FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever søges til Rebild Kommune

Vil du være en del af et godt elevfællesskab samtidig med du starter din karriere indenfor offentlig administration?

Vi søger pr. 1. september 2024 tre elever til en lærerig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Under den toårige uddannelse lærer du en masse om borgerkontakt, sagsbehandling, økonomi og administration, og du vil få styrket din skriftlige og mundtlige kommunikation. Du vil under din uddannelse være fast tilknyttet to forskellige afdelinger i et år ad gangen, og du vil i løbet af uddannelsen veksle mellem praktik i Rebild Kommune og skoleophold.

Vores elever siger, at det er attraktivt at de i løbet af deres elevtid kun er tilknyttet 2 afdelinger, da det giver et større kendskab og mere dybde i opgaverne. De siger også, at de får udfordringer, støtte og en masse opgaver, der gør, at man som elev føler sig som en del af holdet.

I Rebild Kommune kan du tage en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration, hvor vi lægger vægt på at give dig et godt uddannelsesforløb. Du vil få opgaver, som du efter oplæring og vejledning vil kunne løse selvstændigt, ligesom du vil få opgaver, du skal løse i samarbejde med dine kollegaer. Du er i hver afdeling tilknyttet en elevansvarlig, og der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler for at følge op på din trivsel og faglige udvikling.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Rebild Kommune løser mange forskelligartede opgaver, og møder borgerne i mange forskellige situationer. Bag disse opgaver, er der mange administrative, økonomiske og lovgivningsmæssige opgaver, som du bl.a. skal prøve kræfter med.

Der vil være forskel på opgaverne fra afdeling til afdeling, men du vil i løbet af din uddannelse fx. komme til at løse opgaver med borgerkontakt, telefonbetjening, intern og ekstern kommunikation, sagsbehandling, økonomi og løn samt brugen af kommunale it-systemer.

Som elev hos os får du

 • en alsidig hverdag, med ansvar for egne opgaver
 • mange forskelligartede opgaver
 • gode kollegaer, du altid kan spørge til råds
 • en udviklende elevperiode, der giver mulighed for en videre karriere indenfor offentlig administration (kommunom, socialrådgiver, socialformidler og diplomuddannelse)
 • en spændende og varieret uddannelse hvor du har mulighed for medbestemmelse
 • en elevplads hvor der bliver taget hånd om din udvikling
 • socialt fællesskab med de andre elever i Rebild Kommune

Rebild Kommunes elever holder kvartalsvist møde i elevklubben, og derudover har de to sociale arrangementer om året. Dette giver eleverne mulighed for at styrke sammenholdet og spare med hinanden.

Vores elever siger, at sammenholdet mellem eleverne er i top. Derfor er Rebild kommune flere gange blevet kåret til årets praktiksted.

Som led i uddannelsen har du mulighed for at komme på en uges studietur til Bruxelles.

Du vil være én blandt 3 kontorelever, der skal starte den 1. september 2024.

Rebild Kommunes administration er spredt på to lokaliteter i Nørager og Støvring. Du kan forvente at arbejde begge steder undervejs i din uddannelse.

Adgangskrav

For at komme i betragtning til stillingen som elev skal du have bestået følgende

 • HG2 (kontorlinjen) eller
 • EUX (det studiekompetencegivende forløb) eller
 • HHX eller
 • HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EU's5 forløb fra Handelsskolen

Alle ansøgere på 25 år eller derover, som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, der kan rekvireres via henvendelse til den lokale Handelsskole.

Om dig

Udover ovenstående lægger vi vægt på, at du

 • brænder for at lære
 • kan tage initiativ og ansvar
 • kan skabe relationer og evner at samarbejde på tværs
 • er god til at kommunikere på skrift og i tale
 • ikke er bange for at kaste dig ud i store og små opgaver
 • trives med forandringer og kan skifte mellem opgaver i en hverdag der varierer

Løn under hele uddannelsen

Du vil under uddannelsen få kontorelevløn efter gældende overenskomst for administration og IT mv.

Få mere at vide om elevuddannelsen

Klik på: Administrativ elev | Rebild kommune og læs hvad vores elever siger om at være elev i Rebild Kommune. Her finder du bl.a. også beskrivelser af de enkelte centre i organisationen.

Du kan også kontakte elev Rikke Overgaard Pedersen, telefon 99 88 83 83 eller uddannelseskonsulent Lene Lomholdt Veddum, telefon 99 88 75 19 for mere information.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med kopi af eksamensbevis, eller seneste terminskarakterer og eventuelle udtalelser, senest torsdag den 22. februar 2024.

Du skal søge via "Ansøg nu" knappen.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 29. februar 2024.

Ansættelsessamtalen vil bestå af to samtaler. Den første vil bestå af en samtale med ansættelsesudvalget og derefter vil du komme ind og tale med to af vores nuværende elever. Du vil her få mulighed for at høre mere om hvordan det er at være elev i Rebild Kommune og stille dem spørgsmål.

Eleverne har indflydelse på, at elevuddannelsen hos Rebild Kommune hele tiden bliver bedre og bedre, i et tæt samarbejde mellem eleverne og vores elevansvarlige"

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Rebild Kommune
Hobrovej 110
9530 Støvring

Datoer

Ansøgningsfrist: 22. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Uddannelseskonsulent, Lene Lomholdt Veddum
(+45) 99 88 75 19

Elev, Rikke Overgaard Pedersen
(+45) 99 88 83 83Find vej

.

Fremtidsmuligheder

Du får mange spændende fremtidsmuligheder med en uddannelse som assistent med speciale i offentlig administration. Jo mere du suger til dig af viden og erfaring i dit uddannelsesforløb, jo flere jobmuligheder har du efter endt uddannelse. Uddannelsen giver endvidere mulighed for videreuddannelse til for eksempel kommunom, socialformidler, socialrådgiver eller for at tage en diplomuddannelse.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®