FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Kickstart din karriere hos

EY

Hvem er vi

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

Revision

Large size

Hele landet


EY er en global revisions- og rådgivningsfirma drevet af vores formål: Building a better working world – for vores medarbejdere, vores kunder og det omgivende samfund.

Med vores fire integrerede service lines, Assurance, Advisory, Tax og Strategi og transaktioner Advisory Services, og vores branchekompetencer, hjælper vi vores kunder med at udvikle nye forretningsmodeller, styrke deres modstandsdygtighed og inspirere dem til forandring. Vores ydelser og indsigt hjælper med opbygge tillid og holdbar vækst i kapitalmarkeder og i økonomier verden over.

Builders of a better working world

Hos EY er vores formål Building a better working world. Den indsigt og de services, vi leverer, er med til at skabe tillid og stabilitet på kapitalmarkederne og til økonomier over hele verden. Vi udvikler dygtige ledere og medarbejdere, som sammen leverer det, vi lover vores interessenter. Dette er af afgørende betydning for, at vi kan skabe en bedre arbejdsverden for vores medarbejdere, vores kunder og vores lokalsamfund.

Kickstart din karriere hos os!

Hos EY er vi problemløsere og performance-boostere. Dataeksperter og cyberguruer. Væksthackere og forandringsagenter. Bot-programmører og softwarebyggere. Risk managers og tillidsskabere. Hvad er du?

Hos EY skaber du din egen karrierevej. Hos os skræddersyer du din læring efter dine behov og dine interesser, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen. Med vores hjælp kan du skabe en karriere, på din måde.

Mød os

EY's medarbejdere gør os til det, vi er.

En karriere i EY – It’s yours to build

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige vej, som passer præcis til dine behov.

  • Du vil blive optaget på vores interne uddannelse ”Journey” sammen med andre unge fra din årgang.
  • Du får en ”counselor” (karrierevejleder), som sammen med dig lægger en karriereplan.
  • Det første år er du tilknyttet en ”buddy”, som er en Audit Trainee/Audit Graduate med lidt mere erfaring. Personen vil sikre dig den allerbedste start i EY.

Vi tror på dig. Du kan forvente, at forløbet giver en mulighed for mangeartede opgaver. Du får nemlig dine egne kundeopgaver – og med dem får du indsigt i forskellige kunder, virksomheder, brancher og ikke mindst forskellige mennesker. Din vigtigste opgave er at skabe tryghed for kunderne, og derfor er din lyst til at lære deres behov at kende utrolige essentielle for at lykkedes.

I EY kan du arbejde fleksibelt med vores ”Hybrid working model”, som bevirker at du kan arbejde, hvor du vil, og når du vil, så længe det er afstemt med dit team.

Da jeg startede hos EY havde jeg en del fordomme om revision, og det var blandt andet, at der var meget debit, credit og bogføring og tal. Men jeg blev positiv over hvad revision egentlig er og hvad det indebærer.

— Hanim, Revisortrainee i EY

Jeg var virkelig i tvivl om jeg skulle gå revisortrainee-vejen og læse HD og arbejde fuldtid … Jeg ved, at hvis jeg havde valgt fuldtids uni-vejen, så havde jeg slet ikke haft den stejle læringskurve, som jeg har her i EY.

— Clara, Revisortrainee i EY

Din karrierevej

Er du klar til take off og et helt nyt liv med fantastiske muligheder?

Journey

Journey er vores interne uddannelsesforløb. Du og andre trainees starter ud med et spændende, nordisk introduktionsforløb, typisk i udlandet. Du får en grundig introduktion til EY, vores værdier og værktøjer. Vi får lov til at lære dig at kende. Og du møder andre unge, der står i nøjagtig samme situation som dig.

En del af din rejse med EY er feedback, intern uddannelse, fri til læsning og eksamener, bogkonto og andre uundværlige ting. Vi glæder os til, at du stiger om bord!

Din rejse afhænger af din uddannelsesmæssige baggrund. Det kan du læse mere om herunder.

