FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

Administrationselev 2024

Elsker du at være grundig, detaljeorienteret og samtidig være en del af et hold, så bliv vores nye administrationselev!

Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked. Vi søger derfor en administrationselev til vores Business Support Domestic i Stilling med opstart 1. september 2024.

Her bliver du en del af et team på 7 medarbejdere, hvor humøret er højt, stemningen er i top og vi sørger for at holde FREJA kørende. Vi beskæftiger os med vores bl.a. med websupport, hvor vi fx. håndterer bookinger fra vores kunder, men samtidig håndterer vi også fakturaer og forskellige afregningsopgaver. Du bliver en del af vores skræddersyede elevforløb, og vi giver dig de fornødne kompetencer, så du kan håndtere mange forskellige opgaver.

Det sociale sammenhold og din faglige udvikling vægter vi højt, og derfor samler vi alle elever på tværs af specialer flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, fordi vi tror på, at vi sammen kan gøre en forskel.

Kontoruddannelsen i administration tager 2 år, og i løbet af perioden vil der være 7-11 ugers skoleophold på Aarhus Business College eller hos IBC i Kolding. Igennem uddannelsen sørger vi for at kombinere teorien fra skolen med hverdagen i praksis, og gennem din uddannelse vil du komme til at dygtiggøre dig indenfor fx datavalidering, give sparring til kunder, føre kontrol med forskellige former for data og rigtig meget andet.

Vi tilbyder dig

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone. Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder, der bl.a. byder på en lækker frokostordning, massageordning og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser sammen med kollegerne.

Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Kvalifikationer

Du har bestået, eller forventer at bestå, HHX eller EUX, alternativt STX, HTX eller HF i kombination med en EUD-S (retning kontor). Som elev hos os er det vigtigt at du:

  • Er serviceminded, struktureret og har sans for detaljen
  • Befinder dig godt i et omskifteligt miljø, hvor fokus samtidig er på at levere en god kvalitet til rette tid
  • Nysgerrig, vedholdende og har mod på at dygtiggøre dig gennem uddannelsen

Vil du være en del af holdet?

Hvis du vil være en del af holdet, så upload din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og stillingen er aktiv, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Team Manager Helle Anthonsen på tlf. 9670 5039.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FREJA Transport & Logistics A/S
Ørstedsvej 11, Stilling
8660 Skanderborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Helle Anthonsen
(+45) 96 70 50 39Lær os bedre at kende


Find vej

.

FREJA er bindeleddet mellem afsender og modtager

Hos FREJA Transport & Logistics tilbyder vi dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®