FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Start din karriere som revisorelev hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

Elevforløbet er med opstart 1. september 2023.

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver ansat som elev på et toårigt uddannelsesforløb hvor du både vil deltage i intern undervisning og følge FSR – Danske Revisorers revisorelevuddannelse.

Vi er ambitiøse på vores medarbejderes vegne og tilbyder mulighed for at læse HD med opstart efter nærmere aftale.

Revisorbranchen har ry for at være en branche hvor der i perioder ikke er tid til andet end arbejde. Hos Ecovis Danmark ønsker vi at vores medarbejdere har et velbalanceret forhold imellem arbejde og privatliv. Vi tilbyder derfor et elevforløb og efterfølgende et job som revisorassistent hvor du ikke skal arbejde solen sort.

Hvem er vi?

Ecovis Danmark er lokalt en revisionsvirksomhed med 30 ansatte, herunder 4 partnere, med kontorer i Ringsted og København. Vi er del af det globale netværk Ecovis som er repræsenteret i mere end 80 lande med mere end 9.300 medarbejdere på verdensplan.

Vi har en bred vifte af kunder og opgaver, alt lige fra en frisørsalon til større internationale virksomheder, så der er rig mulighed for at prøve kræfter med udfordringer på mange forskellige områder inden for faget.

Du får:

  • Løn under uddannelse
  • Betalt forløb på FSR - Danske Revisorer revisorelevuddannelse
  • Betalt HD-studie
  • Spændende opgaver med mulighed for kundekontakt fra starten
  • Mulighed for at blive en del af et team med en blanding af erfarne medarbejdere og unge ambitiøse kollegaer

Hvad forventer vi du kommer med?

  • Du er i gang med eller har afsluttet din Finansøkonom, Finansbachelor, HA Almen eller lignende uddannelse
  • Du er stærk i de relevante fag for en karriere i revisionsbranchen
  • Du interesserer dig for tal og økonomi og er glad for at arbejde med mennesker – både kunder og kollegaer
  • Du har fritidsinteresser
  • Masser af gå-på-mod og lyst til at lære og blive udfordret

"Min tid som revisorelev i Ecovis Danmark har været utrolig lærerig. Jeg har udviklet mig en hel del personligt og langt mere fagligt. Ecovis har været gode til at udfordre min faglighed, med respekt for mig og mine grænser som har gjort, at jeg har kunne tage udfordringerne op. Jeg sætter stor pris på at få vi har et så fleksibelt arbejdsmiljø, som selvfølgelig kræver at jeg er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt. Men jeg kunne ikke forestille mig at jeg kunne have haft en bedre elevtid." - Camilla, tidligere revisorelev Ecovis Danmark

Send os din ansøgning allerede i dag

Hvis du gerne vil vide mere, inden du søger jobbet som revisorelev, er du velkommen til at kontakte partner Jerrik Olsen på jerrik.olsen@ecovis.dk eller 57 66 24 70.

Er du klar på at søge jobbet så send din motiverede ansøgning, dit CV og dit karakterbevis til Jerrik Olsen via "ansøg nu" knappen. Skynd dig at søge. Vi tager løbende stilling til alle de ansøgninger, vi modtager.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ecovis Danmark
Sct. Knudsgade 2, 2. sal.
4100 Ringsted

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Partner, Jerrik Olsen
(+45) 57 66 24 70
jerrik.olsen@ecovis.dk


Find vej

.

Din adgang til revisorer og advokater i knap 90 lande

Ecovis Danmark er en del af det stærke Ecovis International netværk i knap 90 lande verden over.

Vores klienter er små og mellemstore virksomheder. Flertallet driver hele deres forretning i Danmark, mens en del også arbejder på tværs af landegrænser og derfor drager nytte af det internationale netværk.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®