FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Vi leder efter vores næste indkøbselev – er det dig?

Er du klar til at starte din karriere på kædekontoret for nogle af Danmarks førende butikskæder? Trives du et i et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens, og hvor du får lov til at arbejde med et af vores kerneprodukter? Så er du måske vores kommende indkøbselev.

Hos Indeks Retail A/S, som er kædekontor for de kendte brands og butikskæder Bog & idé, Legekæden og BOGhandleren, søger vi lige nu en elev til vores indkøbsafdeling for bøger. Sideløbende med den obligatoriske skoleundervisning, bliver du hos os godt klædt på, og vi sørger for, at du fra dag ét udvikler dig både fagligt og personligt. I bogafdelingen får du muligheden for at dygtiggøre dig inden for indkøb, vareforsyning og produktkendskab.

Mød vores nuværende indkøbselev Julie:

”Hos Indeks Retail får jeg lov til at arbejde med mange forskelligartede indkøbsopgaver i tæt samarbejde med mine kollegaer. Jeg fik fra start ansvar for opgaver og områder, og det har helt sikkert udviklet mig både fagligt og personligt at få vist den tillid,” fortæller Julie.

 • Kontakt til leverandører og indhentning/oprettelse af stamdata
 • Indkøbssupport til kædebutikkerne
 • Produktudvælgelse, prissætning og kampagner
 • Forecasting samt dataanalyse på produkt- og markedsniveau
 • Assistance til indkøber/produktchef
 • Ordrebehandling og back office-funktioner
 • Diverse ad hoc-opgaver

Udover arbejdet i indkøbsafdelingen kommer du til at arbejde tæt sammen med de andre afdelinger i virksomheden, såsom salg & marketing, online og logistik. Vi løfter altid i flok – for vi ved, at vi kun sammen kan skabe de bedste produkter og services for vores butikker og kunder.

Dit uddannelsesniveau og erfaring:

 • GF2 EUD Handel, EUX, HHX, og STX, HTX, HF + 5 ugers online EUD for studenter
 • Taler, læser og forstår dansk og engelsk
 • Flair for IT og fortrolig med Office-pakken
 • Flair for tal og gode kommunikationsevner
 • Gerne praktisk erhvervserfaring f.eks. fra detailhandlen eller anden relevant jobfunktion

Du nyder at arbejde med en bred kontaktflade både i og uden for organisationen og forstår at skabe et godt samarbejde. Du er detaljeorienteret og god til at skabe struktur og overblik for dig selv og andre. Du tager initiativ, formår at gribe boldene og er klar på en faglig udviklingsrejse. Og allervigtigst, så har du et godt humør, en positiv indstilling og masser af gåpåmod.

Afdelingen

Du bliver en del af et dygtigt indkøbsteam, som i dag består af fire kollegaer og en Category Manager. Vi arbejder tæt sammen om at sikre de rette bogsortimenter til vores mere end 100 fysiske boghandlere og på vores webshop. Bøger og læsning er vores helt store passion, og vi elsker at diskutere og dele vores nyeste læseoplevelser med hinanden. Men bare rolig, vi forventer ikke, at du også er en bogelsker, men derimod at du har lysten, viljen og evnen til at lære mere om vores produkter.

Som indkøbselev hos os, får du base på vores kædekontor i Horsens, tæt på E45, blot 30 minutter fra Aarhus C.

Jobopslaget udløber 18. juni 2023, og vi kalder løbende til samtaler og lukker for ansøgninger, når den rette kandidat er fundet. Som udgangspunkt ønskes stillingen fra medio august 2023.

Søg stillingen via ”Ansøg nu" knappen. Her bliver du viderestillet til Jobindex, da vi benytter deres rekrutteringssystem Quick Apply.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Category Manager Henrik Madsen på e-mail hma@i-r.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Indeks Retail A/S
Mossvej 2
8700 Horsens

Datoer

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023
Tiltrædelse: medio august 2023

Kontakt

Category Manager Henrik Madsen
hma@i-r.dkFind vej

.

Om Indeks Retail A/S

Indeks Retail er kædekontor for de tre frivillige kæder; Bog & idé, BOGhandleren og Legekæden, og servicerer disse med konceptudvikling, markedsføring, sortiment, web, IT, økonomi og logistik.

Indeks Retail A/S er resultatet af en driftsmæssig fusion i 2005 mellem to af de største frivillige boghandlerkæder i Danmark. Før 1998 var størstedelen af Bøger & papir-butikkerne med i Bog & idé, men en på det tidspunkt konceptionel opstramning i Bog & idé-kæden gav plads til et mere frivilligt Bøger & papir-koncept, hvorfor de to kæder virkede hver for sig frem til fusionen i driftsselskabet Indeks Retail A/S.

I 2006 blev endnu en boghandlerkæde føjet til Indeks Retail A/S, idet en række boghandlere gik sammen med Indeks Retail A/S og dannede kæden BOGhandleren.

I foråret 2013 Købte Indeks Retail A/S Legekæden. Legekæden drives fortsat som selvstændige butikker af det enkelte Legekæden medlem, som nu har fået adgang til serviceydelser fra Indeks Retail A/S.

I foråret 2017 blev kæderne Bøger & Papir og Bog & idé slået sammen, og disse drives herefter under Bog & idé-konceptet.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®