FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Din fremtid, dit valg

Bliv finanselev i Concordia Forsikring og få en uddannelse, der åbner døre

Vi sikrer dig et trygt forløb og sørger for løn og pension i hele uddannelsesperioden. 

Lige nu leder vi efter en finanselev til vores kontor i Odense – med opstart i september 2024. 

Nærvær og personlig kontakt er to af vores kerneværdier. Derfor er elevpladsen i høj grad til dig, der gerne vil have et meningsfuldt og udadvendt job, hvor du gør en forskel for andre. 

Som finanselev i Concordia Forsikring får du en solid uddannelse, der efterfølgende giver dig mange jobmuligheder i en spændende branche. Du lærer om forskellige områder inden for skadesforsikring og ser, hvordan vores forskellige afdelinger hver især skaber værdi for kunderne. 

Hvad venter dig? 

 • 2 årig finanselevuddannelse, hvor du veksler mellem skole og praktik. 
 • På uddannelsen får du både mulighed for at arbejde individuelt og i projektgrupper. 
 • Du tilbringer hverdagen i forskellige afdelinger og opbygger erfaring på forskellige områder. 
 • Du kommer til at lære om alt fra kundebehov og kommunikation til skadeforsikring, produkttyper og lovgivning på det finansielle område. 

Du behøver ikke have en masse erfaring - det får du her!

Uanset om du allerede har prøvet kræfter med arbejdsmarkedet, eller du kommer direkte fra skolebænken, har du mulighed for at blive finanselev i Concordia Forsikring. 

Din er faring er nemlig ikke afgørende for os. Det vigtigste er, at du: 

 • har gåpåmod og løser dine opgaver med et smil 
 • er empatisk, lyttende og hjælpsom - både overfor kunder og kollegaer 
 • er åben for feedback og har lyst til at lære nyt 
Derudover skal du have afsluttet en gymnasial uddannelse, inden du starter dit elevforløb her hos os – det kan f.eks. være HHX. STX, HTX, HF eller EUX. 

Vi tilbyder 

 • En solid, finansiel uddannelse 
 • Masser af ansvar – hvis du har mod på at tage det 
 • En fast vejleder, som vil gøre alt for at hjælpe dig 
 • Gode kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø 
 • Løn og pension i hele uddannelsesperioden – også når du er på skole 

Det siger vores elev, Line

"Jeg er især glad for skiftet mellem skole og arbejde. Det er megafedt, når man ser, at dét, man har lært på skolen, kan bruges i praksis. Arbejdet er spændende, og jeg har udviklet mig meget, både personligt og fagligt. Jeg bliver kastet ud i mange forskellige situationer og får lov at tænke selvstændigt – men jeg ved heldigvis også, at der altid sidder gode kollegaer klar til at hjælpe mig, hvis jeg har brug for det.”

– Line, nuværende finanselev 

Vil du være vores næste finanselev? 

Hvis elevpladsen matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt – og senest 16. februar 2024. Send den i en mail til os mærket "Finanselev", via "ansøg nu" knappen. 

Hvis du vil vide mere om elevpladsen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Tinna Andersen på 63 14 44 44

Læs mere om os på vores hjemmeside eller følg os på LinkedIn.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Concordia Forsikring
Tietgens Allé 112
5230 Odense

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Uddannelsesansvarlig Tinna Andersen
(+45) 63 14 44 44Find vej

.

Om Concordia Forsikring

Concordia Forsikring as. tilbyder skadesforsikringer til private kunder, mindre og mellemstore virksomheder og landbrugskunder samt specialforsikringer som f.eks. forsikring af kæledyr, heste, glas og sanitet.

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke. Vores rådgivning handler i høj grad om at lære dig at kende og få en fornemmelse af, hvad der er vigtigt i dit liv. Så vi i fællesskab kan finde den rette løsning. Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®