FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Bliv indkøbselev i Heimstaden

Skyd din karriere i gang som Indkøbselev i Heimstaden Danmark. Som Indkøbselev kommer du til at jonglere med store beløb og hjælpe med kontrakter der påvirker hele vores forretning.

Vores indkøbsafdeling sikrer det bedste produkt til en skarp pris. Du kommer til at spille en central rolle i vores vigtige processer og kommer til at have et bredt samarbejde rundt i vores organisation

I løbet af din uddannelse vil du gradvis få mere ansvar og selvstændige arbejdsområder, hvor du indgår på lige fod med dine kollegaer.

Vi skræddersyer din uddannelsesplan efter din baggrund og erfaring. På den måde sikre vi at du får et lærerigt uddannelsesforløb og styrket dine kompetencer bedst muligt.

Opgaver og ansvar

 • Kontakt til leverandør, opfølgning på serviceaftaler
 • Introduktion til relevante afdelinger, der dagligt har samarbejde med indkøbsafdelingen.
 • Kontrol af faktura
 • Forberedelse og deltagelse i relevante møder med leverandører
 • Håndtering af ad hoc-opgaver, fx indkøbsprocesserne
 • Bidrag til optimering/opdatering af processer
 • Oprettelse og vedligeholdelse af indkøbs stamdata såsom priser og Kontaktoplysninger i vores IT- programmer
 • Når du er klar til det, skal du håndtere dine egne leverandører

Hos Heimstaden får du en travl og udfordrende hverdag med stor selvstændighed. Du får et tæt samarbejde på tværs af organisationen med de øvrige kollegaer. Gennem samarbejde og sparring sikrer vi, at opgaverne løses bedst muligt, og at vi sammen udvikler os fagligt.

Hvem er du?

Vi forventer at du tager din uddannelse seriøs – for det gør vi.

Din baggrund er ikke så vigtig for os, men derimod dit DNA. Så har du mod på at lære nyt, har en høj arbejdsmoral, er en teamplayer og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt? Så vil du være et godt match til Heimstaden som vores nye indkøbselev.

Vi arbejder ud fra devisen ”Det du ikke kan, det kan vi lære dig”.

Vi forventer at:

 • Du har bestået eller forventer at bestå HHX eller HTX/HF/STX + introduktionskursus, EUD eller EUX. En anden videregående uddannelse kan også være relevant
 • Eller du er i gang eller har afsluttet uddannelsens grundforløb
 • Fortrolig med IT og MS Office-pakken især Excel
 • Kan kommunikerer flydende på dansk og kan kommunikere på engelsk i skrift og tale

Stillingen er på vores hovedkontor i København K.

Heimstaden er fleksibel ift. opstart. Der er også mulighed for at starte som studerende/studentermedhjælper indtil grundforløb, EUD eller EUX er gennemført. Hvorefter uddannelsesaftalen kan påbegynde.

Hvordan søger du jobbet?

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen.

Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med Heimstadens værdier Care, Dare & Share? Og skal du være en del af vores Friendly Workplace? Så send et motiveret CV hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende, og lukket opslaget når vi har fundet den rette kandidat. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan de rettes til Indkøbschef Peter Ingemann Larsen tlf.: +45 60 98 54 50 eller People & Culture Partner Camilla Krogtoft tlf.: +45 60 98 77 14

Hvordan ser hverdagen ud hos Heimstaden?

Du bliver en del af en travl og afvekslende hverdag i en virksomhed, hvor iværksætterånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.

Vi er i dag 270 gode kollegaer, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Aarhus. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi boliger med omtanke. Hver dag.

Genvejen til gode løsninger er dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde samt faglig og personlig udvikling, som vi hjælper på vej med attraktive personalegoder som pension, sundhedsordning, betalt internet og sport, sociale arrangementer og meget mere.

Hos Heimstaden ved vi, at mangfoldighed gør os stærkere og bedre som virksomhed. Hver dag servicerer vi beboere fra hele verden i deres hjem.

Det afspejler vi også i vores medarbejdersammensætning. For at holde rekrutteringsprocessen så fordomsfri som muligt, er det vigtigt for os at understrege, at vi ikke behøver information om dit navn, alder, baggrund, da dette ikke siger noget om dig og dine kvalifikationer. Dog er du meget velkommen til at sende de informationer du mener vi skal vide, for at lære dig bedre at kende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Heimstaden
Sankt Petri Passage 5, 3. th
1165 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. september 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Indkøbschef, Peter Ingemann Larsen
(+45) 60 98 54 50

People & Culture Partner, Camilla Krogtoft
(+45) 60 98 77 14Find vej

.

Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 161.000 lejeboliger i 10 lande og en samlet porteføljeværdi på 342 milliarder svenske kroner. Vi køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Guidet af vores skandinaviske arv og vores værdier, Care, Dare & Share, udlever vi vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedrehverdag. Heimstaden er noteret på Nasdaq First North Growth Market. Læs mere på www.heimstaden.com

Vi kender værdien af at udfordre ubevidst bias og vigtigheden af, at fokusere på den enkeltes fulde potentiale og kompetencer. Derfor beder vi ikke ansøgere om en motiveret ansøgning, når de søger vores stillinger, men bruger test som et værktøj i processen. På denne måde sikrer vi, at vi ikke går glip af kandidater som måske har mindre erfaring, men alligevel ville bringe den rette indstilling, kompetencer og forudsætninger for at lykkes i rollen. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®