FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev hos Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB søger en engageret og selvstændig økonomielev

Vi søger en økonomielev, der har mod på at blive udfordret, og som tør tage ansvar for opgaveløsningen. Til gengæld lover vi, at du får en dagligdag med mange forskellige opgaver og med mulighed for at udvikle dig selv samtidig. Vi lægger vægt på, at du har en udadvendt personlighed, er serviceminded, og at du har evnen og viljen til at lære. Du vil som elev hos Boligforeningen AAB indgå i et miljø med en blanding af unge såvel som erfarne kolleger.

Vi har rigtig god erfaring med uddannelse af elever fra tidligere elevforløb og har efter succesfuld elevtid ansat flere af vores færdiguddannede elever. Du vil som elev i AAB udvikle kompetencer, som giver dig gode muligheder for job i en bred økonomirolle.

Om dig

Er du struktureret med en stærk forståelse for tal? Synes du, det er interessant at formidle økonomi til beboerdemokrater i et let forståeligt sprog? Så er du måske vores nye elev.

Som elev i AAB får du rig mulighed for at udfordre dig selv i en travl, spændende og omskiftelig hverdag. Du kommer hurtigt til at løse konkrete opgaver, som blandt andet vil omfatte bogføring, opkrævning, byggeregnskaber, årsregnskaber og budgetter.

Du vil følge en uddannelsesplan, hvor du kommer rundt i de forskellige teams i Økonomi, og derfor bliver du udrustet med en bred økonomiprofil. Du får bred kundekontakt blandt andet via daglig kommunikation med vores beboerdemokrater, og du vil opleve at få nyt netværk af såvel kolleger som samarbejdspartnere.

Vi søger en elev, der har mod på at løse økonomiopgaver på et højt fagligt niveau. Det kan tænkes, at du tidligere har stiftet bekendtskab med arbejdet med økonomi. Det er en forudsætning, at du opfylder kravene til elevuddannelsen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en målrettet uddannelse, hvor vores elevansvarlige vil sørge for, at der bliver taget hånd om dig gennem hele din elevtid.

Samtidig er vi en arbejdsplads, hvor du har frihed til at handle og tage ansvar. Vi lægger vægt på udvikling, og tilbyder dig en elevstilling, hvor du kan udvikle og styrke dine kompetencer.

Vi tilbyder en god kantineordning samt sundhedsforsikring. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge inklusive frokost.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, og sætter du i øvrigt pris på et åbent og humoristisk miljø med kolleger, der er ambitiøse og engagerede, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi ses frem til at modtage din ansøgning.

Vi holder samtaler løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Boligforeningen AAB
Havneholmen 21
1561 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. juni 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Regnskabschef Peter Ditmar Jensen
(+45) 33 76 04 11
pdj@aab.dk

Koordinator Therese Ærtebjerg Jensen
(+45) 33 76 01 77
thj@aab.dk



Find vej

.

Om Boligforeningen AAB

Boligforeningen AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks største og første almene boligforening.

Foreningen er bygget på et fundament af stærke, lokale fællesskaber mellem beboerne.

Vi tror på ideen om at leve det gode liv i en smuk, sund og miljørigtig bolig, der er til at betale.

Derfor arbejder vi for at give den enkelte beboer størst mulig indflydelse på rammerne og forholdene for sin egen bolig.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®