FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisorgraduate, HA eller CMA i Aalborg

Fremtidens revisor - bliv audit graduate i EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Vi søger audit graduates i følgende byer i Danmark: Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København, Odense, Sønderborg, Vejle.

The exceptional EY experience. It's yours to build. 

Dine muligheder: 

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tempo og vej, som passer præcis til dine behov.

 • Du vil blive optaget på vores interne uddannelse ”Journey” sammen med andre unge fra din årgang.
 • Du får en ”counselor” (karrierevejleder), som sammen med dig lægger en karriereplan.
 • Det første år er du tilknyttet en ”buddy”, som er en Audit Graduate med lidt mere erfaring. Personen vil sikre dig den allerbedste start i EY.

Vi tror på dig. Du kan forvente, at forløbet giver en mulighed for mangeartede opgaver. Du får dine egne kundeopgaver, og med dem får du får en indsigt i forskellige kunder, virksomheder, brancher og ikke mindst forskellige mennesker. Din vigtigste opgave er at skabe tryghed for kunderne, og derfor er din lyst til at lære deres behov at kende utrolige essentielle for at lykkedes.

I EY kan du arbejde fleksibelt med vores ”Hybrid working model”, som bevirker at du kan arbejde, hvor du vil, og når du vil, så længe det er afstemt med dit team.

Bliv en del af et meningsfyldt fællesskab 

Du vil starte dit forløb med mange unge, der har valgt samme vej som dig. Du vil derfor få en hel årgang at følges med på tværs af landet. Som en del af onboardingaktiviteterne tager alle danske audit trainees og graduates på et introduktionsprogram sammen og ikke kort tid efter begynder første uddannelsesmodul på Journey. Her får du en grundig introduktion til EY, vores værdier og værktøjer. Vi får lov til at lære dig at kende, og du får du rig mulighed for at lære andre unge at kende; unge, der står i nøjagtig samme situation som dig. I EY støtter vi dig hele vejen. Vi giver dig feedback, intern uddannelse, fri til læsning og eksamener, bogkonto og andre uundværlige ting.

Hvis du har en bachelor og kandidatuddannelse, eller stadig er under uddannelse, har du mulighed for at videreuddanne dig samtidig med, at du får uundværlig praktisk erhvervserfaring. På den måde, kan du straks prøve teori af i dit daglige arbejde.

Vi søger dig, fordi: 

 • Du er en teamplayer, der har interesse for tal og mennesker, og som har lyst til at arbejde med spændende problemstillinger. Du vil indgå i forskellige teams, hvor du arbejder med regnskaber, de nyeste revisionsteknikker og kunderådgivning.
 • Du ønsker at udvikle dig. Du får dine egne opgaver, projekter og kunder. Vi leder derfor efter dig, som er nysgerrig på at udvikle sig personligt og fagligt.
 • Du er frisk på udfordringer, elsker at møde nye mennesker og vil gerne gøre en forskel. På sigt kommer du til at rådgive og fungere som sparringspartner for både små og store virksomheder.
 • Kvalifikationer: Du i gang med eller har afsluttet din bachelor eller kandidatuddannelse, og du har lyst til at omsætte teori til praksis.

Kast dig ud i fremtiden! Tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig. Læs mere Journey og dine karrieremuligheder som audit graduate her.

Det vi tilbyder 

 • Hos EY får du din egen kundeportefølje samt støtte og vejledning af engagerede kollegaer.
 • Du får et bredt netværk i en stor og spændende organisation, og et unikt fællesskab med trainees og graduates på tværs af vores kontorer.
 • Din horisont udvides ved at arbejde med forskellige teams og indgå i samarbejder med mennesker med multikulturelle baggrunde - både fagligt og kulturelt.
 • Dine kvaliteter udfoldes, når vi løbende investerer i din personlige trivsel og karriereudvikling.
 • Dine personlige mål udvikles og medvirker til at skabe en positiv effekt på vores teams, vores virksomhed, vores kunder og samfundet – sådan skaber vi de bedste arbejdsforhold sammen.
 • En fantastisk arbejdsplads med plads til alle, hvor der lyttes til dig og dine ønsker.

Det næste skridt

Hvis du tænker YES! Dét er da lige mig og gerne vil i betragtning til stillingen, så send os dit CV samt en kopi af dit seneste karakterudskrift.

 • Udvalgte kandidater får tilsendt et link med adgang til fire spørgsmål. Hér vil der være mulighed for at uddybe din motivation for at søge stillingen på video.
 • De kvalificerede kandidater bliver derefter inviteret til en personlig samtale.
 • Vi indkalder løbende til samtale og ansætter allerede nu graduates med start til august 2024.

Sådan ansøger du til dit ønskede kontor i din by

 • Når du udfylder ansøgningsformen i Yello kan du indikere hvilken by du søger til.
 • Vælg din ønskede by under din førsteprioritet.
 • Hvis du vil søge til flere byer, kan du indikere en anden- og tredjeprioritet i ansøgningsformen.

Hvis du har læst med så langt, så har vi fanget din interesse. Tag skridtet fuldt ud, og send os en ansøgning nu

Har du spørgsmål til det at være audit graduate? så send en mail til vores Talent team på recruitment@dk.ey.com.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt 

Vi glæder os til at høre fra dig!

At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, gender identity and expression, sexual orientation and disability.

If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this ad.

EY | Building a better working world 

EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets. 

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate. 

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

EY Aalborg
Østre Havnegade 65, 3. sal
9100 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2024

Kontakt

Talent Team
recruitment@dk.ey.comFind vej

.

Vores formål

Hos EY er vores formål Building a better working world. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. Vi udvikler dygtige ledere og medarbejdere, som sammen leverer det, vi lover vores interessenter. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, vores kunder og vores lokalsamfund.

Vores medarbejdere

Vores formål – Building a better working world – er fundamentet for vores kultur.

Hos EY styrker vi vores medarbejderes mindset og færdigheder til at navigere og udvikle sig til de ledere, som en verden i transformation har brug for, skabe karrierer, der er lige så unikke som dem selv, og opbygge deres egne, unikke EY-oplevelser.

Vores mere end 300.000 medarbejdere og en million alumner udgør et stærkt netværk. Hver af disse medarbejdere leder og inspirerer andre, både i løbet af deres tid hos EY og bagefter, og de giver liv til vores formål i det arbejde, de udfører hver dag. Evnen til at invitere, udnytte og lære af forskellige perspektiver er nøglen til at levere til vores kunder. Vi tror på, at mangfoldighed og inklusion fører til vækst.

Vi investerer mere tid og teknologi og flere penge end nogensinde før i at uddanne vores medarbejdere og udvikle deres kompetencer. Bl.a. med lanceringen af vores nye og banebrydende EY Tech MBA i samarbejde med Hult International Business School. Den bygger på succesen fra vores EY Badges-program, der hjælper vores medarbejdere med at udvikle færdigheder inden for områder såsom teknologi, bæredygtighed og lederskab.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®