FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Start din revisorkarriere hos

PwC

Hvem er vi

Som en del af PwC er du både en del af en markedssucces og et sted, der er rart at være.

Revision

Large size

Hele landet


I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning.

Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er over 2.600 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi 328.000 PwC'ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende.

Succes skaber vi sammen…

Purpose & Værdier

Vores fem værdier er retningen for, hvordan vi arbejder.

  • Vi udviser integritet i alt, hvad vi laver. 
  • Vi gør en forskel med vores viden og indsats. 
  • Vi er nærværende og følger aktuelle tendenser i samfundet og erhvervslivet. 
  • Vi arbejder sammen og skaber fælles succes med kunder og kolleger. 
  • Vi tænker innovativt og arbejder for at finde de bedste løsninger på vores kunders strategiske udfordringer.

At være gode ledere er også en høj prioritet i PwC, fordi vi ved, hvor meget det betyder for den daglige motivation og engagement. Derfor har vi fokus på god ledelse i hverdagen, og vi udvikler og måler kontinuerligt på ledelseskulturen i PwC. Du får ledere, der er drevet af høje ambitioner på dine og PwC’s vegne.

Vi bygger på tillid

Som det førende revisions-, skatte- og rådgivningshus i Danmark arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger. Sammen med vores kunder finder vi løsninger på de udfordringer, der står øverst på det private erhvervslivs og det offentliges agenda - fra compliance og cybersikkerhed til transaktioner, digital transformation og datahåndtering.

Mød os

Læs mere om hvem vi er, og hvordan vi arbejder for at gøre en forskel

Hvordan er det at arbejde hos PwC?

Som trainee eller graduate i PwC får du den bedste start på karrieren. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, opbygger et unikt netværk og får mulighed for at prøve kræfter med en række forskellige opgaver for en masse spændende kunder. Som en del af PwC er du både en del af en markedssucces og et sted, der er rart at være. Det er i samspillet mellem de to, at tilliden opstår, karrieren udvikler sig, og hvor du og dine kolleger er med til at finde løsninger for erhvervslivet og for det samfund, vi alle sammen er en del af. Det er derfor vi siger: Succes skaber vi sammen.

Et stærkt fælleskab

I PwC bliver du en del af et stærkt fællesskab, hvor vi samarbejder på tværs af fagområder og ekspertiser om at skabe værdi for vores relationer med ny viden. Det er vores medarbejdere, der gør PwC til PwC og skaber succes for vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. Vi har branchens dygtigste medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores kunder, skaber tillid og løser væsentlige problemstillinger.

Man skal starte ved PwC, hvis man synes, at det er rigtig fedt at kunne præge sin egen udvikling og have frihed under ansvar samtidig med at der altid er en, der holder dig i hånden og hjælper dig hele vejen igennem.

— Thomas, revisortrainee i PwC

Din karrierevej

Bliv kundens mest betroede rådgiver og hjælp med at navigere på en udfordrende digital rejse.

Trustbuilder - uddannelsen for fremtidens revisorer

Trustbuilder er PwC’s uddannelsesforløb for fremtidens økonomiske rådgivere. Vi kalder forløbet for Trustbuilder, fordi vi klæder fremtidens revisorer på til at være kundens mest betroede rådgiver. Hvor rollen som revisor tidligere har været den regnskabsreviderende specialist, så vil fremtidens revisor i højere grad være en forretningsstrategisk rådgiver.

Som Trustbuilder i PwC fastansættes du enten som trainee eller graduate fra første dag. Din faglige og personlige udvikling er i fokus, og du får derfor tildelt din egen career coach, som følger din udvikling tæt. Sammen sørger I for, at du får spændende opgaver, og at dine kompetencer bliver brugt på bedst mulig vis på relevante projekter.

Du kommer til at arbejde med spændende revisionsopgaver fra start i tæt samarbejde med kunder og kolleger, og du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Kickstart din karriere som en del af et stærkt fællesskab.

Bliv revisortrainee

For dig, der har afsluttet HHX, STX, Finansøkonom eller lign.

Bliv revisorgraduate

For dig, der har afsluttet cand.merc.(aud), HD 2. del eller lign.

Bliv en af os

Vær med på holdet i et af verdens førende revisions-, skatte- og rådgivningshuse

Din karriere som revisor

Vores uddannelsesforløb Trustbuilder starter i september 2024. Forløbet giver dig et stærkt fundament. De første uger i PwC tilbringer du sammen med andre revisortrainees, hvor I får en grundig introduktion til PwC, vores værdier og værktøjer. Du bliver en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af niveauer, afdelinger og kontorer. Der er talrige sociale arrangementer, så du kan lære dine nye kolleger bedre at kende.

Du får en personlig career coach, der følger din udvikling tæt og giver dig løbende feedback. På den måde udvikler du hele tiden din faglighed og sammen kan I sætte den rigtige retning for din karriere.

Det kræver nye og styrkede kompetencer af vores Trustbuilders

Revisionsfaglighed

Stærk revisionsfaglighed (herunder forståelse for regnskaber)

Digitalisering

Konkrete kompetencer inden for digitalisering (fra Excel til avancerede dataanalyser)

Ledelse

Ledelse af revisionsteams og - opgaver (fra selvledelse til uddelegering af opgaver)

Forretningsforståelse

Øget forretningsforståelse - herunder en stærk forståelse af kundens behov

Ansøg 2024

Revisortrainee

Revisorgraduate

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup
T: (+45) 39 45 39 45

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®