FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainee hos
Grant Thornton  

Vi søger nyuddannede HHX'ere til vores kontorer i København, Hillerød og Roskilde

Vi søger revisortrainees med opstart 1. september 2024 til vores kontorer på Sjælland

Er du vild med tal? Er du fagligt dygtig? Og brænder du for at udvikle dig sammen med dine kollegaer? Så er det måske netop dig, vi leder efter.

Revisortrainees med opstart september 2024

Til vores afdelinger i København, Hillerød og Roskilde Syd søger vi lige nu et hold af nye revisortrainees. Hos Grant Thornton sætter vi en ære i at vores arbejde er af højeste kvalitet og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder. Derfor søger vi også dig, der er skarp, ambitiøs og drømmer om en karriere inden for revision.

En stejl læringskurve

Hos Grant Thornton har vi designet et ambitiøst traineeprogram til dig. Du får et forløb, hvor teori er kombineret med praksis, og hvor en erfaren mentor er med til at vise vejen og følge din udvikling.

Du kommer til at følge GT Akademi, hvor du igennem 8 moduler undervises i grundlæggende revision, regnskab, skat mv.. Du vil blive en del af et dynamisk og professionelt team i et lærerigt og udviklende arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde vægtes højt trods travle og hektiske perioder.

En talknuser med fagligheden i orden

Du har eller er i gang med at afslutte din HHX eller tilsvarende. Gennem din uddannelse har du klaret dig godt og har fået gode karakterer i de økonomiske og matematiske fag. Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt.

Som person er du målrettet, du brænder for en karriere som revisor, samtidig er du ansvarsfuld og ambitiøs både på dine egne, vores kunder og firmaets vegne. I din omgang med både kollegaer og kunder er du social og nærværende, men samtidig besidder du en sund skepsis og kan sige til og fra. Du er dygtig til at kommunikere og andre oplever dig som udadvendt og tillidsvækkende.

Bliv en del af en spændende revisorvirksomhed i vækst

Vores primære forretningsområder er revision, økonomisk -og skattemæssig rådgivning til især ejer­ledede virksomheder i SMV-segmentet. Vi leverer skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kun­des behov. I alle vores relationer stiller vi mennesker først, og vi er drevet af det personlige engagement.

Du bliver en del af et uformelt og sjovt miljø, hvor der er inspirerende, samarbejder med gode kollegaer. Vi tilbyder attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt faglige og sociale aktivitet som løbeklub, fredagsbar og fester.

Startdato: 1. september 2024

Er det noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Anita Andersen på telefon 35 27 51 01.

Ansøgninger sendes elektronisk via ”Ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer. Vi gennemgår indkomne ansøgninger, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Grant Thornton
Stockholmsgade 45
2100 København Ø

Nordstensvej 11
3400 Hillerød

Søndergade 7
4130 Viby Sjælland

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR konsulent Anita Andersen
35 27 51 01Hør vores trainees og studentermedhjælpere fortælle om hvordan det er at arbejde i GT

.

Om os

Grant Thornton er en dansk revisions- og rådgivningsvirksomhed med internationalt netværk og er repræsenteret med mere end 50.000 ansatte i 140 lande. I Danmark er vi i øjeblikket 275 medarbejdere og forventer at vokse yderligere inden for de nærmeste år.

Vi har kontorer på Østerbro i København, i Hillerød og Roskilde Syd – alle steder danner historiske og charmerende – men topmoderniserede – bygninger rammen for arbejdsdagen.

Det kan være svært at vide, hvad man skal forvente, men det er bare at kaste sig ud i det, og så har man åbnet op for rigtig mange muligheder for fremtiden.

Emilie, Junior Associate, ny i GT
() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®