FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Juniorassistenter

Har du færdiggjort din STX eller HHX, eller gør du her i 2023? Skal du afholde et sabbatår, og ønsker at blive en del af en sjov og ambitiøs arbejdsplads, hvor du kan lære, sparre og udvikle dig? Trives du i at arbejde i et dedikeret team og sparre med dine kollegaer? Så er du muligvis vores nye Juniorassistent, med opstart hurtigst muligt.

Du vil blive en del af en hyggelig og ambitiøs arbejdsplads beliggende i Taastrup, hvor der ikke er langt fra bund til top og hvor vi har er en uformel omgangstone. Vi har god erfaring med vores juniorassistenter, og det er en god måde for dig at erhverve erfaring på og komme i gang med karrieren. Du vil starte op sammen med én anden juniorassistent.

Om jobbet

Udover, at blive en del af en virksomhed i vækst, vil du få en unik mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil blive en del af et team på ca. 15 engagerede medarbejdere, der har kunden og kvalitet i fokus. Vi tilbyder dig en tidsbegrænset stilling på 1 år, med mulighed for forlængelse. Du får mulighed for at udvikle dig, da du til daglig vil være tæt på en masse dygtige og dedikerede medarbejdere, som sparrer med hinanden og som du kan sparre med. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og med en fast grundløn. Du vil referere til Jørgen, som har haft juniorassistenter under sine vinger I mange gange år.

Vi er et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen.

Dine arbejdsopgaver vil b.la. være:

 • Håndtering af fakturer digitalt via programmet Signflow
 • Bogføring i regnskabsprogrammet Navision
 • Betalinger for vores kunder
 • Daglig håndtering af gennemfaktureringsfiler
 • Diverse ad hoc opgaver
 • Daglig håndtering af vores fælles mailboks

Vi forventer ikke at du har kendskab eller erfaring med ovenstående programmer, men forventer at du har mod på at lære at navigere i dem.

Hvem er du?

 • Du har færdiggjort (eller færdiggør) HHX eller STX, og din alder er ikke afgørende
 • Du trives i at arbejde i teams
 • Du er nysgerrig på dine kollegaer og på at lære
 • Du har flair for tal og erfaring med Officepakken
 • Rutineprægede opgaver skræmmer dig ikke
 • Du tager ansvar og overholder dine deadlines
 • Det er naturligt for dig at være passioneret og dedikeret omkring dit arbejde
 • Du trives i at kommunikere med andre mennesker; kollegaer såvel som kunder

Lyder stillingen som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen som juniorassistent, så send os en skriftlig ansøgning gennem linket her på siden. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dokumenter som CV og karakterer fra HHX eller STX. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte Majbritt, på 5060 3465 eller mja@danskretail.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Retail Services
Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Majbritt
(+45) 50 60 34 65
mja@danskretail.dkFind vej

.

Om Dansk Retail Services

Dansk Retail Services ApS varetager regnskab med professionalisme og passion, og vi tilbyder flere services inden for regnskab. Alt fra økonomisk rådgivning til dagligt bogholderi, lønadministration samt fakutarhåndtering.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®