FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Elev med speciale i Lønadministration – Opstart Forår/Efterår 2024

Om os:

Vi er Sønderup I/S, en dynamisk og vækstorienteret virksomhed med over 35 dedikerede lønkonsulenter i vores lønafdeling. Vi er specialiserede i Payroll Management Service og stræber efter at levere korrekt løn til tiden. Vores faglige stolthed og engagement skaber et arbejdsmiljø, hvor vi deler viden, hjælper hinanden og har det sjovt sammen. Sønderup I/S tilbyder revisions- og rådgivningsvirksomhed samt lønadministration og erhvervsservice med fokus på fortrolighed, engagement og en service ud over det sædvanlige.

Om stillingen:

Vi søger en ambitiøs Lønadministrationselev, som ønsker at udvikle sig inden for vores kerneområde. Som en del af vores team får du rig mulighed for personlig udvikling og hands-on erfaring med alle aspekter af lønadministration. Du vil blive introduceret til relevant lovgivning for lønområdet, herunder ferielov, dagpengelov, skattelov samt flere forskellige overenskomster.

Din profil:

  • Selvstændig og initiativrig med lyst til at lære
  • Flair for tal og IT
  • Ansvarsbevidst med evnen til at bevare overblikket
  • Åben, nysgerrig og fleksibel
  • Flydende dansk og gode engelskkundskaber
  • Afsluttet uddannelse EUX, HHX, STX eller HF (eller anden relevant baggrund)

Vi tilbyder:

Som Lønadministrationselev gennemgår du et struktureret forløb med praktisk arbejde inden for lønadministration. Vi tilpasser skoleforløbene for at sikre sammenhæng mellem teori og praksis. Vi lægger vægt på, at du får en uddannelse, hvor du tager ansvar og deltager i forskelligartede opgaver med støtte fra erfarne kollegaer.

Arbejdsopgaver inkluderer:

  • Lønadministration fra A-Z
  • Behandling af månedlige løndata
  • Oprettelse af medarbejdere i lønsystem, pensionsselskab mm.
  • Fratrædelser
  • Ansøge om refusioner via Virk.dk (sygemeldte/barselssager)
  • Afvikling af lønkørsler
  • Rapportering
  • Rejseafregninger
  • Deltage i udarbejdelse af lønafstemninger
  • Ad-hoc opgaver og øvrige lønrelaterede opgaver
  • Arbejde i flere forskellige lønsystemer
  • Arbejde med mange forskellige typer kunder

Bliv vores nye kollega

Vi har mere end 35 lønkonsulenter i vores Lønafdeling. Vi deler viden, sparer med hinanden, hjælpes ad og husker at grine sammen. Efter endt uddannelse åbner der sig gode jobmuligheder med mulighed for yderligere udvikling inden for vores forretningsområder. Se mere på https://www.sonderuprevisorer.dk/

Kontakt os:

Har ovenstående fanget din interesse? Send en ansøgning til: job@sonderuprevisorer.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os 5761 1210.

Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentligt byde dig velkommen hos Sønderup I/S.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sønderup Revisorer I/S
Jyllandsgade 9
4100 Ringsted

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Forår/efterår 2023

Kontakt

(+45) 57 61 12 10



Find vej

.

Sønderup I/S har i alt 100 ansatte, og firmaet er i en kontinuerlig positiv udvikling. Vi tilbyder revisions- og rådgivningsvirksomhed samt lønadministration og erhvervsservice med fokus på fortrolighed, engagement og indlevelsesevne. Her er det kunden som er i centrum, og der ydes en service ud over det sædvanlige.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®