Gymnasial uddannelse

Du kan starte hos EY efter at have afsluttet din ungdomsuddannelse. Her har du eksempelvis læst HHX, STX eller lignende. Du bliver ansat som Audit Trainee og starter HD 1. del samtidig med, at du følger EY’s interne uddannelsesprogram ”Journey”.

Vi betaler dine udgifter til studiebøger, giver dig fri til eksamen og til at skrive hovedopgave, stiller de nødvendige tekniske hjælpemidler til rådighed og andre uundværlige ting. Når du har afsluttet HD 2. del, fortsætter du som oftest på kandidatuddannelsen cand.merc.aud. som deltidsstuderende.

Erhvervsakademisk uddannelse

Hvis du har gennemført en erhvervsakademisk uddannelse herunder Finansøkonom, Financial Controller eller en anden relevant uddannelse, bliver du ansat som Audit Trainee. Ved siden af dit fuldtidsarbejde starter du starter på del 2 af HD-uddannelsendig med, at du følger EY’s interne uddannelsesprogram, som tilpasses dit niveau.

Vi betaler dine udgifter til studiebøger, giver dig fri til eksamen og til at skrive hovedopgave, stiller de nødvendige tekniske hjælpemidler til rådighed og andre uundværlige ting. Når du har afsluttet HD 2. del, fortsætter du som oftest på kandidatuddannelsen cand.merc.aud. som deltidsstuderende.

Bacheloruddannelse

Hvis du starter som revisortrainee hos EY, efter du har afsluttet din HA, strækker dit traineeprogram sig over to år. Du bliver ansat som Assistant og starter kandidatuddannelsen cand.merc.aud. som deltidsstuderende samtidig med, at du følger EY’s interne uddannelsesprogram.

På den måde styrkes din teori via vores interne uddannelsesprogram, der er tilrettelagt, så du kan anvende teorien i dit daglige arbejde hos EY. Vi betaler dine udgifter til studiebøger, giver dig fri til eksamen og til at skrive hovedopgave, stiller de nødvendige tekniske hjælpemidler til rådighed og andre uundværlige ting.

Kandidatuddannelse

Hvis du starter som revisortrainee hos EY, efter du har afsluttet din kandidat, vil du blive ansat som Assistant, og forløbets varighed vil afhænge af din individuelle erfaring. Du vil arbejde fuldtid og indgå i EY’s interne uddannelsesprogram, som vil være tilpasset din viden og dit niveau.

Bliv en af os

Kickstart din karriere i et af verdens førende revisions- og rådgivningshuse

Du har dét, der skal til – Bliv revisortrainee i EY!

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

Send din ansøgning i dag

Revisortrainee

Revisorgraduate

Ansøgningsprocessen

Ansøgningsprocessen består af tre steps.

  1. Ansøg: Upload dit CV samt en kopi af dit seneste karakterudskrift. Få tips og tricks til din ansøgning her 
     
  2. Motivation: Udvalgte kandidater inviteres til at besvare fire spørgsmål på video, hvor du får mulighed for at uddybe din motivation for at søge stillingen. Du kan høre mere om vores video spørgsmål her 
     
  3. Samtale: Udvalgte ansøgere bliver indkaldt til en personlig samtale på vores kontor, der indebærer en sjov brain teaser. Du kan få mere af vide om den personlige samtale her 

Young Talent 2023

Tilmeld dig Young Talent den 12. oktober 2023 i enten København, Odense eller Aarhus

Sammen med andre dygtige studerende får du mulighed for at prøve en business case, der afspejler de mange forskellige udfordringer, som nogle af Danmarks skarpeste økonomiske rådgivere møder hos kunderne.

I teams kommer du og din gruppe igennem hele processen fra første kundemøde til den afsluttende kundepræsentation. Her får du chancen for at få revisionsfaget helt ind under huden. Undervejs vil I få vejledning og sparring fra dygtige revisorer.

 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

EY
Dirch Passers Allé 36
2000 Frederiksberg
T: (+45) 73 23 30 00

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®