FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til international grossistvirksomhed

Drømmer du om en økonomisk karriere i en international orienteret virksomhed, så har du muligheden hos os. Vi bor i en helt ny ejendom, beliggende attraktivt ved motorvejen i Hårup ved Silkeborg. 

Vi tilbyder en bred økonomisk uddannelse og en veltilrettelagt uddannelsesplan, hvor du efter en grundig oplæring vil få selvstændigt ansvar for opgaver indenfor både bogholderi, afstemninger, controlling, regnskab, rapportering og BI-analyser. 

Vi har været igennem en digital omstilling, så du vil komme til at arbejde i helt nye og opdaterede systemer, som Uniconta, Perfion og Superoffice. 

Din ansættelse vil starte som kontorelev med speciale i økonomi, hvor du bliver udlært som økonomiassistent efter 2 år. Har du herefter lyst og mod på yderligere økonomisk uddannelse, så vil vi støtte op om det. 

Jobbet og uddannelsesområder. 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet ligge indenfor nedenstående opgaver. 

  • Bogholderiopgaver, indenfor kreditor-, debitor-, og finansbogholderi. 
  • Momsopgørelse, punktafgifter og opgørelser af klima- og emballagedata til brug for ESGrapportering mv. 
  • Bank- og betalingsopgaver. 
  • Udarbejdelse og controlling af lager-, salgs- og reklamationsanalyser. 
  • Andre regnskabs- og rapporteringsopgaver. 
Hvem er du? 

Du har sandsynligvis bestået en HHX, EUX eller anden gymnasial uddannelse, der kvalificerer dig til en økonomisk uddannelse. Du har flair for og lyst til at dygtiggøre dig i en digital og datadreven hverdag. IT, matematik og økonomi er sikkert blandt dine yndlingsfag. Du er ansvarsbevidst og en god kollega. 

Hvad gør du nu? 

Vi behandler ansøgninger løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til finance@scandomestic.dk

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte, Ditte Topholm 87 24 24 9087 24 24 90 eller Torben Skjellerup 27 62 17 10

Tag også gerne et kig på vores hjemmeside www.scandomestic.dk Vi gælder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scandomestic A/S
Linåvej 20
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Ditte Topholm
(+45) 87 24 24 90 

Torben Skjellerup 
(+45) 27 62 17 10



Find vej

.

Om Scandomestic

Scandomestic blev etableret i 2006 og består af en række medarbejdere med bred erfaring inden for afsætning af husholdningsapparater og produkter til kommercielt brug, som vi importerer, lagerfører og distribuerer til kunder i og uden for Europa.

Produktionen af vores varer sker i tæt samarbejde med vores kunder. Den direkte kontakt med kunder sikrer, at vi hurtigt reagerer på ændringer og trends i markedet. Vores salgspersonale har et omfattende markedskendskab og det er vores mål at betjene kunder i en atmosfære af fleksibilitet, effektivitet og troværdighed. Vi ønsker at se Scandomestic som leverandør af højkvalitetsprodukter. 

Alle produkter er udvalgt hos førende internationale producenter, som alle har tiltrådt Scandomestics Code of conduct vedrørende sundhed, sikkerhed, arbejdsmiljø, anti-korruption og respekt for miljøet.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®