FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev i Esbjerg Kommune

Vil du være en del af et stærkt elevfællesskab og udfolde dit talent i en virksomhed med et spændende uddannelsesforløb og selvstændige arbejdsopgaver, så skal du blive kontorelev hos Esbjerg Kommune.

Jobbet som kontorelev har nogle rutiner, du skal lære, men så snart de er på plads, er der altid nye og spændende opgaver i vente.

Hvad byder du ind med?:

  • Du har kendskab til de fleste programmer i Office-pakken, f.eks. Word, Excel og PowerPoint. Resten lærer vi dig.
  • Du er selvstændig, initiativrig og ansvarsfuld, og du har lyst til at være en del af et team, hvor vi hjælper hinanden.

Desuden er det vigtigt for os, at du hurtigt kan vænne dig til nye arbejdsdage, da vi er en virksomhed i konstant udvikling. Denne udvikling rummer mange spændende muligheder, så hvis du har lyst til at være en del af et dynamisk hold, skal du helt sikkert sende en ansøgning.

Hverdagen som kontorelev

Du får en travl og spændende hverdag hos Esbjerg Kommune uanset hvilken afdeling du kommer ud i, og du er altid velkommen til at byde ind med dine egne idéer og tanker. Vi elsker nemlig, når vores elever er engagerede. Hvis du tager ansvar, så lytter vi. På den måde hjælper vi hinanden til at blive endnu bedre dag for dag.

Uddannelsesforløbet

Gennem dit ophold på skole og i praktik får du lov til at prøve kræfter med forskellige opgaver f.eks. mundtlige og skriftlige kommunikationsopgaver, sagsbehandling, regnskabsmæssige funktioner – bogholderi, budget og regnskab og løn- og personaleadministration, og vores dygtige elevvejledere står klar til at støtte dig i din personlige og professionelle udvikling. Du har gennem hele forløbet indflydelse på din egen uddannelse. Vi tror nemlig på, at forandring skaber udvikling, så vi er hele tiden åbne for nye idéer.

Du vil have flere opfølgningssamtaler mellem dig og din vejleder. Dette sikrer, at din uddannelsesplan bliver fulgt, og at du føler dig godt tilpas ved Esbjerg Kommune og i din afdeling.

Esbjerg Kommune har mange elever, så dit netværk bliver stort. Flere gange om året bliver der afholdt arrangementer for dig og de andre elever.

Din elevtid varer 2 år.

Fremtidsmuligheder

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere udvikler sig – både personligt og professionelt. Vi støtter derfor gerne din videreuddannelse, så du f.eks. kan fag på Akademiniveau.

Mange af vores elever fortsætter deres karriere hos Esbjerg Kommune. Der er rig mulighed for videreuddannelse, hvis du fortsætter ved Esbjerg Kommune efter endt uddannelse.

Ansøgningsfrist og kvalifikationer

Minimumskrav

  • HHX, EUX-business eller STX, HF samt EUS5

Varighed

  • 2 år

Startdato

  • 1. september 2024

Ansøgningsfrist

  • 21. januar 2024

Vil du vide mere

Vil du vide mere om stillingerne kan du kontakte Jytte Knudsen, på 7616 1214 eller mail: jyc@esbjerg.dk.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 6.

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”ansøg nu”-knappen og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. januar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Jytte Knudsen
(+45) 76 16 12 14
jyc@esbjerg.dk



Find vej

.

Om Esbjerg Kommune

Vi mener, at tilfredse medarbejdere er gode medarbejdere. Derfor kan alle i Esbjerg Kommune nyde godt af alverdens spændende tilbud, der er med til at styrke vores gode arbejdsmiljø.

"Vi skal være Danmarks bedste arbejdsplads". Sådan lyder visionen for Esbjerg Kommunes personalemæssige udvikling. Men hvad indebærer det?

Nedenfor kan du læse nærmere om de forskellige muligheder vi har for vores medarbejdere for netop at være Danmarks bedste arbejdsplads. Derudover kan du læse om kommunens organisering, hvordan det er at bo i Esbjerg Kommune, vores forskellige personaletilbud og meget mere.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®