FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Bliv speditørelev hos

LEMAN

Hvem er vi

"We always find a way - the LEMAN way"

Transport

Large size

Greve


Vil du også have en fremtid i en af Danmarks bedste speditionsvirksomheder?

LEMAN er en af Danmarks ældste speditionsvirksomheder, grundlagt i år 1900 af Paul Lehmann. Vi har en stærk og stolt kultur og er super dedikerede og glade for, at føre en spændende virksomhed videre efter mere end 115 år. Vi fejrer jævnligt både 25, 40 og 50-års jubilæer for vores kollegaer og har et rigtig godt kollegialt sammenhold.

Vores medarbejdere og elever er vores vigtigste ressource. Det er dig, der kender kunderne bedst, som stiller de rigtige spørgsmål, og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.

Et stærkt netværk

Vi søger løbende elever inden for spedition, logistik, salg, IT, økonomi og administration. Vores ledere og uddannelsesansvarlige følger dig dit første år og sikrer, at du får den sparring og vejledning, du har brug for. Vi går op i at have et rart arbejdsmiljø med nærværende ledere, der selv arbejder hands-on med opgaverne i teamet. Desuden kan du glæde dig til vores nationale og lokale fester og elevarrangementer.

Gennem din elevtid vil du få masser af ansvar og spændende opgaver. Du kan selv være med til at præge din uddannelse, og hvis du har drive og viser initiativ, kan du nå rigtig langt hos LEMAN. Vi arbejder i en god og uformel atmosfære, og der er altid fart på. Du skal derfor kunne træffe hurtige beslutninger og have en god, logistisk tankegang.

Har du lyst til at blive elev hos LEMAN og komme i spil til et udlandsophold i et af vores 6 lande?

Vi har en lang tradition for - i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne - at bidrage til uddannelse af dygtige medarbejdere til hele branchen. Vi ansætter hvert år ca. 20 til 25 elever. Det er primært speditørelever, men også elever inden for transport, lager og logistik samt økonomi & administration.

Medarbejderudvikling

LEMAN ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere gennem konstant fokus på kompetenceudvikling. Kompetente og motiverede medarbejdere er forudsætningen for, at vi i fælleskab kan skabe resultater og få endnu større succes.

Det er vores målsætning, at alle ledere i LEMAN har fokus på løbende udvikling af den enkelte medarbejder og teamet. Udvikling sker både igennem videreuddannelse og kurser, igennem tildeling af nye arbejdsopgaver og ansvarsområder og med deltagelse i projekter og tværgående teams, hvor man lærer af hinanden igennem nye udfordringer.

Mød os

Mød vores dygtige elever

At være elev ved LEMAN har været super positivt. Jeg er fra start blevet kastet ud i tingene, og det er helt sikkert sådan jeg lære bedst. Derudover, bliver der lyttet, hvis man beder om mere eller mindre ansvar.

— Kasper, elev

Da jeg startede som elev hos LEMAN, blev jeg sat ind i tingene og fik reelle arbejdsopgaver fra dag 1. Jeg oplevede en stor tillid til, at jeg kunne løse de opgaver, der blev stillet til mig, mens jeg altid kunne søge hjælp hos en leder eller en erfaren kollega.

— Hjalte, elev

Der er ALTID en eller flere man kan gå til og spørge om hjælp. Min opfattelse af LEMAN er at man hurtigt bliver ”hjulpet” ind i fællesskabet fx til: frokost, fritid (paddel) og fredags café.

— Mikkel, elev

20 - 25

Elever og lærlinge hvert år

40

Kontorer i 12 lande

860

Medarbejdere

Din karrierevej

Elev hos Leman

Speditørelev

Som speditørelev er du tilknyttet en trafikafdeling inden for en af hovedaktiviteterne: Road, Air eller Sea. Igennem din elevtid vil du lære en masse om transport og spedition, helt fra styring og disponering af biler, udfærdigelse af fragtbreve og tolddokumenter til at kombinere godset og holde styr på leveringstider. Du kan også komme på tur med en chauffør eller arbejde i et andet LEMAN land. Du får masser af kundekontakt og selvstændigt ansvar, og du skal kunne have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket. Du kan finde mere information om speditøruddannelsen på blivspeditør.dk.

Speditør, økonomi, administration, logistik

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere. Gennem din elevtid vil du få masser af ansvar og spændende opgaver. Du kan selv være med til at præge din uddannelse, og hvis du har drive og viser initiativ, kan du nå rigtig langt hos LEMAN. Vi arbejder i en god og uformel atmosfære, og der er altid fart på. Du skal derfor kunne træffe hurtige beslutninger og have en god, logistisk tankegang.

Bliv en af os

Hverdagen i LEMAN - Læs mere om din elevtid hos os

Elevuddannelsen

Selve elevuddannelsen tager 2 år og veksler mellem en praktisk og en teoretisk del. I praktikperioden er du tilknyttet en fast afdeling hos LEMAN. Her indgår du som en del af teamet og vil fra tidligt i forløbet få dine egne ansvarsområder. Den teoretiske del foregår i samarbejde med lokale de handelsskoler, og du vil i løbet af uddannelsesperioden være på skole i 8-10 uger.

På skoleopholdene vil du dels få introduktion til elevuddannelsen samt et mere dybdegående, teoretisk kendskab til branchen, som vil understøtte dit daglige arbejde.

Ledige stillinger

Bliv speditørelev hos LEMAN

Vi søger lige nu speditørelever til Taulov med opstart
den 1. september 2024.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

LEMAN A/S
Ventrupvej 6
2670 Greve
T: (+45) 33 43 42 00

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Aarhus, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®