FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

EY, Odense

Invitation til Young Talent 2023

Kunne du tænke dig at skabe en karriere, hvor dine menneskelige kompetencer og analytiske evner bliver kombineret? Så har du måske en revisor gemt i dig. Deltag i vores konkurrence Young Talent og test dit potentiale.

Konkurrencen Young Talent

Revision er meget mere en tal. Det handler om mennesker. Revision er under hurtig udvikling og ved at blive en del af EY bliver du en del af fremtidens revision.

Young Talent kan blive din måde at teste dit potentiale som revisor og økonomisk rådgiver for en dag.

Sammen med andre dygtige studerende får du mulighed for at prøve en business case, der afspejler de mange forskellige udfordringer, som nogle af Danmarks skarpeste økonomiske rådgivere møder hos kunderne.

I teams kommer du og din gruppe igennem hele processen fra første kundemøde til den afsluttende kundepræsentation. Her får du chancen for at få revisionsfaget helt ind under huden. Undervejs vil I få vejledning og sparring fra dygtige revisorer.

Kundepræsentation og præmieoverrækkelse

Som en del af casen præsenteres jeres inputs og løsninger løbende for både en revisionspartner og en kunde. Dette er din chance for at prøve dig selv og dine personlige kompetencer af på en sjov og lærerig måde.

Vi slutter dagen af med en uformel middag, hvor du kan skabe relationer med EY-ansatte og andre talentfulde studerende.

Vi glæder os meget til at møde dig til en sjov og anderledes eftermiddag.

Ansøgning

Send os din ansøgning via "Ansøg nu" knappen, udfyld tilmeldingsblanketten og vedhæft dit karakterblad. Bemærk at blanketten er på engelsk. Hvis du skulle opleve tekniske problemer med at ansøgningsformularen, er du velkommen til at række ud til Mette Illum.


Sted

EY, Odense
Cortex Park Vest 3
5230 Odense

Datoer

Tilmeldingsfrist: 1. oktober 2023
Afholdelse: 12. oktober 2023Find vej

.

Vil du til tops?

Gennem EY’s revisortraineeprogram får du muligheden for at tage et af landets mest respekterede uddannelser og ende som sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv. Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY. Building a better working world er EY’s globale purpose og det, vi stræber efter. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel. Vi tror på hårdt arbejde. Vi tror på samarbejde. Fra dag 1 får du som revisortrainee muligheden for at gøre en indsats og en forskel — både for dine kunder, dig selv og dine kolleger. Derfor, uanset om du drømmer om at gøre en forskel for mindre virksomheder, eller om du ser dig selv som rådgiver og sparringspartner for de største virksomheder i ind- og udland, forventer vi, at du kan arbejde fokuseret i en dynamisk arbejdskultur og møder ind hver dag med et åbent mindset.

Vi glæder os til at se dig!

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®