FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

ØKONOMIELEV TIL VERDENS STØRSTE REDERI

Er du nysgerrig og har du lyst til at være en del af noget større, så kan du blive en del af et professionelt og ambitiøst team hos verdens største containerrederi MSC.

MSC Denmark A/S tilbyder et alsidigt job i en foranderlig verden i vores Finance afdeling. Du får et stort netværk med 64 dedikerede kollegaer på vores kontor i Havnecenteret i Aarhus og rig mulighed for at sparre og socialisere på tværs af afdelingerne. Som vores kommende økonomielev, vil du også blive en del af et elev team, hvor vi p.t. har 9 dedikerede Shipping elever i Aarhus, som roterer imellem vores Kundeservice, logistik og kommercielle afdelinger.

JOBBET

Du vil blive en del af et team, som i dag består af 12 medarbejdere, hvoraf 8 kollegaer sidder i Riga og 4 på kontoret i Aarhus. Hos os får du en dynamisk hverdag, med både rutinepræget og ad hoc opgaver. Du bliver en del af et team hvor alle tager ansvar og udfordres fagligt.

Vi tilbyder:

  • En alsidig økonomiuddannelse, hos verdens største containerrederi
  • Personlig og faglig udvikling
  • En dynamisk arbejdsdag, hvor 2 dage sjældent er ens
  • Gode kollegaer

Du vil blive oplært i alle vores daglige opgaver, som spænder lige fra bogføring af bank forbi månedsafslutning til lukning af årsregnskab. Derudover vil du have løbende ad hoc-opgaver.

DINE KVALIFIKATIONER

Du motiveres af udfordringer, og du er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver og problemstillinger. Du er en teamplayer, og dit arbejde er kendetegnet ved proaktivitet, godt overblik og fokus på detaljen. Du har derudover gode engelskkundskaber, samt gode IT-færdigheder, i særdeleshed med Excel. Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX, HHX eller HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb). Som handelselev kan du også få adgang med en gennemført EUD (grundforløb 2).

YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Finance Director Nicholai Boye Laborn på telefon: 31 41 30 11 eller mail: n.laborn@msc.com

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og CV via "Ansøg nu" knappen hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MSC Denmark A/S
Vandvejen 7, 5. sal 
8000 Aarhus C

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Finance Director, Nicholai Boye Laborn
(+45) 31 41 30 11
n.laborn@msc.comFind vej

.

HVEM ER VI

Hos MSC er vi stolte af, at vi igennem vores organiske vækst fra en ”enkelt skibs virksomhed” til en global organisation har formået at fastholde vores familie kultur. Vi er en virksomhed drevet af mennesker, og vi mener at det er denne etos der har skabt vores succes. Som verdens førende rederi, råder MSC over en flåde på mere end 700 containerskibe, sejler på mere end 250 handelsruter og har kontorer I mere end 150 lande. Vores største stolthed er vores globale team på mere end 110.000 dedikerede mennesker.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®