FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Elev med speciale i Lønadministration – Opstart Forår/Efterår 2024

Om os:

Vi er Sønderup I/S, en dynamisk og vækstorienteret virksomhed med over 35 dedikerede lønkonsulenter i vores lønafdeling. Vi er specialiserede i Payroll Management Service og stræber efter at levere korrekt løn til tiden. Vores faglige stolthed og engagement skaber et arbejdsmiljø, hvor vi deler viden, hjælper hinanden og har det sjovt sammen. Sønderup I/S tilbyder revisions- og rådgivningsvirksomhed samt lønadministration og erhvervsservice med fokus på fortrolighed, engagement og en service ud over det sædvanlige.

Om stillingen:

Vi søger en ambitiøs Lønadministrationselev, som ønsker at udvikle sig inden for vores kerneområde. Som en del af vores team får du rig mulighed for personlig udvikling og hands-on erfaring med alle aspekter af lønadministration. Du vil blive introduceret til relevant lovgivning for lønområdet, herunder ferielov, dagpengelov, skattelov samt flere forskellige overenskomster.

Din profil:

 • Selvstændig og initiativrig med lyst til at lære
 • Flair for tal og IT
 • Ansvarsbevidst med evnen til at bevare overblikket
 • Åben, nysgerrig og fleksibel
 • Flydende dansk og gode engelskkundskaber
 • Afsluttet uddannelse EUX, HHX, STX eller HF (eller anden relevant baggrund)

Vi tilbyder:

Som Lønadministrationselev gennemgår du et struktureret forløb med praktisk arbejde inden for lønadministration. Vi tilpasser skoleforløbene for at sikre sammenhæng mellem teori og praksis. Vi lægger vægt på, at du får en uddannelse, hvor du tager ansvar og deltager i forskelligartede opgaver med støtte fra erfarne kollegaer.

Arbejdsopgaver inkluderer:

 • Lønadministration fra A-Z
 • Behandling af månedlige løndata
 • Oprettelse af medarbejdere i lønsystem, pensionsselskab mm.
 • Fratrædelser
 • Ansøge om refusioner via Virk.dk (sygemeldte/barselssager)
 • Afvikling af lønkørsler
 • Rapportering
 • Rejseafregninger
 • Deltage i udarbejdelse af lønafstemninger
 • Ad-hoc opgaver og øvrige lønrelaterede opgaver
 • Arbejde i flere forskellige lønsystemer
 • Arbejde med mange forskellige typer kunder

Bliv vores nye kollega

Vi har mere end 35 lønkonsulenter i vores Lønafdeling. Vi deler viden, sparer med hinanden, hjælpes ad og husker at grine sammen. Efter endt uddannelse åbner der sig gode jobmuligheder med mulighed for yderligere udvikling inden for vores forretningsområder. Se mere på https://www.sonderuprevisorer.dk/

Kontakt os:

Har ovenstående fanget din interesse? Send en ansøgning til: job@sonderuprevisorer.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os 5761 1210.

Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentligt byde dig velkommen hos Sønderup I/S.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sønderup Revisorer I/S
Jyllandsgade 9
4100 Ringsted

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Forår/efterår 2023

Kontakt

(+45) 57 61 12 10Find vej

.

Sønderup I/S har i alt 100 ansatte, og firmaet er i en kontinuerlig positiv udvikling. Vi tilbyder revisions- og rådgivningsvirksomhed samt lønadministration og erhvervsservice med fokus på fortrolighed, engagement og indlevelsesevne. Her er det kunden som er i centrum, og der ydes en service ud over det sædvanlige.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®