FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Finanselev

Specialiser dig i skadesforsikring til erhvervskunder

Det er ikke altid nemt at vælge en retning – men det behøver du faktisk heller ikke. Hos Aon får du mulighed for at stifte bekendtskab med forsikringsverdenens mange områder, når du kommer rundt i vores forskellige afdelinger.

Som finanselev i Aon behøver du hverken at bekymre dig om stramme madbudgetter eller knastørre undervisningstimer, der trækker ud i langdrag: For her bliver du nemlig en del af en ret cool uddannelse.

Her får du:

  • Løn under uddannelsen, som allerede stiger efter første år
  • En tryg start med en anden finanselev, der også starter i afdelingen
  • Plads i et fantastisk sammenhold, hvor vi hygger os med alt fra dartturneringer til arenakoncerter
  • Et arbejde, hvor du får ansvar, medbestemmelse og dine helt egne kunder allerede efter første år
  • En unik forsikringsuddannelse inden for erhvervsforsikring, hvor du arbejder med præmier i den høje ende.

"Det var ret heldigt, at jeg endte her. For jeg har lært utrolig meget allerede, og så har jeg virkelig fået de bedste kolleger." - Benjamin, Finanselev.

Din hverdag i Aon:

Som finanselev vil dine opgaver og dit ansvar vokse i takt med din erfaring. Vi sørger for, at du altid står på fast grund, når du bliver kastet ud i nye opgaver. Her får du konkret viden, som du efterfølgende kan koble til teorien i undervisningen.

På jobbet får du blandt andet erfaring med at udregne præmier, foretage risikovurderinger og rådgive erhvervskunder fra mange spændende brancher.

"Det at finde frem til, hvad der er bedst for kunden, det er fedt. Og jeg føler virkelig, at jeg gør en forskel i mit arbejde." - Benjamin, Finanselev.

Undervisning:

Ca. 3-5 dage om måneden får du undervisning i privat- og erhvervsforsikring på en uddannelsesinstitution, som er tilknyttet Forsikringsakademiet.

Her bliver du udstyret med konkrete teorier, som du løbende kan afprøve i praksis. Du får fx undervisning i risikovurdering, erstatningsret og skadebehandling.

"Du kommer virkelig rundt om det hele, så du får en bred forståelse. Det er bare en rigtig god kombination af undervisning og arbejde." - Muskan, Finanselev.

Én uddannelse, mange muligheder

Selvom vi ikke kan love dig en fast stilling efter din uddannelse, så vil du opleve, at mange af dine kolleger også har været finanselever i Aon.

Og med en finanselevuddannelse har du oceaner af fremtidsmuligheder. Du kan fx fortsætte med forsikringsrådgivning eller specialisere dig yderligere med en overbygning på en af Forsikringsakademiets mange uddannelser.

"Jeg er stadig i fasen, hvor jeg er ved at finde ud af, hvad jeg har lyst til, når jeg er færdig – for uddannelsen åbner op for virkelig mange muligheder." - Muskan, Finanselev.

Vi er på udkig efter dig, der:

  • Ikke kan vente med at gøre karriere i forsikringsverdenen
  • Har afsluttet eller afslutter en HHX, STX, HTX, EUX eller HF

Vil du starte din karriere hos Aon?

Så send os en ansøgning med dit eksamensbevis allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR Manager Mette Thrane Steenberg på mobil 4026 6606

Vi inviterer udvalgte kandidater til åbent hus i slutningen af februar.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Aon Denmark A/S
Strandgade 4C
1401 København

Jupitervej 4
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Mette Thrane Steenberg
(+45) 40 26 66 06Find vej

.

Om Aon

Aon er et af verdens førende konsulenthuse inden for Risk og Human Capital og leverer ydelser inden for Risk Management, Skadeforsikring, Pensionsforsikring, Gruppeforsikringsprogrammer og Genforsikring.

Vi har mere end 50.000 medarbejdere i 120 lande, og i Aon Denmark er vi 170 kollegaer. Vi skaber værdi for vores kunder igennem rådgivning af høj kvalitet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®