FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselever med speciale i indkøb til FTZ

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

Vil du være en del af det? Har du mod på en spændende uddannelse som handelselev med speciale i indkøb? Så send os en motiveret ansøgning.

Vi søger to handelselever til vores indkøbsafdeling til vores hovedkontor i Odense med start medio august 2024.

"Hos FTZ bliver du en del af et stærkt fællesskab, og du får mange lærerige og udfordrende opgaver. Vi sikrer at du får kendskab til autobranchen og en god introduktion til FTZ. Du bliver klædt godt på til opgaverne, og du får god sparring undervejs i din uddannelse" – fortæller Benjamin Vinther Lykke, teamleder/Product Manager hos FTZ.

Om os

Hos FTZ får du gode kollegaer og ledere, der har fokus på din uddannelse og på, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Du vil arbejde tæt sammen med en elevansvarlig, hvilket giver rig mulighed for løbende sparring og dialog om din uddannelse.

Her i indkøbsafdelingen, lægger vi stor vægt på fællesskabet i dagligdagen. Vores elever samarbejder bl.a. om opgaver på tværs af vores 4 indkøbsteams, som er både relationsskabende og giver de bedste rammer for at lære igennem hinandens erfaringer.

Der vil også være rig mulighed for læring samt sparring med andre, både på tværs af funktioner og teams.

Hvad bliver dine opgaver?

Du får spændende og varierede arbejdsopgaver med egne ansvarsområder. I dagligdagen kommer du til at arbejde med fx

 • Indkøbsdisponering hos leverandører
 • Medansvar for produktudvikling
 • Arbejde med udvikling af indhold på webshop
 • Bindeled mellem leverandør og salg

Undervejs kommer du på skoleophold på det anerkendte Business College Syd i Mommark, og din uddannelse afsluttes med en fagprøve, der skal afleveres og forsvares ved en mundtlig eksamen på skolen.

Gennem de to års elevuddannelse, udvikler du dig til at blive en stærk person indenfor alle indkøbsdiscipliner fra A til Z og dermed får det bedst tænkelige fundament for din fremtidige karriere.

Om dig

Vi forestiller os at du motiveres af ansvar, udfordringer og brænder for at lære nyt. Som person er du positiv og udadvendt, og vil gerne være en del af et uformelt arbejdsmiljø med høj dynamik.

Du bliver erfaren bruger af Microsoft pakken, hvor Excel er en vigtig del. Det danske sprog er udgangspunktet i dagligdagen, men du får rig mulighed for at videreudvikle dine engelskkundskaber i samarbejde med vores udenlandske leverandører.

Du har enten:

 • EUX med skolebevis (det studiekompetencegivende forløb)
 • HHX med skolebevis eller
 • HTX, STX suppleret med et 5 ugers EUS grundforløb, som skal være bestået inden uddannelsen starter.

Vi tilbyder

 • En elevstilling, der giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere
 • Gode kollegaer i et team, der vægter arbejdsglæde og højt humør
 • Gode arbejdsforhold i en spændende virksomhed i kontinuerlig vækst
 • Stor kontaktflade til blandt andet internationale leverandører og kunder

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere? Er du velkommen til at kontakte teamleder/Product Manager Benjamin Vinther Lykke på 9133 4102 eller teamleder/Product Manager Henrik Løve Kristensen på 2371 4088.

Læs mere om at være elev hos FTZ her.

Vi er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup, og her flytter vi til primo 2025.

Det praktiske

Er det lige dig? Så skynd dig at sende en ansøgning via linket på "Ansøg nu" knappen.

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, og vi afholder samtaler løbende. Kandidater der bliver inviteret til samtale, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i samtaleprocessen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Hvidkærvej 21
5250 Odense SV

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Medio august

Kontakt

Benjamin Vinther Lykke
(+45) 91 33 41 02

Henrik Løve Kristensen
(+45) 23 71 40 88Find vej

.

Om FTZ

FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største og stærkeste grossistvirksomhed inden for autodele, værktøj, digitale løsninger samt viden og uddannelse til autobranchen. Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og vi er konstant tæt på dem og deres behov. Kundefokus, service og innovation er i højsædet i en branche, der er i kontinuerlig forandring.

Fordelt på 50 afdelinger i Danmark og på Færøerne og med hovedkontor i Odense, er mere end 1.100 engagerede medarbejdere hver dag med til at give FTZ's kunder den bedste service i branchen. Den positive virksomhedskultur i FTZ er kendetegnet ved glæde, begejstring og samarbejde, som skaber glade kunder og gode resultater.

FTZ omsætter årligt for mere end 2,3 milliarder og står bag kendte værkstedskæder som AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner, CarPeople og 100% Autotjek samt konceptet DriveClever, som tilbyder komplette billøsninger.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®