FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøgningsfristen er udløbet

Teknisk designer elev

Vil du arbejde med forsyningsledninger i hele Storkøbenhavn?

Hver eneste dag regner rigtig mange mennesker med HOFOR. Vi forsyner Hovedstadsområdet med rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og opfører vindmøller. Det stiller store krav til vores tekniske løsninger. Vi søger profiler, der forstår vores kunders behov. Medarbejdere, der tager initiativ og gerne vil lære nyt, samtidig med at de er gode til at samarbejde og dele viden.

Registrering og vedligeholdelse af ledningsdata

Som teknisk designer elev i HOFOR bliver du en del af sektionerne Anlægsdata, Ledningsdata og Design, hvor vi sikrer, at projekterne bliver dokumenteret i rette kvalitet. Vi har ansvaret for, at HOFORs ledningsdata er registreret og vedligeholdt, at anlægsdokumentationen har den rette kvalitet samt tilgængelighed og vi understøtter vores projektafdeling.

Ved hjælp af GIS-systemer har vi overblik over HOFORs omfattende ledningsnet, og vi medvirker til at sikre vores rettigheder som ledningsejere. Vi samarbejder med både projektledere, planlæggere og driftsfolk, og det er vores ansvar at stille ledningsoplysninger til rådighed for vores eksterne samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at du:

 • Sikrer korrekte data og dokumentation i systemerne.
 • Foretager opmåling og ledningsregistrering i vores GIS-systemer.
 • Projekterer forsyningsledninger i GIS og CAD.
 • Indhenter oplysninger fra andre ledningsejere.
 • Får/har kendskab til hvordan HOFOR arbejder med Digital Byggeri (BIM).

Vi sætter pris på dit bidrag

I HOFOR ser vi vores elever og lærlinge som et inspirerende bidrag til vores hverdag, som kan bidrage til nye idéer og forslag til, hvordan vi kan gøre vores arbejdsprocesser bedre.

Vi forventer at du som elev:

 • Er i gang med dit grundforløb som teknisk designer
 • Er mødestabil
 • Ikke er bange for at være nysgerrig
 • Er ansvarsbevidst
 • Kan arbejde selvstændig
 • Har lyst til at være en del af en stor arbejdsplads

Vi forventer ikke, at du allerede har kendskab til hverken GIS eller forsyning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi sætter pris på sparring og samarbejde, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger, hvor du vil bidrage til afdelingens arbejde med at sikre data og dokumentation af høj kvalitet.

Ud over det fællesskab du får i din afdeling, vil du også få et fællesskab med HOFORs andre elever og lærlinge. Du bliver en del af HOFORs eksisterende elev- og lærlingenetværk, hvor I mødes til elev- og lærlingefrokoster og temadage med fagligt og socialt indhold.

Læs om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel

Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest tirsdag den 13. juni. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Christina Rohde som er er oplæringsansvarlig for de tekniske designere elever på 2795 4388 og/eller chrroh@hofor.dk.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Ansøg nu" knappen.

Er jobbet ikke det rette match for dig?

Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HOFOR
Hovedkontoret, Ørestads Boulevard 35
2300 København S

Datoer

Ansøgningsfrist: 13. juni 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Oplæringsansvarlig, Christina Kondrup Rohde
(+45) 27 95 43 88
chrroh@hofor.dkFind vej

.

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer. Vi er Danmarks største lokale forsyner. Et team på mere end 1400 medarbejdere, der sørger for vand, gas og varme til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. For eksempel er det os, der sikrer, at havnebadet, du hopper i om sommeren, er rent. Vi gør hverdagen lidt bedre og nemmere, men vi har også store ambitioner for morgendagen: Vi skal forbruge klogere og byen skal være bæredygtig. Det arbejder vi bl.a. på ved at investere i vindmøller, lave smarte skybrudsløsninger og opdyrke gode relationer – med andre organisationer, politikere og lokale mennesker. I HOFOR er vi altid undervejs med et nyt, spændende projekt. Så hvis du foretrækker handling frem for ord, kan vi slet ikke vente på med at få dig med på holdet.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®