er interessant at formidle økonomi til beboerdemokrater i et let forståeligt sprog? Så er du måske vores nye elev.

Som elev i AAB får du rig mulighed for at udfordre dig selv i en travl, spændende og omskiftelig hverdag. Du kommer hurtigt til at løse konkrete opgaver, som blandt andet vil omfatte bogføring, opkrævning, byggeregnskaber, årsregnskaber og budgetter.

Du vil følge en uddannelsesplan, hvor du kommer rundt i de forskellige teams i Økonomi, og derfor bliver du udrustet med en bred økonomiprofil. Du får bred kundekontakt blandt andet via daglig kommunikation med vores beboerdemokrater, og du vil opleve at få nyt netværk af såvel kolleger som samarbejdspartnere.

Vi søger en elev, der har mod på at løse økonomiopgaver på et højt fagligt niveau. Det kan tænkes, at du tidligere har stiftet bekendtskab med arbejdet med økonomi. Det er en forudsætning, at du opfylder kravene til elevuddannelsen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en målrettet uddannelse, hvor vores elevansvarlige vil sørge for, at der bliver taget hånd om dig gennem hele din elevtid.

Samtidig er vi en arbejdsplads, hvor du har frihed til at handle og tage ansvar. Vi lægger vægt på udvikling, og tilbyder dig en elevstilling, hvor du kan udvikle og styrke dine kompetencer.

Vi tilbyder en god kantineordning samt sundhedsforsikring. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge inklusive frokost.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, og sætter du i øvrigt pris på et åbent og humoristisk miljø med kolleger, der er ambitiøse og engagerede, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi ses frem til at modtage din ansøgning.

Vi holder samtaler løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Boligforeningen AAB
Havneholmen 21
1561 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. juni 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Regnskabschef Peter Ditmar Jensen
(+45) 33 76 04 11
pdj@aab.dk

Koordinator Therese Ærtebjerg Jensen
(+45) 33 76 01 77
thj@aab.dkFind vej

.

Om Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks største og første almene boligforening.

Foreningen er bygget på et fundament af stærke, lokale fællesskaber mellem beboerne.

Vi tror på ideen om at leve det gode liv i en smuk, sund og miljørigtig bolig, der er til at betale.

Derfor arbejder vi for at give den enkelte beboer størst mulig indflydelse på rammerne og forholdene for sin egen bolig.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®