FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Finanselever, trainees og bachelorer, der har lyst til at gøre en forskel

Vil du udrette noget for andre med en uddannelse inden for finans? Lige nu søger vi elever og trainees til vores afdelinger i Thisted, Hanstholm og Danmark.

Som elev, trainee eller finansbachelor varer din uddannelse 1-2 år og er en blanding af teori og praktik. Du får hurtigt fingrene i de daglige opgaver, som du løser sammen med dine kolleger. Efter din uddannelse har du viden og relevant erfaring indenfor områder som boligfinansiering, kredithåndtering, pension, investering og betalingsløsninger. Og bagefter? Så ligger der en karriere i Sparekassen Thy og venter på dig.

Gode kolleger og ansvarlige mentorer

Vi er opsat på at give dig den bedst mulige uddannelse, og du bliver tilknyttet to mentorer, der har et særligt ansvar for din oplæring og udvikling – selvfølgelig i samarbejde med resten af din afdeling.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er i gang med en gymnasial uddannelse, har færdiggjort en finansøkonom eller gennemført en finansbachelor – eller også har du andet relevant uddannelse eller erhvervserfaring
  • Du har lyst til at arbejde inden for den finansielle verden
  • Du har gejst, vilje og gå-på-mod og vil gerne frem i verden
  • Du er ansvarsbevidst, social og vil gerne gøre en forskel for dine kunder
  • Du bor i umiddelbar nærhed af Thisted eller Hanstholm

Ansøgning og spørgsmål

Du kan se meget mere om, hvordan det er at være elev eller trainee i Sparekassen Thy på: www.sparthy.dk/elev.

Vores HR-direktør Hanne Bro Odde er klar til at svare på dine spørgsmål på telefon 9919 5063.

Vi glæder os til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning senest den 15. februar 2024. Vi afholder samtaler løbende og ansætter løbende, når vi finder de rigtige kandidater. Forventet jobstart er den 1. september 2024.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sparekassen Thy 
Store Torv 1
7700 Thisted

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

HR-direktør, Hanne Bro Odde
(+45) 99 19 50 63
hbo@sparthy.dk



Find vej

.

For dig, der bor langt fra en fysisk afdeling

Vores Danmarks-afdeling passer perfekt til dig, der bor lidt længere væk fra en af vores fysiske afdelinger. Du får din personlige rådgiver, der giver dig hurtige svar, og vi er eksperter i at være tæt på, uanset afstanden. Men vi kommer også til Aarhus og København flere gange om året.

Sparekassen Thy

Vi har i Sparekassen Thy sat os et mål. Vi vil være bedst til kunder. Derfor har vi også brug for de bedste medarbejdere, der findes. Vi er et af Danmarks stærkeste pengeinstitutter og går op i at drive en rigtig god forretning med fokus på ordentlighed. Vi er godt 250 medarbejdere i hele Sparekassen Thy fordelt på 12 afdelinger. Vores hovedkontor ligger i Thisted. Vi lægger vægt på ansvarlige og kompetente medarbejdere, der har lyst til at skabe resultater via holdånd og samspil. Vi er uformelle, men professionelle. Ligeledes har vi en høj medarbejdertrivsel, hvilket vi mener er hele fundamentet for at levere på højt niveau. 

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®