FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Juniorassistenter

Har du færdiggjort din STX eller HHX, eller gør du her i 2023? Skal du afholde et sabbatår, og ønsker at blive en del af en sjov og ambitiøs arbejdsplads, hvor du kan lære, sparre og udvikle dig? Trives du i at arbejde i et dedikeret team og sparre med dine kollegaer? Så er du muligvis vores nye Juniorassistent, med opstart hurtigst muligt.

Du vil blive en del af en hyggelig og ambitiøs arbejdsplads beliggende i Taastrup, hvor der ikke er langt fra bund til top og hvor vi har er en uformel omgangstone. Vi har god erfaring med vores juniorassistenter, og det er en god måde for dig at erhverve erfaring på og komme i gang med karrieren. Du vil starte op sammen med én anden juniorassistent.

Om jobbet

Udover, at blive en del af en virksomhed i vækst, vil du få en unik mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil blive en del af et team på ca. 15 engagerede medarbejdere, der har kunden og kvalitet i fokus. Vi tilbyder dig en tidsbegrænset stilling på 1 år, med mulighed for forlængelse. Du får mulighed for at udvikle dig, da du til daglig vil være tæt på en masse dygtige og dedikerede medarbejdere, som sparrer med hinanden og som du kan sparre med. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og med en fast grundløn. Du vil referere til Jørgen, som har haft juniorassistenter under sine vinger I mange gange år.

Vi er et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen.

Dine arbejdsopgaver vil b.la. være:

  • Håndtering af fakturer digitalt via programmet Signflow
  • Bogføring i regnskabsprogrammet Navision
  • Betalinger for vores kunder
  • Daglig håndtering af gennemfaktureringsfiler
  • Diverse ad hoc opgaver
  • Daglig håndtering af vores fælles mailboks

Vi forventer ikke at du har kendskab eller erfaring med ovenstående programmer, men forventer at du har mod på at lære at navigere i dem.

Hvem er du?

  • Du har færdiggjort (eller færdiggør) HHX eller STX, og din alder er ikke afgørende
  • Du trives i at arbejde i teams
  • Du er nysgerrig på dine kollegaer og på at lære
  • Du har flair for tal og erfaring med Officepakken
  • Rutineprægede opgaver skræmmer dig ikke
  • Du tager ansvar og overholder dine deadlines
  • Det er naturligt for dig at være passioneret og dedikeret omkring dit arbejde
  • Du trives i at kommunikere med andre mennesker; kollegaer såvel som kunder

Lyder stillingen som noget for dig?

Er du interesseret i stillingen som juniorassistent, så send os en skriftlig ansøgning gennem linket her på siden. Udover din ansøgning bedes du vedlægge dokumenter som CV og karakterer fra HHX eller STX. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte Majbritt, på 5060 3465 eller mja@danskretail.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Retail Services
Dybendalsvænget 3
2630 Taastrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Majbritt
(+45) 50 60 34 65
mja@danskretail.dk



Find vej

.

Om Dansk Retail Services

Dansk Retail Services ApS varetager regnskab med professionalisme og passion, og vi tilbyder flere services inden for regnskab. Alt fra økonomisk rådgivning til dagligt bogholderi, lønadministration samt fakutarhåndtering.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®