FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til DACHSER i Hvidovre

Er dine favoritdiscipliner økonomi og regnskab, og vil du udfolde din faglighed og bygge videre på den i et internationalt miljø?

Så skal du vide, at holdet står klar til at understøtte dig i din videre udvikling. Kom og udlev dit potentiale som økonomielev hos DACHSERs nordiske hovedkontor i Hvidovre!

Jobbet

Vores toårige elevprogram er designet til at klæde dig på både fagligt og personligt, og du bliver ekspert inden for bogføring, regnskab og løn. Hos os vil du hurtigt få ansvar og indgå i vores teams på lige fod med dine kollegaer, mens du lærer vores forretning og systemer at kende ved at komme rundt i forskellige afdelinger i Finance og arbejde tæt sammen med kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland. Finance Nordic varetager ligeledes økonomiopgaver for vores kontorer i Sverige og Norge.

”Jeg har oplevet min elevtid som en periode med faglig og social udvikling, både her på arbejdspladsen og i mine skoleophold. Fra jeg startede i DACHSER Nordic, har jeg løbende fået tilføjet mere og mere viden og ansvar med fokus på fortsat udvikling.” – Christian Galsøe, økonomielev siden september 2021.

For at blive ansat som økonomielev hos os, kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX eller lignende med gode karakterer, og at du har engelskkundskaberne på plads. Uddannelsen sigter på, at du kan fortsætte arbejdet hos os efter endt elevtid. Forventet opstart er august eller september 2023.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der er nysgerrig efter at lære. Til gengæld sørger vi for et stærkt sammentømret team og et rart arbejdsmiljø, hvor spørgsmål altid er velkomne, og hvor vi kan vende weekendplaner og nye toldregler i samme åndedrag.

”En af fordelene ved at være i en stor afdeling er, at man får mulighed for at gå i dybden med de enkelte områder. Vi hygger os meget i afdelingen. Der er god stemning og plads til grin, sjov og ballade, men vi giver den også en skalle, når der er travlt.” – Louise Jessen, Finance Assistant Nordic og tidligere økonomielev hos Finance Nordic.

Som person er du positiv og trives godt i en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver, men er også bevidst om, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du er digitalt skarp og føler dig godt hjemme i Office-pakken.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode kolleger, der værdsætter et velfungerende og humørfyldt arbejdsmiljø med frihed under ansvar. Du får løn efter gældende overenskomst, pension fra du fylder 20 år, sundhedssikring, fritvalgslønkonto, frokostordning og personaleforening.

"Mit råd til kommende elever i Finance er: Hvis du får at vide, at du har lavet en fejl, så prøv at få hjælp til at rette den selv, for du lærer allerbedst af dine fejl". Monica Rasmussen, Payroll Administrator og tidligere økonomielev hos Finance Nordic.

Vi holder en årlig elevdag, hvor elever og lærlinge hos DACHSER mødes på tværs af fagområder for at opnå et fælles indblik i virksomheden og de forskellige elev- og lærlingeforløb, mulighederne efter endt elev- og lærlingeforløb samt etablering af internt netværk og videreudvikling af dette.

Er du interesseret?

Upload din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser hurtigst muligt og senest den 9. juni 2023. Vi behandler ansøgninger løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER A/S
Helseholmen 11
2650 Hvidovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 9. juni 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Finance Assistant Nordic, Camilla Juul Jensen
(+45) 36 34 77 92
camilla.jensen@dachser.com

Finance Assistant, Pouline Hau
(+45) 36 34 99 21
pouline.hau@dachser.com



Find vej

.

DACHSER er en familieejet virksomhed, der tilbyder transportlogistik, lagerservices og kundespecifikke services. Et finmasket transportnetværk – både i Europa og i resten af verden – og fuldstændigt integrerede it-systemer giver intelligente logistikløsninger rundtom i verden.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®