FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Eriksen Funch

Det går stærk hos PKF Munkebo Eriksen Funch, hvorfor vi - snarest muligt - og igen pr. 1. september 2024 vil styrke virksomheden med nye medarbejdere, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Den ideelle kandidat har bestået HHX med et rigtig godt resultat og helst med flest mulige af følgende fag på minimum B-niveau: Virksomhedsøkonomi, dansk, engelsk og matematik

Hos PKF Munkebo Eriksen Funch får du hele den faglige og praktiske ballast, som skal til for at ende som statsautoriseret revisor: Sideløbende med din ansættelse som revisor følger du HD-studiet. Næste skridt på vejen – hvis du har lyst og ambitionerne – er cand.merc.aud-studiet og til sidst SR-akademiet.

For at matche vores team, skal vi bruge medarbejdere, der prioriterer kunderne højt og sætter en ære i at levere en ordentlig kvalitet. Service er nøgleordet – både når det gælder vores kunder, men også internt i huset.

  • Du er en arbejdsbi, og vant til at have travlt og være effektiv. Selvfølgelig kender du til skarpe deadlines, at være fleksibel, dedikeret og samtidig være resultatorienteret.
  • Du har det fint med at arbejde i yngre, ambitiøse teams, hvor stemningen er uhøjtidelig i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur.
  • Du forstår selv at disponere din tid og lægger vægt på struktur, orden og systematik.

Fremtiden

Med hensyn til din videre udvikling kan vi tilbyde et særdeles alsidigt og grundigt uddannelsesforløb, hvor du har gode muligheder for at præge dit eget jobindhold med varierede arbejdsopgaver og udfordringer på din karrierevej. Der er korte og effektive kommandolinjer, og såfremt du har ambitioner om at blive statsautoriseret revisor og partner i virksomheden, er muligheden naturligvis til stede.

Vi kan tilbyde en alsidig stilling i et hus med 25 engagerede kolleger, attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kundeportefølje og mulighed for at gøre karriere.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi nærmere kan uddybe alle de spændende tilbud, som vi har til dig inden for bl.a. rådgivning, ledelse, strategi, regnskab, revision, analyser, skat, internationalt samarbejde og meget mere

Hvis du har masser af energi, interessen og kompetencerne til at gøre en forskel, er dette et job for dig.

Send din ansøgning, vedlagt CV og eksamenspapirer fra henholdsvis folkeskolen, HHX eller tilsvarende til trainee@pkf.dk. Vi holder løbende samtaler.

Læs mere om os på www.pkf.dk og om PKF Global på www.pkf.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PKF Munkebo Eriksen Funch
Hovedvejen 56
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse:
Vi søger trainees med tiltrædelse snarest muligt og med tiltrædelse 1. september 2024

Kontakt

Peter Krogsrud Eriksen
43 96 06 56
p.eriksen@pkf.dkFind vej

.

Om PKF Munkebo Eriksen Funch

PKF Munkebo Eriksen Funch er et mellemstort statsautoriseret revisionsfirma, der sætter kunden i centrum. Vi er ca. 25 medarbejdere, heraf 3 statsautoriserede revisorer. Vi er medejere af ReviTax, specialfirma i skatterådgivning, samt medlem af RevisorGruppen Danmark, der er et nationalt revisions- og regnskabsmæssigt samarbejde.

Internationalt er PKF Munkebo Eriksen Funch medlem af PKF Global, der er et netværk af revisionsfirmaer. Der er 214 medlemmer repræsenteret i 150 lande - og der er globalt over 21.000 ansatte.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®