FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Få en karriere, ansvar og muligheder fra dag ét! Bliv vores nye rådgivertalent

Vil du have næsen begravet i bøger dag ud og dag ind og sidde i en forelæsningssal og lytte på højtflyvende teoretiske antagelser de næste 5 år? Så er muligheden her ikke noget for dig.

Vil du tværtimod dykke ned i pensions-, forsikrings- og investeringsverdenen og løbende koble teori med praksis? Og vil du uddanne dig, samtidig med at du er i job – og så endda i et af pensions- og livsforsikringsbranchens førende selskaber?

Så hop lige af Snapchat og TikTok et øjeblik og læs med her!

Du starter som elev hos os den 2. september 2024 og er færdiguddannet efter to år, med en eftertragtet uddannelse i finanssektoren, som er notorisk kendt for attraktive vilkår og karrieremuligheder.

Du bliver en del af vores medlems- og virksomhedsservice og får 50 søde, hjælpsomme og dygtige kolleger, der altid deler ud af deres dybe viden og er klar på en hyggesnak eller til at hjælpe dig. Vi går nemlig meget op i, at vi alle har det godt med hinanden.

Før vi keder dig yderligere med krav, så skal du vide, hvad vi tilbyder.

Dét får du for at sælge os din sjæ … arbejdskraft:

  • En solid og tætmasket sundheds- og tandforsikring.
  • 20.134,22 kr. om måneden og 14 % i pension.
  • En personlig mentor og vejleder, der oplærer og hjælper dig, og som du altid kan spørge til råds.
  • 5 ugers betalt ferie og herudover 5 betalte omsorgsdage samt enkelte andre betalte fridage udover de vanlige helligdage.
  • En arbejdsplads, hvor der ikke findes dumme spørgsmål, og hvor fejl bruges til at lære af.
  • En centralt beliggende, uhøjtidelig arbejdsplads i indbydende og charmerende rammer i hjertet af København kun 5 minutter fra Nørreport og Vesterport og en spytklat fra Rådhuspladsen. Her er i øvrigt et stort kulinarisk udvalg med fokus på grønt hver dag til frokost, og så er der mulighed for massage i arbejdstiden.
  • En arbejdsplads hvor sammenhold og fællesskab er nøgleord. Vi mødes løbende i sociale sammenhænge, fx til fredagsbar, ved bordtennisbordet, til DHL-stafet, i vinklubben, til sommerfesten eller julefrokosten, til fastelavnsfamiliearrangementet eller måske til et af vores gå-hjem-møder.
  • Et nøje tilrettelagt oplærings- og uddannelsesforløb, der giver dig en attraktiv uddannelse inden for forsikring- og pension, som kan bane vejen for mange spændende fremtidsmuligheder. Mange af vores tidligere elever er fx blevet fastansat her som rådgivere efter endt uddannelse. Her bliver du nemlig lært op i alle facetter af pension- og livsforsikring og ikke kun i et snævert område. Du vil derfor stå stærkt efterfølgende.

Familie og fritid kommer i første række

Du bliver en del af en dejlig arbejdsplads. Respekt, ordentlighed, humor og godt humør er nøgleord. For vi skal alle gå glade til og fra arbejde. Vi mener, at der skal være plads til det hele menneske, og du skal kunne prioritere fritid, familie og venner. Og det er ikke bare noget vi siger.

Og nu til de halvkedelige krav til dig!

Du har enten en EUX, HHX, HTX, STX eller HF, og så skader det bestemt ikke, hvis du har haft erfaring med kundekontakt i tidligere jobs. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og målrettet, og at du forstår vigtigheden af at passe dine ting. Derudover skal du også trives med at have kontakt med mange forskellige mennesker, og så skal du ikke være bange for at tale i telefon (det er nu godt nok via computeren, men du forstår, hvad vi mener).

Og spørger vi folk i din omgangskreds, svarer de, at du er struktureret, åbensindet og omhyggelig. Det vigtigste er dog, at du har et højt humør, er lærevillig og er en rar og omgængelig kollega, der også gerne tager en snak om alt eller intet over skrivebordet, en kop kaffe eller en omgang bordtennis.

