FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev på CBS

Ønsker du en kontoruddannelse i et internationalt og dynamisk miljø – så kig lige her!

Vil du være med på holdet af kontorelever på Copenhagen Business School? Så har du chancen nu!

Vi starter et nyt hold den 1. september 2024, og du kan være med i to år, hvor du lærer alt om offentlig administration. Vi vil gerne have, at du får det bedste ud af din uddannelse, så vi lytter til, hvad du har interesse i at arbejde med. Vi tager din uddannelse alvorligt, vi lytter til dine ønsker og planlægger så vidt muligt dit uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine særlige kompetencer og interesser. Til gengæld fokuserer vi på dig og tilbyder dig udfordrende opgaver inden for hele det administrative område. Du får lov til at prøve forskellige ting af og finde ud af, hvad du er god til. Vi giver dig spændende opgaver, hvor du kan bruge dine evner og interesser. Du kommer rundt i forskellige afdelinger på CBS i løbet af dit 2-årige uddannelsesforløb. Her bliver du som udgangspunkt tilknyttet 2-3 forskellige afdelinger, hvor du møder gode kolleger og spændende arbejdsopgaver. Du får også mulighed for at øve dine engelsktalende evner, da vi på CBS arbejder tæt sammen med folk fra hele verden og har mange udenlandske forskere og studerende på CBS. Du får også masser af sjov og læring uden for arbejdet og får mulighed for at deltage i forskellige seminarer, workshops og kurser i løbet af uddannelsen. Du skal selvfølgelig også på skole på Niels Brock, hvor du lærer alt det teoretiske. Du får endda en gratis tur til Bruxelles, hvor du kan se, hvordan EU fungerer. Til sidst skal du til en skriftlig og en mundtlig eksamen, som du nok klarer i stiv arm. Som kontorelev på CBS får du også et bredt netværk. Du lærer andre elever at kende, og du kan være med til forskellige events, hvor du hører om spændende emner. Du får også en buddy, som du kan hænge ud med både på og uden for arbejdet. Vi holder møder, tager på seminar og hygger os sammen.

Dine kvalifikationer og kvaliteter

Du har masser af energi og interesse i at lære nyt. Du er selvstændig, initiativrig og har mod på at begå dig i en stor international organisation. Du er engageret og motiveret til at uddanne dig. Du er effektiv til at sætte dig ind i nye IT-systemer. Du er god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt og kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt

Din faglige baggrund

Du har enten en HHX eksamen suppleret med 5 ugers EUS, en studentereksamen/HF suppleret med 10 ugers EUS, et HG grundforløb eller gennemført EUX/EUV.

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav. Opfylder du ikke kravene, skal du kontakte en handelsskole for at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale mellem Skatteministeriet og HK. Elever er omfattet af pensionsordningen SAMPENSION. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til os, kan du kontakte overordnet elevansvarlig Pernille Lynard-Weltz på tlf.: 3815 2075 eller e-mail: pl.hr@cbs.dk eller elevansvarlig Simone Madsen på tlf.: 3815 2110 eller e-mail: sma.marktg@cbs.dk. Du kan også selv søge oplysninger på www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og bilag til os, så vi har det senest den 18. februar 2024. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Din ansøgning

Du søger stillingen online via "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

I din ansøgning vil vi gerne høre lidt om

Hvorfor vil du gerne være kontorelev hos os?

Hvad er du god til?

Hvordan er du som kollega?

Vi ser frem til at læse din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CBS, Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Datoer

Ansøgningsfrist: 18. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlig, Pernille Lynard-Weltz
(+45) 38 15 20 75
pl.hr@cbs.dk

Elevansvarlig, Simone Madsen
(+45) 38 15 21 10
sma.marktg@cbs.dkFind vej

.

WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS

CBS er et globalt anerkendt business universitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 21.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 760 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 210 ph.d.-studerende og 680 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.

Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®