FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev med interesse for digitalisering og bæredygtighed

Er du vild med tal og ønsker at starte din karriere inden for økonomi? Så er det måske dig, vi leder efter! Vi søger en økonomielev til start den 1. september 2024.

Vi er en moderne organisation med store ambitioner, højt fagligt niveau, dygtige og engagerede medarbejdere og viljen til at afprøve nye tilgange. Derfor arbejder vi med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for vores medlemmer.

Om arbejdsopgaverne og dine nye kolleger

Vi tilbyder en uddannelse, hvor du får et bredt kendskab til økonomiområdet. Som økonomielev vil du deltage aktivt i opgaverne i afdelingen og få masser af muligheder for at tilegne dig kompetencer inden for økonomi og regnskab.

Dine primære arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Bogføring, fakturering og andre regnskabsopgaver: Du vil hjælpe med at håndtere de daglige bogførings- og faktureringsopgaver og assistere ved udarbejdelsen af regnskaber.
  • Budgetlægning: Du vil arbejde tæt sammen med erfarne økonomer for at assistere i udarbejdelsen af budgetter, hvilket giver dig indsigt i langsigtet planlægning.
  • Økonomisk analyse: Du vil udføre mindre analyser af økonomiske data og udarbejde rapporter.
  • Administrative opgaver: Du vil være involveret i diverse administrative opgaver og have mulighed for at tage del i ad hoc-opgaver, hvilket giver dig en bred vifte af færdigheder.
  • Projektopgaver i forhold til økonomi og digitalisering.

Dine opgaver og selvstændigheden i udførelsen vil udvikle sig i takt med, at du udvikler dine kompetencer.

Du bliver en del af økonomiteamet, som hører til i afdelingen for Økonomi, Strategi og It, hvor vi er i alt 19 medarbejdere. I afdelingen arbejder vi med økonomi, it, strategi-implementering, ledelsesbetjening, intern service og HR.

Din primære kontaktperson er en af dine erfarne kolleger, som følger dig under hele uddannelsen. Herudover bliver du oplært af forskellige erfarne og engagerede kolleger, som altid er klar til at hjælpe dig i hverdagen med de konkrete opgaver.

Om dig

Vi søger en engageret og ambitiøs person med en relevant uddannelse inden for økonomi, som er motiveret, nysgerrig og klar til at møde nye udfordringer.

Vi forventer, at du:

  • har gennemført/gennemfører en EUX, HHX eller STX, HTX eller HF suppleret med en EUS, som giver adgang til kontoruddannelsen med speciale i økonomi.
  • er god til tal og it og har interesse i at lære mere om regnskab og økonomistyring.
  • har fokus på detaljer og struktur og reflekterer og udviser faglig undren og undersøger tingene nærmere, hvis noget ser forkert ud.
  • har haft et fritidsjob, så du er vant til at indgå i et team på en arbejdsplads. Det er en fordel, hvis det er inden for kontor.

Som person tager du ansvar for din egen uddannelse, og du har en stor lyst til at lære. Du er også initiativrig og udviser engagement.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil være en del af vores team og har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lasse Nørreskov på 7741 1550.

Du kan også læse mere om os, vores arbejdsopgaver og organisation på www.tekniq.dk.

Vi tilbyder

Du får attraktive lønforhold med mulighed for fri telefon og internet samt kantineordning og gode forsikringsforhold med ulykkesforsikring og sundhedssikring.

Vi har lokationer i både Glostrup og Odense, og du får arbejdssted i Glostrup, hvor vi bor i nyrenoverede lokaler, som ligger tæt på offentlig transport og motorvejen, og hvor der er gode parkeringsforhold.

Her har vi et stort fitnessrum og et loungeområde, hvor der bliver holdt fredagsbar. Du kan også blive medlem af vores aktive personaleforening, der understøtter, at du lærer dine kolleger på tværs af organisationen endnu bedre at kende.

Vi ser frem til at tage imod dig den 1. september 2024, når du begynder på det 2-årige uddannelsesforløb som kontorelev med speciale i økonomi. Der er samlet 6 ugers skolehold på Niels Brock samt en afsluttende fagprøve, og der er også mulighed for at supplere med valgfag afhængigt af dine interesser.

Du får rig mulighed for at udvikle dig ved at blive en del af en dynamisk organisation med høje ambitioner og stort fokus på digitalisering. Vores arbejdsdage hos TEKNIQ Arbejdsgiverne er præget af højt engagement, stor arbejdsglæde, og vi er gode til at samarbejde på tværs. Vi lægger vægt på en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi har en god blanding af yngre og mere rutinerede medarbejdere og en nogenlunde ligelig fordeling mellem mænd og kvinder.

Lyder stillingen interessant for dig?

Ansøgningsfrist er søndag den 18. februar 2024, og vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9.

Vi læser ansøgninger løbende, så send derfor din ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor vi skal vælge dig som vores nye elev, sammen med dine eksamenspapirer eller seneste karakterudskrift hurtigst muligt via "Ansøg nu" knappen.

Husk at sende din realkompetencevurdering (RKV) med, hvis du er over 25 år.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 18. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Teamleder Lasse Nørreskov
(+45) 77 41 15 50Find vej

.

Om TEKNIQ Arbejdsgiverne

Vi er en moderne organisation med store ambitioner, højt fagligt niveau, dygtige og engagerede medarbejdere og viljen til at afprøve nye tilgange. Derfor arbejder vi med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for vores medlemmer.

Som en del af Danmarks grønne og digitale arbejdsgiver- og erhvervsorganisation understøtter du på nærmeste hånd vores medlemmer i at drive den grønne og digitale omstilling i Danmark. Vi udvikler os løbende og stræber efter at levere medlemsservice på øverste niveau.

TEKNIQ Arbejdsgiverne er landets tredje største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation, og vi repræsenterer 4.100 virksomheder inden for installation og industri og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Organisationens medlemmer beskæftiger 60.000 medarbejdere. I TEKNIQ Arbejdsgiverne er vi 95 engagerede medarbejdere, hvoraf 75 arbejder på kontoret i Glostrup og 20 i Odense.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®