Sådan kommer din nye hverdag til at se ud

Du får en dynamisk, alsidig og udfordrende hverdag, hvor du kommer til at hjælpe og rådgive vores 430.000 medlemmer eller 8.000 virksomheder dagligt via telefon og mail hele vejen rundt om pensionsordningen, der rummer både en opsparing og en række forsikringer. Udover rådgivning kommer din hverdag også til at bestå af sagsbehandling.

Når ikke du sidder med fingrene konkret i pensions- og forsikringsstoffet her i huset, så sidder du på skolebænken, hvor den teoretiske del af din uddannelse foregår. Uddannelsen er delt op i obligatoriske fag og specialefag, som du har sammen med andre elever fra banker, forsikrings-, pensions-, og realkreditselskaber.

I de obligatoriske fag lærer du bl.a. om:

  • Økonomiske samfundsforhold, Kommunikation og Lovgivning
  • Privatøkonomi, Kundebehov og Produkter

I specialefagene kommer du for alvor i dybden med de forsikrings- og pensionsområder, du bruger her hos os.

Under dit uddannelsesforløb arbejder du såvel individuelt som projektorienteret, og du afslutter uddannelsen med en eksamen og efterfølgende flot fejring herinde, hvor dine nærmeste også er mere end velkomne. Vi kan ikke love dig en stilling hos os efterfølgende, men vi håber selvfølgelig meget på, at vi har mulighed for at beholde dig.

Har du spørgsmål?

Så skriv til Samed Barut, Elevansvarlig og teamleder, på SABA@industrienspension.dk , eller ring på +45 3366 8043

… Eller må du bare gribe muligheden?

Så sving musen, ram ”Ansøg nu”-knappen og send os allerede din ansøgning i dag – vi indkalder løbende til samtale og skal bruge i alt 5 nye elever. Vi glæder os til at høre fra dig og møde dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Industriens Pension
Nørre Farimagsgade 3
1364 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. marts 2024
Tiltrædelse: 2. september 2024

Kontakt

Elevansvarlig og teamleder, Samed Barut
(+45) 33 66 80 43
SABA@industrienspension.dkFind vej

.

Mød din nye leder, Samed Barut, Teamleder i
Medlems- og virksomhedsservice

 

Jeg bliver din nye leder. Du vil opleve, at jeg har en passion for at skabe et positivt, lærerigt og støttende arbejdsmiljø for vores elever. Jeg tror på åben kommunikation, samarbejde og individuel vækst. Som leder er mit fokus på at skabe muligheder og vejlede dig som elev på vejen til en imponerende karriere. Bliv en del af vores elevhold hvor vi sammen former fremtiden med fokus på læring og udvikling.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Industriens Pension.

Mød vores elevmentorer, Hassan Al-Saraf og
Claus Christensen

 

Pension og forsikring handler ikke kun om statistikker og udregninger men især om mennesker. Vi arbejder tæt sammen med vores medlemmer for at forstå deres behov og skabe tilfredsstillende løsninger. Den menneskelige kontakt og evnen til at gøre en positiv forskel i folks liv, gør vores arbejde både meningsfuldt og spændende hver eneste dag. Som elev hos os starter du en karriere i en sektor med mange muligheder og med attraktive vilkår.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej.

Industriens Pension er blandt Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskaber med over 420.000 medlemmer og næsten 8.000 virksomheder, der indbetaler til pensionsordningen. Vi er en veldrevet virksomhed med god trivsel og høj medarbejdertilfredshed. Vores investeringer har givet et gennemsnitligt årligt afkast på 8,5 procent for den samlede portefølje siden etableringen af ordningen i 1993. Det er blandt de absolut højeste i branchen. De samlede investeringer udgør ca. 217 mia. kr.

Industriens Pension er i 2022 blevet kåret af FinansWatch og Wilke som pensionsselskabet med branchens bedste image. Samtidig er Industriens Pension to år i træk (2021 og 2022) kåret af konsulenthuset Loyalty Group som branchens mest attraktive pensionsselskab med de mest loyale pensionskunder. Derudover har Industriens Pension vundet priserne for ’Bedste kundeservice’ og ’Bedste serviceorganisation’ ved Kundeserviceaward 2022, ligesom selskabet er blevet kåret som årets digitale pensionsselskab af FinansWatch og Wilke - for andet år i træk. Industriens Pension vandt også prisen som bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab 2022 ('Multi-Employer Pension Fund') ved den internationale prisuddeling IPE Conference & Awards.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®