FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Finanselever, trainees og bachelorer, der har lyst til at gøre en forskel

Vil du udrette noget for andre med en uddannelse inden for finans? Lige nu søger vi elever og trainees til vores afdelinger i Thisted, Hanstholm og Danmark.

Som elev, trainee eller finansbachelor varer din uddannelse 1-2 år og er en blanding af teori og praktik. Du får hurtigt fingrene i de daglige opgaver, som du løser sammen med dine kolleger. Efter din uddannelse har du viden og relevant erfaring indenfor områder som boligfinansiering, kredithåndtering, pension, investering og betalingsløsninger. Og bagefter? Så ligger der en karriere i Sparekassen Thy og venter på dig.

Gode kolleger og ansvarlige mentorer

Vi er opsat på at give dig den bedst mulige uddannelse, og du bliver tilknyttet to mentorer, der har et særligt ansvar for din oplæring og udvikling – selvfølgelig i samarbejde med resten af din afdeling.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er i gang med en gymnasial uddannelse, har færdiggjort en finansøkonom eller gennemført en finansbachelor – eller også har du andet relevant uddannelse eller erhvervserfaring
  • Du har lyst til at arbejde inden for den finansielle verden
  • Du har gejst, vilje og gå-på-mod og vil gerne frem i verden
  • Du er ansvarsbevidst, social og vil gerne gøre en forskel for dine kunder
  • Du bor i umiddelbar nærhed af Thisted eller Hanstholm

Ansøgning og spørgsmål

Du kan se meget mere om, hvordan det er at være elev eller trainee i Sparekassen Thy på: www.sparthy.dk/elev.

Vores HR-direktør Hanne Bro Odde er klar til at svare på dine spørgsmål på telefon 9919 5063.

Vi glæder os til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning senest den 15. februar 2024. Vi afholder samtaler løbende og ansætter løbende, når vi finder de rigtige kandidater. Forventet jobstart er den 1. september 2024.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sparekassen Thy 
Store Torv 1
7700 Thisted

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR-direktør, Hanne Bro Odde
(+45) 99 19 50 63
hbo@sparthy.dkFind vej

.

For dig, der bor langt fra en fysisk afdeling

Vores Danmarks-afdeling passer perfekt til dig, der bor lidt længere væk fra en af vores fysiske afdelinger. Du får din personlige rådgiver, der giver dig hurtige svar, og vi er eksperter i at være tæt på, uanset afstanden. Men vi kommer også til Aarhus og København flere gange om året.

Sparekassen Thy

Vi har i Sparekassen Thy sat os et mål. Vi vil være bedst til kunder. Derfor har vi også brug for de bedste medarbejdere, der findes. Vi er et af Danmarks stærkeste pengeinstitutter og går op i at drive en rigtig god forretning med fokus på ordentlighed. Vi er godt 250 medarbejdere i hele Sparekassen Thy fordelt på 12 afdelinger. Vores hovedkontor ligger i Thisted. Vi lægger vægt på ansvarlige og kompetente medarbejdere, der har lyst til at skabe resultater via holdånd og samspil. Vi er uformelle, men professionelle. Ligeledes har vi en høj medarbejdertrivsel, hvilket vi mener er hele fundamentet for at levere på højt niveau. 

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®