FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

IT Elev i DSV Hedehusene

Kickstart din karriere - bliv IT Elev hos DSV i Hedehusene

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Som elev på DSV’s Datatekniker Elev Uddannelse får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde frem til netop dén rolle som IT Specialist, der motiverer dig mest.

IT Infrastruktur og udvikling hos de bedste

Som IT elev i DSV arbejder du med vores kerneydelse – det bliver dit ansvar at levere en god service og sikre at vores forretning kan levere den allerbedste transport.

Du indgår i et globalt team som leverer IT services til vores forretning både lokalt og globalt. Vi driver hele vores infrastruktur i vores egne data centre, med fokus på sikkerhed, automatisering, performance og standardisering. Vi benytter store enterprise løsninger til at sikre en stabil drift. Termer som Software Defined, Infrastructure-as-Code, DevOps og ITIL er faste dele af vores hverdag.

Du får hurtigt dine egne opgaver, og du står dagligt for håndtering af ticket og changes med fokus på et højt serviceniveau. Som elev i DSV lærer du alle facetter af Enterprise IT faget, og du arbejder tæt sammen med kolleger og leverandører i ind- og udland. Du bliver en del af et team i hjertet af DSV’s forretning, hvor du er på lige fod med dine kolleger fra dag 1.  

Bliv en del af succesen

DSV har mange års erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 130 dygtige og topmotiverede elever på tværs af mange fagområder. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel introtur, elevweekend og teambuilding.

Hvis du præsterer og viser initiativ, kan du nå langt allerede under din elevtid. Dit engagement betaler sig, og DSV belønner din indsats og dine resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder i både ind- og udland. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der derfor ikke langt til en spændende karriere i DSV globalt.   

DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. I centrum for vores forretning er spedition og logistik, og her udmærker vi os i DSV for vores håndværk. Hos os kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt.

Har du, hvad der skal til?

Handlekraft, personligt drive og en positiv indstilling er naturlige egenskaber, som vi værdsætter i DSV – men først og fremmest skal du vise, at du mestrer det høje tekniske niveau og et højt serviceniveau, og at du har modet og evnerne til at træffe knivskarpe beslutninger i en travl hverdag.

Du har gennemført dit grundforløb, og er klar til at tage dit hovedforløb, hos os og på Tech Ballerup. Vi tilbyder et unikt flerårigt uddannelsesforløb med spændende udfordringer hos DSV og muligheden for selv at forme den teoretiske del af elevtiden. Allerede fra starten er DU med til drive succesen i Danmarks andenstørste koncern og en af verdens absolut førende transport- og logistikvirksomheder.

You snooze, you loose

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterudskrift hurtigst muligt via "ansøg nu" knappen. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces.

Vi rekrutterer nu til årgang 2024 med opstart til januar i Hedehusene. Derefter er verden åben for dig!

Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Christian Hinløv på +45 61613916.

Vi glæder os til at høre fra dig.

#DSVGlobalIT

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Hovedgaden 630
2640 Hedehusene

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Januar 2024

Kontakt

Senior Manager, Christian Hinløv
(+45) 61 61 39 16.

130

Nuværende elever i DK

65

Elever er startet i 2022

50

Nye elever søges til 2023

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®