FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Business & Outsourcing trainee 2024

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Jobbet som Business & Outsourcing trainee hos BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Derfor investerer vi også over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BSO servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for anvendelse af digitale kundeløsninger, bogføring, afstemninger, opgørelse af moms, controlling/analyse og på sigt kunderådgivning samt overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. Som trainee bliver du en del af et lokalt kontor, og du vil i samarbejde med dine kolleger servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

Formål

Overordnet er alle medarbejdere hos BDO ansat med ét grundlæggende formål, som vi lægger stor vægt på. Vi er mennesker som ønsker at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme. Det gælder både internt i organisationen, ligesom det er vores primære formål i forhold til kontakten med vores kunder. Uanset hvilket forretningsområde man arbejder i, og hvilke styrker og specialer man har eller udvikler sig frem imod, er det formålet, der driver vores virksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
 • Afstemninger og klargøring til revisor
 • Lønadministration
 • Betalingsforslag i bank

Dine faglige kompetencer

Du har enten allerede afsluttet din uddannelse på handelsgymnasiet, erhvervsakademiet eller universitetet. Eller måske forventer du at afslutte med et godt resultat i 2024?

Du kan naturligvis lide at arbejde med tal og er nysgerrig på sammenhængen mellem de tal og oplysninger, som du bliver præsenteret for. Som digital kundekonsulent er det helt essentielt, at du kan lide at arbejde med mennesker og er god til at skabe kontakt.

Dine personlige kompetencer

 • Er nysgerrig og har lysten til at lære
 • Tager ansvar for egne opgaver og overholder aftalte deadlines
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Er kundeorienteret med fokus på effektivitet og kvalitet
 • Trives med skiftende arbejdssteder, skiftende referencer og en konsulentadfærd
 • Er imødekommende og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder dig

Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Du vil blandt andet få mulighed for at udvikle eksisterende og nye kompetencer via vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål. Du vil fra første dag blive betragtet som en ægte BDO’er.

Hvilke kontorer søger trainees inden for business & outsourcing: Aarhus, Herning, Nykøbing Mors, Silkeborg, Viborg, Kalundborg, København, Roskilde, Haderslev, Kolding, Vejle, Ølgod, Aalborg, Hirtshals, Hjørring, Hobro

Arbejdstid og arbejdssted

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og du holder til på det aftalte kontor.

Send os din ansøgning

Er du interesseret i at blive trainee hos BDO? Alt du skal gøre er at sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Vi ansætter løbende frem mod september 2024.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen eller BDO? Gå ind på Læs mere om traineejobbet og uddannelsen her.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på KIJUN@bdo.dk. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Aalborg, Aarhus, Haderslev, Herning, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Kalundborg, Kolding, København, Nykøbing Mors, Roskilde, Silkeborg, Vejle, Viborg, Ølgod

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Kirstine Høj Junker
KIJUN@bdo.dkLær os bedre at kende


Find vej

.

Tre gode grunde til, at du skal blive trainee:

1. Du får mulighed for at udvikle dig og karrierestigen er stejl.

2. Du får en varierende arbejdsdag med mange forskellige opgaver og kunder.

3. Du bliver en del af et stort og stærkt fællesskab.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®